ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Stream direkte til TV med Chromecast – Slå til Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på Chromecast i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Udvalgte tilbud på Chromecast på Black Friday:

Google Chromecast 3

I samarbejde med pricerunner DKK 222 Se tilbud

Google Chromecast Ultra

I samarbejde med pricerunner DKK 446 Se tilbud

Google Chromecast (4th Generation) with Google TV 4K

I samarbejde med pricerunner DKK 494 Se tilbud

Få tilbud på Chromecast Black Friday

Du kan få et tilbud på den nyeste udgave af Chromecast Black Friday! Stream lige så meget du vil, direkte til dit fjernsyn og helt uden kabler. Nyd de futuristiske funktioner og styr din streaming via stemmen. Læs mere her!

Hvis du vælger at finde et godt tilbud på Chromecast Black Friday, kan du være sikker på at få det billigere end nogensinde. Det smarte stykke hardware gør det mere end almindelig nemt for dig at streame til dit TV, helt og aldeles kabelfrit.

Med en god pris på Chromecast Black Friday kan du streame direkte fra fx Spotify, Netflix, HBO Nordic, DR TV, Twitch eller andre apps. Det bliver ikke nemmere (eller mere fremtidsagtigt), når du starter din streaming med stemmen, og det er både sjovt og effektivt.

Udvalgte tilbud fra PROSHOP

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra PROSHOP

ClickTronic HDMI™ Flex Adapter

ClickTronic HDMI™ Flex Adapter

DKK 44,00 Se tilbud
DELTACO Ethernet-adapter for ChromeCast USB RJ45

DELTACO Ethernet-adapter for ChromeCast USB RJ45

DKK 133,00 Se tilbud
Google Chromecast 3

Google Chromecast 3

DKK 299,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Derfor skal du shoppe Chromecast Black Friday

Køber du Chromecast Black Friday er der ingen tvivl om, at du får produktet billigere end nogensinde – og det betyder måske, at du også har råd til andre fantastiske tilbud på teknologi og gadgets, måske du gerne vil købe den nye Playstation 5? Black Friday er landets største shoppingdag, importeret fra det store USA, og her får du årets bedste priser.

Det er lidt af en tilbudsfest, når priserne bliver presset helt ned under gulvbrædderne, og rabatterne flyver op over skyerne. Og heldigvis gælder det også for Google Chromecast, som til Black Friday bliver et fund for pengene. Hvis du skulle være i tvivl om, hvorfor det kan betale sig at shoppe smart teknologi som Chromecast til Black Friday, får du et par fordele nedenfor.

3 fordele ved at købe Chromecast Black Friday:

 1. Med et tilbud på Chromecast Black Friday får du årets absolut bedste pris på produktet.
 2. Det lille stykke hardware vil gøre dit liv smartere og sjovere. Aldrig har det været nemmere at streame!
 3. Ved at købe Chromecast Black Friday får du store rabatter på det i forvejen billige produkt – og det gør det til lidt af et fund for pengene.

Hvad er Google Chromecast lige for et produkt?

Okay, så lad os lige bakke helt tilbage til start her: Hvad er Google Chromecast egentlig for et produkt? Hvad kan man bruge det til, og hvordan virker det? Først og fremmest kan vi fortælle dig, at Google Chromecast er et ret tjekket, lille stykke hardware. Det betyder dog ikke, at det er særlig dyrt, og hvis du køber Chromecast Black Friday, får du derfor en yderst favorabel pris.

For at gøre det mere konkret er Chromecast en USB-stick, som du kan sætte ind i HDMI-stikket på dit TV. Når du har lavet denne simple manøvre, får du adgang til et uendeligt univers af streaming. Nu kan du nemlig streame alt fra video til musik og billeder, og du kan gøre det fra din telefon såvel som din computer eller tablet.

Det er supersmart, fordi du kommer helt udenom irriterende kabler, der ligger og roder på stuegulvet. Og så er det altså en ret futuristisk gadget, for med stemmen kan du styre alt, hvad Chromecast gør. Så hvis du drømmer om et hjem a la alle de fede fremtidsfilm, du kender, er det lige produktet for dig. Og så kan du jo streame de selv samme film til dit TV med Chromecast.

Finder du et tilbud på Chromecast Black Friday, får du et gigantisk udvalg af streaming for pengene. Chromecast giver dig adgang til hundredvis af forskellige apps og nogle eksempler på, hvad du kan streame. Det kan være:

 • Serier og film på fx Netflix eller HBO.
 • Alt, hvad hjertet begærer, fra DR TV.
 • Sjove klip, Vlogs og lignende fra YouTube.
 • Din yndlingsmusik fra Spotify og andre tjenester.
 • Mange, mange andre apps!

Hvad koster Chromecast Black Friday?

Det gode ved Chromecast er, at det lille stykke teknologi faktisk er ret så billigt. Normalt vil prisen ligge i omegnen af 320 DKK, og det betyder, at det til Black Friday bliver ekstremt billigt. Det kan være en idé at følge lidt med på Google Store for at få nys om de nyeste tilbud.

Ved at holde dig opdateret kan du være blandt de første til at finde ud af, hvor meget Chromecast bliver sat ned Black Friday. Og det giver dig de bedste chancer for at finde ud af, om du skal få fingrene i produktet.

Det kan du spare på Chromecast til Black Friday

Så hvad kan du helt konkret spare, hvis du finder et tilbud på Chromecast til Black Friday? Det er svært helt præcist at sige, fordi tilbuddene ikke nødvendigvis bliver offentliggjort, før dagen løber af staben. Men vi kan sige det her: Det bliver billigt!

Hvis du har shoppet til Black Friday før, har du måske bemærket, at det ikke er unormalt at støde på chokerende lave priser. Rabatterne ser store og flotte ud på prisskiltene, og det kribler i købegenet for at gøre en rigtig god handel. Til Black Friday kan du nemlig finde:

 • Priser, som er sat ned til både det halve og det kvarte.
 • Tilbud, du bare ikke finder andre tidspunkter på året.
 • Store rabatter og procenter

Disse tilbud kan du finde på Chromecast Black Friday

Der er tilbud nok at vælge mellem, når det kommer til Chromecast Black Friday. Du kan finde den nyeste udgave af Chromecast, så du ikke går glip af nogle af de mest trendy funktioner. Men du kan også vælge én af de andre versioner, som måske passer bedre til netop dig og dit behov.

Det kan være rart at have styr på produktet, inden den sorte fredag springer i luften med farverige tilbud. Det kan nemlig gå vildt for sig, og alle vil gerne have det bedst mulige tilbud. Har du styr på, hvilken version af Chromecast, du vil gå efter, har du de bedste chancer for at finde et super tilbud.

Vi kan fortælle dig, at den første udgave af Chromecast kom til verden tilbage i 2013. Siden kom Chromecast 2 i 2015, og den opgraderede både design og hardware. Version 2 fungerer ligesom den oprindelige version – den gør bare det hele lidt bedre.

Chromecast Ultra eller Audio – hvad skal man vælge?

Til Black Friday kan du vælge at investere i Chromecast Ultra, som landede på markedet i 2016. Med dette produkt får du mulighed for at se 4K-indhold i 4K-kvalitet, og du kan få det drønbilligt til Black Friday. Det vil sige, at du får en sublim opløsning på 2160p til en mere end almindeligt god pris.

Du kan også gå efter et tilbud på Chromecast Audio Black Friday. Denne version er lavet til at streame lyd nemt, hurtigt og i perfekt kvalitet. Chromecast Audio kom på markedet i 2015, og til Black Friday finder du med garanti et ualmindelig godt tilbud.

Sådan shopper du Chromecast til Black Friday

Når du skal finde det perfekte tilbud på Chromecast Black Friday, skal du selvfølgelig vide, hvor og hvordan man gør det. Så lad os gøre dig en smule klogere, så du er klar, når den sorte fredag lander sidst i november! Her kan det nemlig gå hurtigt, og de bedste tilbud kan blive revet ned fra hylderne – både i de fysiske og de digitale butikker.

Til Black Friday kan du nemlig finde produkter til fantastisk gode priser både i fysiske forretninger og online. Det handler mest af alt om dine præferencer. Du kan fx nemt shoppe Chromecast Black Friday online, hvis du ønsker det. Her kan du sidde hjemme i sofaen og klikke et godt tilbud ned i din indkøbskurv.

Shop stressfrit online, men sid klar ved tasterne!

Det kan være en helt stressfri shoppe-oplevelse, og det kan faktisk betyde, at man gør et bedre køb. Når man er klar i hovedet, kan man nemlig træffe den rigtige beslutning. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke kun er i de fysiske butikker, at stemningen kan være hektisk. Vil du shoppe Chromecast til Black Friday online, skal du sidde klar, så du kan få fat i det rigtige til den rigtige pris.

Der er selvfølgelig også flere, der foretrækker at shoppe i de fysiske butikker. Her kan der ikke siges andet, end at Black Friday er årets helt store shoppe-dag. Det kan få selv den mest rutinerede shopaholic op at ringe, og det kan være sjovt at gå i butikker med en anden tilbudshaj.

Julegaven er i hus med Chromecast Black Friday

Black Week og Black Friday falder, som nævnt, sidst i november. Derfor er dagen en helt og aldeles oplagt mulighed for at juleshoppe. Du kan rimelig hurtigt få krydset diverse venner og familiemedlemmers ønsker af på listen – og aldrig har du fået gaverne billigere. Det er altså også tilladt at forkæle sig selv lidt, når nu priserne er så lave, og du kan nemt finde en julegave til dig selv til Black Friday.

Gør hverdagen nemmere og sjovere med Chromecast

Chromecast kan være en super (og måske overraskende) julegave, der passer ind i de fleste danskeres hjem. Det er en julegave, som løfter teknologien og gør hverdagen lidt nemmere og sjovere. Det kan også være en god mulighed for at invitere dig selv på besøg til en hyggelig filmaften hos den heldige modtager af Chromecast.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

621 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark