BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Find alt til boligen hos ILVA Black Friday

Boligartikler er hvor du kan spare penge ved at handle på Black Friday. Hos ILVA finder du et stort udvalg af alt fra havemøbler til lamper.

Klik her og se de bedste Black Friday tilbud hos Ilva

Drømmer du om ny sofa? Eller har spisestuen brug for et løft? Uanset, hvad du har af boligdrømmer, så kan Ilva opfylde dem. Og hvis det er økonomien, der er den største bremseklods for dine drømme for din bolig, så skal du bare vente til sidst i november. Her kan du nemlig komme til årets tilbudsfest hos Ilva Black Friday.

 

De bedste tilbud fra ILVASe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR OP TIL 50 % Se tilbud

De bedste tilbud fra ILVASe alle tilbud her

Norup Pendel 38 cm

Norup Pendel 38 cm

DKK 999,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
Woodstock Sofabord 120 x 47 x 60 cm

Woodstock Sofabord 120 x 47 x 60 cm

DKK 2.299,00NEDSAT
- 22%
Se tilbud
Sicilia 3 pers Sofa

Sicilia 3 pers Sofa

DKK 6.499,00NEDSAT
- 38%
Se tilbud
Tulino Vitrineskab

Tulino Vitrineskab

DKK 3.699,00NEDSAT
- 22%
Se tilbud
Gordo Vase 50 x 31 cm

Gordo Vase 50 x 31 cm

DKK 499,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Derfor skal du besøge Ilva Black Friday

Selvom Ilva kører stærke tilbud året rundt, så intensiveres tilbudskampagnerne på Black Friday. Til Black Friday er der nemlig tilbudsfest landet over, også I Ilva, og festen indeholder alt dét, som danske tilbudsjægere drømmer om, nemlig helt vildt lave priser og skarpe tilbud. Hos Ilva vil du kunne finde knivskarpe priser på attraktive møbler samt unikke tilbud på tilbehør til hele hjemmet.

Her kan du følge med på Ilva Black Friday. Black Friday traditionen kommer fra USA, men har virkelig fået fodfæste i Danmark gennem de seneste årene. I dag er de fleste butikker, landet over, hoppet med på tilbudsbølgen, og der er derfor masser af gode tilbud at svømme rundt i. Datoen for Black Friday skifter år efter år, da det ligger fredagen efter Thanksgiving. I 2022 kan du komme til Ilva Black Friday den 26. november.

Den største grund til at besøge Ilva Black Friday er selvfølgelig at få fingrene i årets bedste tilbud. Det kan du få ved at møde op i et af Ilvas mange bolighuse, eller du kan shoppe løs hjemmefra via webshoppen. Tilbuddene er de samme, begge steder.

Køb kvalitetsmøbler til skarpe priser hos Ilva

Hos Ilva markerer man begivenheden ved at sætte kvalitetsvarer til salg for uhørt lave priser. Hvis du er på jagt efter møbler og tilbehør til boligen, så finder du dette hos Ilva. Ilva har produkter og varer til stuen, soveværelse, børneværelset og spisestuen, samt masser at interiør og tilbehør til din bolig. Ilvas møbelsortiment består bl.a. af sofaer, spiseborde, spisebordsstole og behagelige senge. Ved at være med til festen på Black Friday, så kan du give nyt liv til dit hjem, uden at det går for meget udover pengepungen.

Festen fortsætter på Cyber Monday

Black Friday er årets største tilbudsdag, og derfor også årets shoppefest for tilbudsjægere landet over. Det er en dag, som både forbrugerne og butikkerne elsker, og derfor har Ilva valgt at forlænge festen. De inviterer faktisk til prisfest to gange, på to forskellige dage. Mandagen efter Black Friday holder Ilva nemlig Cyber Monday, hvor de skarpe tilbudskampagner fortsætter. Forskellen er, at Cyber Monday, som navnet indikerer, kun en digital tilbudsfest.

Bliv klar til foråret med haveinteriør fra Ilva

Hvis det eneste, du drømmer om i november, er, at det skal blive forår igen, kan du købe alt det, du skal bruge for at lave din drømmehave hos Ilva Black Friday. Det kan være parasoller og havestole, eller krukker og havedekoration. Hvis din have er en altan, kan du selvfølgelig også pimpe altanen op ved at købe altan møbler og interiør hos Ilva.

Shop amok i Danmarks førende bolighus

Ilva har været et af landets førende bolighuse i mange år. Faktisk går Ilvas historie langt tilbage, da det var en visionær møbelhandler, ved navn Jørgen Linde, der i sin tid startede Ilva i 1961. Den gang hed bolighuset J.P. Møbler og har siden 1977 gået under navnet Ilva.

Ilva blev tidligt kendt som stedet, hvor du kunne finde unikke og personlige møbler, som skilte sig ud fra mængden. Og selv den dag i dag, kan du finde inspiration og rådgivning til at skabe et personligt hjem I Ilvas butikker, hvor der bliver kælet for detaljerne og taget modige valg.

Som Danmarks førende detailhandel indenfor møbler og interiør, er det vigtigt for Ilva som virksomhed at tage et socialt ansvar. Derfor er boligkæden i gang med at udvikle og udføre en række bæredygtige tiltag. Allerede nu har Ilva fået indført, at alle deres træmøbler er FSC-mærkede produkter, der sikrer, at træet stammer fra en FSC-certificeret skov, hvor der tages hensyn til skovens biodiversitet.

Få det bedst mulige ud af tilbudsfesten hos Ilva: Forbered dig hjemmefra

For at være bedst mulig forberedt til den store tilbudsfest, kan det være en god idé, at du orienterer dig i udvalget af varer god tid i forvejen. På den måde, ved du, hvad du skal gå efter, når dagen i november endelig kommer. Danskerne har for alvor fået øjne og pung op for tilbudsfesten, og der kan være rift om de bedste tilbud.

Siden Black Friday, meget belejligt, ligger tæt på jul, så er det selvfølgelig det perfekte tidspunkt at komme i gang med at shoppe julegaver. Sørg for, at du har fået overblik over familie og venners julegaveønsker, så du kan købe eksklusive varer på tilbud. Måske er der plads og rum i økonomien til nogen gaver til dig selv også? Hvis du søger et lidt billigere udvalg, end hvad Ilva tilbyder, så kan du tjekke JYSK ud, og se om de ikke har det du søger.595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark