Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Gør rengøringen lidt sjovere – Køb ny støvsuger på Black Friday

Hvis du går og leder efter en ny støvsuger så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi har finkæmmet butikkerne for de bedste Black Friday tilbud på støvsugere.

Udvalgte tilbud på Støvsugere på Black Friday

Miele Blizzard CX1 Powerline SKRF5

I samarbejde med pricerunner DKK 2.699 Se tilbud

Dyson V11 Total Clean 2022

I samarbejde med pricerunner DKK 6.090 Se tilbud

Samsung VS20R9046T3/TL

I samarbejde med pricerunner DKK 3.497 Se tilbud

Bosch BGLS4X201

I samarbejde med pricerunner DKK 1.699 Se tilbud

Makita DVC750LZ

I samarbejde med pricerunner DKK 1.299 Se tilbud

Miele Triflex HX2 Cat & Dog Obsidiansort

I samarbejde med pricerunner DKK 2.999 Se tilbud

Følgende webshops har støvsugere på tilbud:

Støvsuger på tilbud fra Roboteksperten

Støvsuger på tilbud fra Whiteaway

Udvalgte tilbud på støvsugere på Black Friday

Bosch BSS821VNE4

I samarbejde med pricerunner DKK 3.999 Se tilbud

Dyson V15 Detect Absolute

I samarbejde med pricerunner DKK 4.989 Se tilbud

Dyson V8 Motorhead

I samarbejde med pricerunner DKK 3.468 Se tilbud

Bosch BGL7A332

I samarbejde med pricerunner DKK 1.399 Se tilbud

Bosch Series 4 Flexxo BCH3K2801

I samarbejde med pricerunner DKK 1.999 Se tilbud

Bosch BCH625LTD

I samarbejde med pricerunner DKK 2.588 Se tilbud

Vilde tilbud på støvsugere Black Friday

Der er mange penge at spare, når du skal købe en ny støvsuger. På Black Friday kan du få en billig model for en slik eller en dyrere model med stor besparelse. Det er nemlig helt vilde tilbud på mange forskellige støvsugermodeller fra alle de store mærker.

Den helt rigtige støvsuger er som en rigtig god ven. Den er altid til at regne med. Derfor er det vigtigt at købe en støvsuger, der kan leve op til det, du regner med. Hvis du skal ud at investere i en rigtig god model, er det smart at købe din støvsuger Black Friday. Støvsugere findes nemlig i alle prisklasser og kvaliteter. De rigtig gode modeller kan være dyre. Men på Black Friday kan du finde tilbud på et stort udvalg fra alle de populære brands. Så kan dit køb pludselig være til billige penge.

Men det er ikke altid nemt at finde ud, præcis hvilken støvsuger, man har brug for. Der er et utroligt stort udvalg af modeller og typer af støvsugere til enhver type hjem. Så det er altid en god idé at overveje præcis, hvad dine behov er. Hvor stor er din bolig og hvor ofte skal du støvsuge? Hvis du køber en billigere model, er en klassisk pose-model at foretrække. Men hvis du kaster flere penge efter din næste støvsuger, er der mange muligheder for kvalitetsstøvsugere af alle typer.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Mange penge at spare på Black Friday

En støvsuger er ikke noget, man investerer i særlig ofte. Når du endelig investerer, så holder din støvsuger typisk en del år. Alt efter hvilken model, du vælger. Hvis du vælger en dyrere model fra et af de store mærker, så kan din støvsuge holde i rigtig mange år. Hvis du slår til på Black Friday, så kan den investering være meget billigere end ellers.  Af tilbuddene på Black Friday kan du forvente:

  • 30%, 50% og 80% på mange produkter
  • Super skarpe priser
  • Særlige tilbud i alle prisklasser
  • Et bredt udvalg af støvsugere

 

Den klassiske støvsuger er blevet miljøvenlig

Støvsugeren som vi kender den, er for de fleste blot et større apparat med en lang ledning. Men i dag findes der utallige modeller af støvsugere. Nogle med ledning, andre uden. Nogle med pose, andre poseløse. Hvis du har et stort hjem eller stort støvsugningsbehov, er den klassiske model mest oplagt. De har typisk forskellige funktioner og en kraftig sugeevne. Desuden gør strøm gennem ledning, at du kan støvsuge så længe, du har brug for det.

Når du køber en støvsuger Black Friday, behøver du ikke tænke meget på strømforbrug. De fleste støvsugere i dag er meget miljøvenlige. For at mindske forbruget yderligere kan du overveje at købe en poseløs model. Så skal du aldrig tænke på at løbe tør for poser. Desuden er den lige så nem at tømme, og du slipper for en overfyldt pose. Typisk, hvis man oplever svag sugeevne, skyldes det en proppet pose. Det er ikke længere end bekymring, hvis du køber en poseløs støvsuger.

 

Kvalitetsstøvsugerne

De mest kendte mærker inde for kvalitetsstøvsugere er Nilfisk, Philips, Bosch, Dyson og Electrolux. Når du køber fra et af disse mærker, er du garanteret en støvsuger, der holder i mange år. Her kan du regne med en støvsuger med kraft sugestyrke og flere funktioner. De forskellige modeller har mange forskellige funktioner, så der er forskellige muligheder at overveje.

Det er især, når du skal investere i en af disse dyrere modeller, at der er penge at spare på en støvsuger Black Friday. Her kan du få en førsteklassesstøvsuger til super billige penge. Det bliver en investering, som du bliver glad for i det lange løb. De fleste billige støvsugere har selvsagt en kortere levetid, så der går kortere tid før den skal udskiftes.

Til gengæld behøver støvsugere fra disse mærker behøver ikke nødvendigvis være så dyre. De varierer meget i prisklasse. Uanset hvilken prisklasse er de dog kvalitetsstemplede. Så kan du trygt kaste dig ud i dit nye venskab. Der er penge at spare på din støvsuger Black Friday lige meget, hvilken model, du kaster din kærlighed efter.

 

Forhandlere af støvsugere Black Friday

Der er mange steder, du kan få et godt tilbud på en støvsuger Black Friday. Det giver dig mulighed for at købe lige præcis den rigtige. Nogle af forhandlere af støvsugere, der har gode tilbud på Black Friday er:

 

Hvilken støvsuger skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl, hvilken støvsuger der er den rigtige for dig, er der to oplagte ting at gøre. Enten kan du gå ned til din forhandler og tage en snak med dem. De vil kunne fortælle dig, hvilke behov de forskellige støvsugere kan opfylde for dig. På den måde kan du trygt handle din støvsuger Black Friday.

En anden ting, du kan gøre, er at undersøge forskellige test på nettet. De støvsugere, der er bedst i test, har en sammenhæng mellem pris og kvalitet. På den måde undgår du at betale overpris for et mindre godt produkt. Når man handler sin støvsuger online, er det nemt at holde overblikket over de forskellige modeller og deres features. Det er nemlig ikke altid helt nemt, hvis man står alene i butikken.

 

Håndstøvsugere

En håndstøvsuger kan være det perfekte valg, hvis du er til hurtig rengøring. Den er nem at opbevare fremme og svinge, når der lige er behov for det. Den giver super meget fleksibilitet og kan komme rundt i alle hjørnerne. Netop fordi den er ledningsfri og batteridrevet, så behøver du ikke tænke over den nærmeste stikkontakt. På den måde vælter du ikke alle planterne i rengøringen.

En håndstøvsuger er desuden mindre og mere æstetisk end den almindelig støvsuger. Det eneste, du skal huske er at oplade batteriet. Derfor egner håndstøvsugerne sig bedst til mindre boliger. Hvis du bor i større bolig, kan du bruge håndstøvsugeren til at støvsuge møbler eller rydde op efter kæledyrene. Med en håndsstøvsuger bliver det renere i dit hjem, end der nogensinde har været. Du skal nemlig ikke til at slæbe den store støvsuger ud hver gang. Det er nemt! På Black Friday kan du med fordel finde ekstra nedsatte priser på alle typer af boligartikler fra anerkendte brands.

 

Robotstøvsuger klarer rengøringen

Et andet alternativ til den traditionelle støvsuger er en robotstøvsuger. Denne støvsuger er til dig, der ikke bryder sig om rengøring. Det har aldrig været nemmere ikke at gøre rent! Robotstøvsugere kan være dyre. Men hvis du køber din støvsuger Black Friday, behøver det slet ikke være dyrt. Der er nemlig store summer at spare på det lille elektriske apparat.

Robotstøvsuger klarer rengøringen i hjemmet for dig. Støvsugeren sørger selv for at blive ladt op, og kører tilbage til opladeren, når den er ved at løbe tør. Det er supersmart. Samtidig er robotstøvsugeren poseløse og skal blot tømmes en gang i mellem. De fleste modeller kan styres via en app.

Hvis du er bekymret for hjørner, gulvtæpper og den slags, så frygt ej. De nye bedst sælgende modeller er lavet til at kunne klare hele hjemmet selv – også støvhjørnerne. De første robotstøvsugere havde lidt sværere ved det. Det behøver man heldigvis ikke bekymre sig om længere. Nu er teknologien så udviklede, at robotterne selv kan navigere rundt i alle rum.

 

Tilbehør til din støvsuger

Når du er i gang med at købe din nye støvsuger Black Friday, kan du overveje tilbehør til den. Det er for eksempel batteri til din trådløse model. Det er nemt at købe et nyt, når batteriet er fladt. Hvis du til gengæld har en helt klassisk model med pose, skal du huske at købe den helt rigtige støvsugerpose. Ellers kan rengøringen pludselig blive en griset fornøjelse.

Det er også let at erhverve sig nye reservedele, børster og hoveder til din støvsuger, hvis de skulle blive slidte. Samtidig er der nogle af håndstøvsugermodellerne, der har indbygget gulvvask. Det kan man overveje, når man alligevel er i gang med at købe sin nye støvsuger Black Friday. Det kunne være, der lige var et par andre ekstrating til rengøring, som man manglede.

 

Så er der rent i hjemmet

Det har aldrig været så nemt at gøre rent i hjemmet, som det er nu. Støvsugning er ikke en yndlingsaktivitet for de fleste. Nu er dog ikke længere besværligt. Det eneste, du skal gøre, er at vælge den rigtige model til dine behov. Hvis du slet ikke orker at tænke på det, så kan du købe en robotstøvsuger.

Den perfekte dag at investere i en ny støvsuger er Black Friday. Her kan du nemmere vælge på alle hylder, og finde den perfekte støvsuger, uden at skulle bekymre dig om prisen. De mange vilde tilbud og store rabatterne er helt sikkert på dit yndlingsprodukt. De mange forhandlere har et bredt udvalg til super skarpe priser.

Ting til hjemmet er generelt en god idé at investere i. Det er typisk noget, du bruger rigtig ofte. Derfor kan det være utroligt irriterende, når det tingene ikke virker nemt og hurtigt. Når du køber en ny støvsuger, gør du samtidig din hverdag nemmere. Udover dét gør du dit hjem renere og måske også dig selv gladere. Det er da en god investering!

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark