Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Køb vaskemaskiner og andre hvidevarer på Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på vaskemaskiener i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Udvalgte tilbud på vaskemaskiner

AEG LR722G86A

I samarbejde med pricerunner DKK 4.499 Se tilbud

Miele WED675WCSNDS

I samarbejde med pricerunner DKK 8.999 Se tilbud

AEG LR622O94D

I samarbejde med pricerunner DKK 3.999 Se tilbud

Miele WWI 860 WCS

I samarbejde med pricerunner DKK 14.795 Se tilbud

Bosch WGG1440ISN

I samarbejde med pricerunner DKK 2.999 Se tilbud

LG F4y5vrp6wy Vaske-tørremaskine

I samarbejde med pricerunner DKK 4.499 Se tilbud

Miele WEI875WCS NDS P

I samarbejde med pricerunner DKK 14.999 Se tilbud

Electrolux EW9W7449S9

I samarbejde med pricerunner DKK 9.210 Se tilbud

Miele WSF363WCSP

I samarbejde med pricerunner DKK 8.999 Se tilbud

Miele WWD 660 WCS

I samarbejde med pricerunner DKK 6.999 Se tilbud

Populære butikker med de største Black Friday besparelser: Se alle butikker her

Vaskemaskine på tilbud fra Elgiganten

Udvalgte tilbud fra ELGIGANTEN

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra ELGIGANTEN

Beko vaskemaskine BWFT7104110WB

Beko vaskemaskine BWFT7104110WB

DKK 3.999,00 Se tilbud
Samsung WW6000T

Samsung WW6000T

DKK 7.999,00NEDSAT
- 58%
Se tilbud
Samsung vaskemaskine WW95T4042CE/EE

Samsung vaskemaskine WW95T4042CE/EE

DKK 6.499,00NEDSAT
- 62%
Se tilbud
Electrolux PerfectCare 800 vaskemaskine EW8F8669Q9

Electrolux PerfectCare 800 vaskemaskine EW8F8669Q9

DKK 8.999,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Vaskemaskine på tilbud fra Skousen

Vaskemaskine på tilbud fra Whiteaway

Black Friday vaskemaskine

Tøjvask er en af de pligter ,der bare er nødvendig at udføre, men som ikke er særlig sjov. Heldigvis kan vi være glade for at der findes vaskemaskiner, der klarer det meste af arbejdet, frem for at skulle stå og skrubbe som man gjorde i gamle dage. Men der er nogle overvejelser der er værd at gøre sig, inden man kaster sig ud i at købe en vaskemaskine på Black Friday.

Når man flytter ind i sin egen bolig for første gang, er det vigtigste at få hvidevarerne på plads, hvis de ikke i forvejen er det. Sådan noget som en vaskemaskine er en af de mest væsentlige køb, man kan gøre sig, når det kommer til hvidevarer. Og det kan ofte betale sig at gøre et godt Black Friday vaskemaskine køb.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvad gør en vaskemaskine god?

Når man står og har brug for en ny vaskemaskine, kan det hurtigt blive en forvirrende og uoverskuelig proces, fordi der er så stort et udvalg af dem. De kan blandt andet købes hos Skousen, Power, Whiteaway og mange andre detailkæder. Men hvad skal man egentlig kigge på når man shopper vaskemaskine?

En vaskemaskine skal gerne holde til mange vask hen over flere år. Derfor er der nogle parametre der kan være hjælpsomme at kigge på når man sammenligner vaskemaskiner. En meget væsentlig faktor, der har stor påvirkning på energiforbrug og klima, er energiklasse. Det siger noget om hvor stort et forbrug den har og det bliver udtrykt som et bogstav fra A til G, hvor A den mest optimale klasse.

Vand er desværre ikke en uendelig ressource. Derfor er det også vigtig, at man vælger en vaskemaskine der er sparsom og økonomisk i vask. Tøjet skal naturligvis vaskes effektivt – her bør man kigge på vaskeevne og centrifugeringsevne – men det skal helst vaskes med den laves mulige mængde vand. Derfor er det også en god idé at kigge på vandforbruget.

Når man tænker bæredygtighed i jagten på et godt Black Friday vaskemaskine tilbud, er det ikke kun til gavn for miljøet. Det er også til gavn for din pengepung. For jo mere økonomisk en vaskemaskine er i brug, desto lavere bliver vandregningen også. Så kan de opsparede penge i stedet bruges på god mad eller lægges til side til den næste udflugt.

 

Spar penge på din investering

En vaskemaskine kan siges at være en slags investering. Man investerer i et redskab der holder dit tøj rent og nydeligt og holder dermed dig præsentabel. Man kan også overveje hvor ofte det er nødvendigt at foretage en vask. Er din ene yndlingsskjorte eller -kjole snavset? Så kan du nok finde noget andet at tage på, frem for at smide et enkelt stykke tøj til vask.

Man kan mindske en masse vandspild og spare en masse penge i længden, ved blot at tænke en ekstra gang over sine forbrugsvaner. Men her og nu kan du gøre et godt Black Friday vaskemaskine køb. Hvis du alligevel står og skal bruge en ny vaskemaskine, eller ovenikøbet ved præcis hvilken du skal have, kan du med fordel gå på jagt efter den på Black Friday.

Vaskemaskiner kommer i mange forskellige prisklasser, men det kan betale sig at betale prisen for en effektiv og bæredygtig en af slagsen. En god vaskemaskine kan fås helt ned til 2.500 kroner – og det er uden Black Friday procenter. De fås også i forskellige designs, hvor man for eksempel kan få en topbetjent vaskemaskine, selvom den klassiske med rundt låg for forsiden er mere gængs i Danmark.

 

Hverdagsluksus til fornuftige priser

At have sin egen vaskemaskine er en form for hverdagsluksus, selvom det ofte bliver taget for givet. Især hvis man tænker over historien om vaskemetoder. Vaskebrættet karakteriser ikke kun markerede muskler på veltrænede maver. Vaskebrættet var i mange år den primære metode til at vaske og rense sine tekstiler i danske hjem og verden over.

Først i 1950’erne begyndte vaskemaskinen at blive mere gængs i danske hjem, men var dog stadig ikke så udbredt i private hjem. Vaskerum og -kældre blev i mange år heftigt brugt til at vaske familiens klæder, og det gør de stadig i de hjem, hvor der ikke er plads til egen vaskemaskine. Så hvis man har sin egen vaskemaskine, har man et privilegie som man ikke havde for blot få år siden.

Det er også et privilegie at finde øjneåbnende Black Week vaskemaskine tilbud, hvor man kan gøre sig nogle gode besparelser. Uanset om du er ude efter Bosch, Siemens, Miele eller noget fjerde, kan du finde din nye maskine til en pris hos Elgiganten, som er til at betale.

Afhængigt af hvor du køber dine hvidevarer kan du finde gode procenter at spare. Godt nok er det ikke den sjoveste opgave at vaske tøj, men næste gang du brokker dig over vasketjansen, skal du bare huske på de mennesker der stod med skummende tøj og skrubbede med de bare hænder på vaskebrættet – så lyder det alligevel ikke så slemt at smide tøjet til vask.


Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark