ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Nike Black Friday Udsalg: Alt du skal vide om Nike på Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på Nike i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Det er den tid på året igen! Julen er lige rundt om hjørnet, og Nike gør klar til årets største udsalg – Black Friday. Nike er et af de mest populære sportsmærker i verden. De laver alt fra sneakers til tøj samt udstyr til en række forskellige sportsgrene. Og hvert år har de et kæmpe udsalg på Black Friday. Det er et godt tidspunkt til at gøre dine juleindkøb eller forkæle dig selv med et par nye sko.

Udvalgte tilbud på Nike på Black Friday

Nike Air Max 95 W - Pink Oxford/Summit White/Barely Rose

I samarbejde med pricerunner DKK 943 Se tilbud

Nike Women's Jordan Heritage Shirt - Arctic Orange/Rush Orange

I samarbejde med pricerunner DKK 249 Se tilbud

Nike Therma Fit Run Division Hoodie Men - Black/Black/Pure

I samarbejde med pricerunner DKK 500 Se tilbud

Nike Sportswear Club Pullover Hoodie - Black/Black/White

I samarbejde med pricerunner DKK 364 Se tilbud

Andre lignende butikker med Black Friday: Se alle butikker her

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvilke produkter vil være på udsalg?

I år forventer vi at se store rabatter på varer som løbesko, beklædning og meget mere. Hvis du ønsker at score nogle gode tilbud på Nike-produkter, får du her alt, hvad du skal vide om Nike’s Black Friday udsalg.

Under Black Week kan du forvente at se rabatter på en lang række produkter til både mænd og kvinder. Det omfatter nogle af vores yndlingsprodukter som sneakers, tøj og tilbehør. Så uanset om du er på udkig efter et par nye løbesko eller noget varmt vejrudstyr til din næste vandretur, kan du helt sikkert finde noget på udsalg. Du kan finde det bedste fra Nike på Black Friday hos fx. Sportmaster og Sport24.

Hvorfor skal jeg handle hos Nike på Black Friday?

Der er et par grunde til, at det er en god idé at handle Nike-produkter på Black Friday. Først og fremmest er deres produkter af høj kvalitet og lavet til at holde. Du ved, at du får et godt produkt, når du køber Nike-produkter.

Nike har ry for at fremstille holdbare produkter med lang levetid. Du kan være sikker på, at dit køb vil holde til mange forskellige sportsgrene.
Nike-produkter er designet til at hjælpe dig med at yde dit bedste. Deres innovative teknologi giver dig en fordel i forhold til konkurrenterne.

For det andet er deres priser allerede ret rimelige. Men under Nike’s Black Friday-udsalg kan du spare endnu flere penge på deres allerede prisvenlige produkter.

Hvis du leder efter nogle gode tilbud på Nike-produkter til Black Friday, skal du sørge for at tjekke de bedste priser ud på vores side! Du finder rabatter på en lang række varer til både mænd og kvinder. Dette er din chance for at få alt det Nike-udstyr, du har brug for, til en brøkdel af prisen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

620 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2023 Black Friday Danmark