Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

 

Find året bedste Tilbud hos Whiteaway på Black Friday

Vi har ledt efter tilbud fra Whiteaway i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Whiteaway

Black Friday er et koncept, der er importeret fra USA. Det er årets store shoppedag, og den er tilsyneladende kommet for at blive. Men det gør det da heller ikke noget, hvis man kan drage fordel af de mange gode tilbud, der er at finde i diverse kategorier. Man kan især spare store mængder moneter, hvis man står og har brug nogle af de helt store kategorier som hårde hvidevarer.

Nogle er imod Black Friday, mens andre imødekommer dagen åbne arme. Uanset hvilket hold man er på, kan man ikke komme udenom, at Black Friday er en dag, hvor butikkerne er fyldt til randen med mennesker og online forretninger bliver presset til det yderste. Dog er mange begyndt at varme om til dagen med, med gode tilbud hele ugen.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Whiteaway dækker (stort set) alle behov

Whiteaway er en online butik med et stort udvalg af varer, inden for mange kategorier som køkkenredskaber personlig pleje, beauty og helse, hus- eller rengøringsartikler. Så uanset, om du har brug for at gøre en større investering som et nyt komfur og køleskab eller en mindre investering som en Dyson hårtørrer eller ny støvsuger, kan du finde det hos Whiteaway.

 

Fordelene ved at handle hos Whiteaway er mange. Ud over de mange tusinde varer, du kan vælge mellem, har du som kunde mulighed for at prismatche dine køb. Det vil sige, at du kan få fat i kvalitetsvarer til den lavest mulige pris, og hvis du fortryder et køb, har du helt år til at returnere varen.

 

Det er en kæmpe fordel at have 365 dages returret – vi har nok alle prøvet at lave et fejlkøb eller fortryde et dyrt køb, der alligevel ikke dækkede dét behov, man troede, man havde. Det giver også mere ro i maven, at man har så lang tid til at genoverveje et køb, når man sidder med musen i højen og fylder den digitale kurv op med hvidevarer på Whiteaway Black Friday.

 

Gratis levering lige til døren

Hvis man er typen, der ikke kan lide at være i en fysisk butik for at handle sine hvidevarer, og måske ligefrem synes, det er direkte ubehageligt at være presset sammen med så mennesker på Black Friday, kan du i stedet hoppe online og finde fantastiske fund fra Whiteaway på Black Friday. På den måde kan du undgå at blive generet af ivrige mennesker, når du shopper hjemme fra din egen sofa.

 

Med gratis levering er det eneste, du skal bekymre dig om at vælge mellem de mange gode tilbud. Du får nemlig dine hvidevarer som køleskab og vaskemaskine  leveret lige til kantstenen. Og du kan ovenikøbet selv bestemme, om du vil have dit køb leveret morgen, middag eller aften. Du får muligheden for at angive, hvilket tidsrum bestillingen skal leveres i.

 

Leveringen ankommer normalvis inden for to hverdage, men hvis du er alt for spændt og ikke kan vente så længe, har du også mulighed for at vælge ekspreslevering. Du behøver ikke en gang at blive hjemme hele dagen for at tage imod pakken, da du kan bestille leveringen til et bestemt tidsrum.

Til både privat og erhverv

Har I som virksomhed et byggeprojekt stående for døren, eller brug for nye hvidevarer? Så kan Whiteaway vejlede og rådgive jer, så I kommer godt fra start. De kan nemlig hjælpe jer med at finde frem til den bedst mulige løsning med skræddersyede tilbud, der gør, at I virksomheden og jeres medarbejdere kan trives. Som specialister kan de hjælpe med at finde langsigtede løsninger, der holder i mange år.

 

Handler du hos Whiteaway på Black Friday og har nogle spørgsmål angående vores varer, skal du ikke tøve med at kontakte dem. De står nemlig klar på telefonen, e-mail og chat til at rådgive deres kunder godt på vej. De ser gerne, at du finder den rigtige løsning til dit specifikke behov, så du heller ikke behøver at stå for bøvlet med at returnere en vare, der ikke var det rigtige køb.

 

Whiteaway har mange års erfaring inden for handel med hvidevarer. Vi vil gerne levere de bedste løsninger til konkurrencedygtige priser og være lettilgængelige i hele landet. Derfor kan du også mulighed for at få leveret dine varer, uanset hvor du bor i landet. Whiteaway startede som en lille fysisk butik i 2003, men er nu en af de største leverandører på hvidevarer i Danmark og eksperter inden for området. Så hold øje med Whiteaway Black Friday for at gøre nogle exceptionelle køb.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark