Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Find dit nye TV Black Friday – Se de bedste Black Friday fjernsyn

Hvis du er på udkig efter et nyt TV er det på Black Friday du skal holde øje. Vi har samlet de bedste tilbud på fjernsyn fra forskellige forhandlere.

Udvalgte tilbud på TV på Black Friday:

Hisense 43A6K

I samarbejde med pricerunner DKK 2.893 Se tilbud

Samsung TQ50QN90C

I samarbejde med pricerunner DKK 12.990 Se tilbud

Philips 75PUS7608/12

I samarbejde med pricerunner DKK 5.111 Se tilbud

Sony XR-55A80L

I samarbejde med pricerunner DKK 13.333 Se tilbud

LG OLED55B3

I samarbejde med pricerunner DKK 9.412 Se tilbud

Samsung TQ75Q70C

I samarbejde med pricerunner DKK 14.990 Se tilbud

LG OLED55C3

I samarbejde med pricerunner DKK 9.888 Se tilbud

Her finder du de bedste TV Black Friday tilbud:

Fra kasse til papir

Fjernsynet er måske ikke blevet helt så papirtyndt (endnu), men før man kunne købe et TV Black Friday, startede det ud med at være på størrelse med en kasse. En lille kasse eller en stor kasse og sort/hvid skærm med antenne. Sådan starter TV’ets historie. Men historien har udviklet sig og den er højst sandsynligt ikke slut endnu. I de tynde skærme bliver der konstant pakket med teknologi, bedre grafik og større filmoplevelser.

Når man tænker på at det første farvefjernsyn i Danmark blev sendt i 1967, er der sket en hel del på ca. 50 år. I starten var det heller ikke noget alle havde råd til, så det var noget af et hverdagsprivilegie at have et fjernsyn stående derhjemme. I dag er det dog usædvanligt at træde ind i et hjem, der ikke har et fjernsyn stående.

Vores TV-vaner har også ændret sig især det seneste årti. Før i tiden var man tvunget til se de udsendelser der var til rådighed på et hvert givet tidspunkt, medmindre man satte en VHS eller DVD på. Vi så meget mere ”flow-TV,” som man kalder det. I dag er vi, med diverse streaming-tjenester og online-TV, mere herre over hvad vi vil se. Man kan streame direkte fra sin smartphone til sit TV med et chromecast.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

De bedste Black Friday TV tilbud

Der kan gå mange timer med at se programmer, film og serier foran fjernsynet. Det er nærmest en sport at følge med i de seneste TV-serier som kan streames gennem forskellige tjenester. Der kan også gå sport i at anskaffelsen af det bedste OLED TV blandt TV-entusiaster og tekniske nørder. Uanset hvilket TV man har stående derhjemme, fungerer det ofte som centrum for hyggen, når man efter en lang dag har lyst til at slappe af.

Du har sikkert også gjort det før: handlet chip, slik og chokolade ind til weekendens filmhygge på sofaen. Det er for mange en måde at hygge for sig selv eller sammen med andre på. Man taler også om hjemmebiografer, fordi film og TV er blevet så stor en del af den populære kultur. Hvis du også vil have en stor, flot skærm til din hjemmebio med gode kvalitetsmøbler, bør du købe Tv Black Friday.

Fladskærme nu til dags er så tynde, at de kan sættes op de fleste steder. Det betyder at du kan sætte dit TV op, hvor det giver mest mening for din måde at se fjernsyn på. Ser du meget morgen-TV kan det være en idé at montere et lille TV i køkkenet, uden det fylder for meget. Kan du lide at falde i søvn til skærmstøjen (uanset hvor usundt det er), skulle du overvejet at have ét på soveværelset.

Hjemmebio på budget

Fjernsynet er nok mest almindeligt at se i stuen, men uanset hvor du vælger at have det, eller hvis du vælger at have flere i forskellige værelser, kan det betale sig at købe TV Black Friday. På denne dag kan du nemlig køber fjernsyn til en lavere pris end den du ville finde resten af året. Mange forretninger, både online og de fysiske af slagsen, melder sig in i ræset om at tilbyde de bedste procenter.

Det er kun en fordel for dig som forbruger, fordi du får mulighed for at vælge den bedste løsning til den bedste pris. Butikker som Elgiganten, Power, Bilka og Føtex har ofte gode TV Black Friday tilbud. Det kan også betale sig at søge online i butikker som ComputerSalg.dk som også har et stort udvalg af lyd og billede.

For at fuldende filmoplevelsen i din hjemmebiograf, det være sig i et dedikeret TV-rum eller den almindelig dagligstue, kan du tilkøbe nogle gode højtalere. Skærmbilledet og grafikken har stor betydning for indlevelsen i film, men gode højtalere giver fornemmelsen af at sidde i en rigtig biograf. Lyden er nemlig også vigtig for hvordan man oplever den hyggelig stund foran fjernsynet.

Mere end bare et TV

Du har højst sandsynligt hørt om et Smart-TV. Det er fordi TV’et i dag er så smart, at det kan meget mere end blot at transmittere udsendelser på de gængse TV-kanaler. Et Smart-TV har indbygget internet, hvilket gør at du kan bruge det til meget mere end se Godmorgen Danmark eller fredagsfilm på TV3.

Flere og flere anskaffer sig det smarte TV, fordi man kan surfe på nettet, streame programmer og afspille musik. Således er et Smart-TV en kombination af computer og TV, hvilket betyder at du kan undgå at købe begge og spare både penge og plads, hvis du vil leve med mindre elektronik i dit hjem.

Forskellige mærker som Phillips, Samsung og LG har Smart-TV’er i forskellige prisklasser og størrelser. De overnævnte er nogle af de mest populære mærker, og fordi der findes så stort et udvalg, er der gode chancer for at finde et TV Black Friday som er sat ned. På Black Friday kan man derfor tillade sig at vælge et TV i bedre kvalitet, fordi prisen sandsynligvis vil svare til en ringere TV resten af året.

Hvad du skal kigge efter ved køb af Smart TV Black Friday

Når du køber TV Black Friday, kan det være overvældende at stå i en forretning og forsøge at få overblik over det store hav a muligheder. Hvert mærke bryster sig af at være det bedste, men det er vigtigt at fokusere på hvad der er det bedste for dig. Til dette formål kan det være utrolig behjælpeligt at spørge andre til råds. Venner og familie kan give deres mening om deres egne TV-valg, men især eksperten bør kunne vejlede dig.

Inden du begiver dig i at købe et synligt lækkert TV på Black Friday og bliver revet med at priserne, kan du også selv undersøge markedet, så du har mere viden på området og kan bedre tage et godt valg. Du bør blandt andet overveje dine ønsker til størrelse og design, vurdere billeder og lyd samt sikre dig at dit TV har de nødvendige funktioner, som du kunne tænke dig.

Det kan også være at du vil interessere dig for alternativer til det gængse TV. Google Chromecast og Apple TV har hver deres løsninger, som også kan integreres med Smart-TV. Så hvis du i forvejen er vant til styresystemerne fra enten Google eller Apple, kan det være, du ser nytte i at bruge de samme systemer til dit TV. Det kan strømline den generelle oplevelse ved brug af forskellige elektroniske apparater.

Underholdning, spil og motion

Selvom et TV for det meste bliver brugt til at se film, sport og nyheder, kan man med fordel udnytte TV’ets funktioner til andre formål. Naturligvis kan TV’et kombineres med spillekonsoller og sørge for sjove spilaftner blandt familie eller venner. Mange timer kan gå med en yndlingsspil, men man skal også passe på at de yngste ikke overtager sofaen med deres lange gaming-sessioner, for det kan ofte være svært at få dem op igen.

Men et Smart-TV kan også bruges produktivt for ens egen sundheds skyld. Hvis man for eksempel mangler motivation til at tage i fitnesscentret, kan man i stedet sætte en YouTube video på og på den måde få en instruktør ind i stuen. Så kan du stå på stuegulvet og svede til en hård træningsvideo, uden at andre kigger på dig. Derhjemme kan du svede, hoppe og råbe lige så meget du har lyst til, hvis det er det der gør din træning sjovere. Har du brug for mere udstyr til din hjemmetræning, findes der også en bredt udvalg af træningsmaskiner, du kan bruge derhjemme.

Spar penge og energi

Når du kigger efter dit nye TV Black Friday, kan du med fordel også kigge på energimærket. Det siger nemlig noget om hvor meget energi det pågældende TV bruger. Det ville være fjollet at spare mange procenter på Black Friday fladskærm, men ende med at få dyre elregninger fordi fjernsynet suger for meget elektricitet. Energiklassen går fra A til G og er også mærket med en farve. Jo grønnere farven er, desto mere energiøkonomisk er den.

Så hvis du vil spare penge både på Black Friday og på længere sig, kan det betale sig at holde øje med hvilken energiklassen de forskellige fjernsyn tilhører. A er det bedste og det mest energiøkonomiske. Vælger du de bedre energimærker, gør du din bankkonto og klimaet en tjeneste – og du behøver ikke at have dårlig samvittighed over at se timevis af film, serier og andre programmer.

Følg din sunde fornuft

Det kan være en fordel og en ulempe at have mange muligheder. Fordelen er at der er god mulighed for at vælge den rigtige løsning til dit behov, men ulempen er at man undervejs i beslutningsprocessen kan blive forvirret. Når man køber elektronik, er der mange specifikationer, som ikke nødvendigvis ved hvad betyder. Men man kan bruge sin sunde fornuft.

Man ved bedst med sig selv hvilke behov fjernsynet skal opfylde. Så når du køber TV Black Friday, skal du følge din mavefornemmelse. Et godt tilbud er kun et godt tilbud, hvis det ender med at blive det rigtige valg. Spørg for eksempel dig selv: Hvor skal TV’et stå? Hvor stort kan, må eller skal det være? Skal det bruges til mere end bare at se TV? Med disse spørgsmål kan du bedre gøre det rigtige køb og samtidig få en stor besparelse på Black Friday.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark