Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

PlayStation 5 Black Friday – Se de bedste tilbud på PS5 på Black Friday

Hvis du vil have fat i den nye PlayStation 5, så skal du slå til på Black Friday. Vi har fundet de bedste Black Friday tilbud, samt de forhandlere der har tilbud på Playstation 5.

Udvalgte tilbud på Playstation 5 på Black Friday:

Udvalge tilbud på Playstation 5 på Black Friday:

Battlefield 2042 (PS5)

I samarbejde med pricerunner DKK 361 Se tilbud

Sony PlayStation 5 God of War: Ragnarok Bundle - White

I samarbejde med pricerunner DKK 4.899 Se tilbud

Sony PlayStation 5 (PS5)

I samarbejde med pricerunner DKK 5.629 Se tilbud

Sony PlayStation 5 (PS5) - FIFA 23 Bundle

I samarbejde med pricerunner DKK 8.262 Se tilbud

Grand Theft Auto V (PS5)

I samarbejde med pricerunner DKK 285 Se tilbud

Sony PlayStation 5 (PS5) - Digital Edition

I samarbejde med pricerunner DKK 5.890 Se tilbud

Udvalgte butikker med tilbud på PlayStation 5:

Tilbud på PlayStation 5 Black Friday

Med en flot rabat på PlayStation 5 Black Friday kan du få den ultimative spiloplevelse. PS5 er nemlig den nyeste konsol fra Playstations hånd, og den er kendt for sin skyhøje hastighed og gode grafik. Læs mere om PS5 og Black Friday her!

Et tilbud på PlayStation 5 Black Friday er for dig, som elsker at spille og vil have det bedste af det bedste. Det får du nemlig med den lynhurtige PS5, som gør helt nye spiloplevelser mulige. Forsvind ind i en verden af nye spildesign i utrolig opløsning – og gør det billigt med en flot rabat på Playstation 5 Black Friday.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Fordele ved at købe PlayStation 5 Black Friday

Ved at investere i en ny PlayStation 5 Black Friday ved du, at du får prisen billigere end på noget andet tidspunkt af året. Det kan godt gøre en forskel for budgettet, for en PS5, med den sidste nye teknologi, er ikke nogen helt billig investering. Prisen på PS5 ligger nemlig almindeligvis på omkring de 4000 kroner. Men til Black Friday kan du heldigvis få konsollen en hel del billigere.

Fredagen, hvor priserne går helt i sort, er altså din mulighed for at købe dyr teknologi billigt. For nogle kan det betyde, at det på denne dag bliver muligt at købe den nyeste PS5, fremfor fx den lidt ældre PS4. For andre er det bare skønt at spare, hvor man kan, for hvem vil ikke det? Der kan altså være store økonomiske fordele i at holde øje med et godt tilbud på PlayStation 5 Black Friday.

5 gode grunde til at købe PS5 Black Friday:

 1. Du får fantastiske spiloplevelser med den nyeste PlayStation, hvor grafik og hastighed er helt i top.
 2. Du får mulighed for at spille helt nye spil, fordi nye spildesign er mulige med PS5s teknologi.
 3. En PlayStation 5 er ikke nogen helt billig investering, men til Black Friday får du den til den bedst mulige pris.
 4. Det er din mulighed for at købe dyr teknologi billigt.
 5. Det kan være et tilbud på en PlayStation 5 Black Friday, der gør det muligt at købe den nyeste model fremfor den ældre PS4.

Det kan du spare på PS5 Black Friday

Det kan være svært at sige helt præcist, hvor meget du kommer til at kunne spare på en Playstation 5 Black Friday. Men der er i hvert fald ingen tvivl om, at det er bemærkelsesværdige summer. Det er ikke sikkert, at tilbuddene bliver offentliggjort før Black Friday. Din bedste mulighed for at være den første til at få nys om de fantastiske rabatter, er derfor at følge med på Playstations Black Friday-side.

Spar op imod 40% på Playstation

Tjek den løbende som dagen nærmer sig og find ud af, hvordan du kan få fat i nyhederne om de bedste tilbud på PS5. Hvis vi imidlertid skal give et slag på tasken om, hvor meget du kan spare, har det før været muligt at få op mod 40% rabat på Playstation Black Friday. Du skal altså ikke blive chokeret, hvis du finder store prisnedsættelser på din nye Playstation 5 Black Friday.

Playstation 5 – hvad er det lige, den kan?

Der er ikke noget som at forsvinde ind i en anden verden. Den rette spiloplevelse kan føles som lidt af et eventyr på en helt almindelig hverdagsaften eller over en weekend. Alt afhængigt af spillet kan du entrere et magisk univers, blive stillet i store dilemmaer, blive fantastisk underholdt og faktisk også lære noget.

De fleste gamere kender værdien af et godt spil. Med et favorabelt tilbud på Playstation 5 Black Friday kan du få spiloplevelsen over dem alle. Den er nemlig kendetegnet af en spillekonsol i utrolig høj kvalitet, hvor hastigheden flyver, og billederne står knivskarpt. Det er som at være der selv.

Spil helt nye spil med en Playstation 5 Black Friday

Faktisk er den nye PS5-teknologi så avanceret, at den har gjort det muligt for spilskabere at designe helt nye former for spil. Det betyder også, at du med et godt tilbud på Playstation 5 Black Friday kan spille spil, som du aldrig har prøvet før. Hvordan kan det overhovedet lade sig gøre? Her får du de vigtigste fakta om PS5:

 • PS5 har et meget hurtigt SSD. Det vil sige, at indlæsningstiden for dine installerede spil er næsten øjeblikkelig.
 • Playstation 5 har integreret I/O. Det betyder, at den nye konsols system gør det muligt for spilskabere at designe spil på måder, der aldrig er set før.
 • Konsollen har Ray-tracing. Ray-tracing er lysstråler, som simuleres individuelt. Det skaber utrolig realistiske universer, hvor skygger og refleksioner står helt skarpt.

Spil PS5 på 4K-skærm, 8K og HDR-TV

Spiller du Playstation 5 på en 4K-skærm med output på 120 Hz, kan du få op til 120fps. Dit spil bliver altså flot og flydende med en hurtig billedhastighed. Du kan også spille via HDR-TV, og her vil du opleve, at farverne bliver lysende og levende. PS5 har nemlig en glimrende HDR-teknologi. Konsollen har også 8K-support, hvilket betyder at den også er kompatibel med en 8K-skærm.

Vælg en Playstation 5 til Black Friday

Der er nok at vælge mellem til Black Friday, og det gælder også for Playstation. Det er godt at vide på forhånd, hvilke produkter man er interesseret i. På den sorte fredag er butikkerne nemlig sorte af mennesker, og det går også hurtigt online. Det vil sige, at alle har travlt for at få det bedste tilbud i kurven til den billigste pris. Hvis du vil have de bedste chancer, skal du også være på pletten.

Derfor skal du kende de produkter og kategorier, som du kan vælge imellem. Hvis du er interesseret i at få fingrene i et godt tilbud på Playstation 5 Black Friday, findes der to forskellige modeller. Og der er selvfølgelig også tidligere modeller at vælge mellem, samt tilbehør. Det kan du få et overblik over nedenfor.

Find disse produkter af Playstation Black Friday:

 • Playstation 5 konsol
 • Playstation 5 Digital Edition
 • Playstation 4
 • PS4 Pro
 • PS VR
 • Tilbehør
 • Spil

Her kan du købe Playstation 5 Black Friday

Hvor kan du så finde din nye PS5 til Black Friday? Det kommer først og fremmest an på, hvordan du foretrækker at shoppe. Black Friday er nemlig tilgængelig både i de fysiske butikker og på nettet. Du kan altså Black Friday-shoppe på din måde, uanset om det er hjemme i sofaen eller i dit nærmeste storcenter.

Find gode tilbud på PS5 i de fysiske butikker

Mens nogen kan finde det stressende at shoppe i fyldte butikker, kan andre ikke få nok. Hvis du synes, at det er sjovt at gå i butikker og finde gode tilbud, så er Black Friday den ultimative shopping-dag for dig. Her er humøret højere end ellers, personalet er i topform, og alle er spændt på at gøre et kup.

Du kan finde drømmetilbuddet på en Playstation 5 Black Friday i en lang række af butikker, der forhandler elektronik. Der er altså nok at vælge mellem, og det handler bare om at finde en forhandler i dit nærområde. Du kan være sikker på, at der vil være godt med personale denne dag, som står klar til at hjælpe dig.

Få hjælp til at købe din Playstation 5

Det kan være rart at få hjælp til at træffe de rette beslutninger, når det handler om at købe noget større som en PS5. Med tips, tricks og vejledning har man de bedste chancer for at komme hjem med det rigtige. I de fysiske butikker har du mulighed for at se og røre produktet, og prøve af om det er noget for dig. Du kan også tage en god gamer-ven under armen, så I sammen kan finde frem til de bedste tilbud på PS5 Black Friday.

Find PS5 online til Black Friday

Det er naturligvis også muligt at finde dit tilbud på en Playstation 5 online. Her gælder det om at finde forhandlernes webshops og tjekke ud, hvem der giver dig de flotteste rabatter. Se, om du kan gøre din research et stykke tid forinden. Det vil nemlig hjælpe dig til at være hurtig og på pletten, når det gælder.

For selvom det kan være dejlig afslappende at shoppe hjemme fra stuens bedste stol, så kan det også gå hurtigt på nettet til Black Friday. De digitale kunder fylder nemlig indkøbskurvene med fuld fart, så de bedste og billigste tilbud kan ryge hurtigt. Derfor kan det være godt at sidde klar ved tasterne, så du kan få fat i det tilbud på en PS5, som du drømmer om.

Lav en liste i løbet af året

Fordi der er run på til Black Friday, kan det ikke understreges nok, at det er vigtigt at være forberedt. Den store tilbudsfest fra over there i USA, er nemlig blevet uhyre populær i Danmark. Nu er det også årets største tilbudsdag i vores lille land, og de nedsatte produkter ryger hurtigt ned fra hylderne. Det kan derfor være godt at tænke lidt på Black Friday, inden dagen nærmer sig.

Faktisk kan vi anbefale at holde Black Friday hele året. Og hvad mener vi så med det? Jo, du kan jo desværre ikke få fantastiske tilbud alle årets dage. Men i løbet af året kan du lave en Black Friday-liste over produkter, som du er interesseret i. Lav en særlig note til din Playstation 5 Black Friday: Hvilken konsol, og hvilke spil, er du interesseret i? Hvilke forhandlere skal du holde øje med, og hvor finder du sandsynligvis de bedste tilbud?

Giv en PS5 i julegave

Og nu vi snakker om lister, er der en hel særlig liste, som du skal bruge til Black Friday: Nemlig julegavelisten! Black Friday falder nemlig på den sidste fredag i november, og derfor er det en super dag for juleshopping. Her kan du nemlig få krydset langt de fleste gaver af på din liste – og for en enormt billig pris.

En flot julegave for en billig pris

Med et tilbud på Playstation 5 Black Friday kan du give gameren den ultimative gave. En PS5 er en stor og flot julegave, som vil vække enorm glæde og spænding. Normalvis vil det måske være en lidt dyr gave, men Black Friday kan være dagen, der gør det muligt at købe den. Det vil nok komme som lidt af en overraskelse, når man opdager den spritnye spillekonsol under gavepapiret!

PS5 til konfirmation eller rund fødselsdag

Du kan med fordel også tænke lidt frem i tid. Hvis du påtænker at give en PS5 i gave i løbet af året – fx til en konfirmation eller en rund fødselsdag om sommeren – kan det betale sig at købe den til Black Friday. Det bliver altså bare ikke billigere end på denne fredag, og derfor kan du med fordel købe din Playstation 5 her.

Find gaven til dig selv Black Friday

Husker du også at give dig selv en gave en gang imellem? Med en fantastisk pris på en Playstation 5 Black Friday kan du give dig selv en gave, du ikke kommer til at fortryde. Den bliver nemlig ikke billigere på nogen af årets andre dage. Så hvis du påtænker at købe en Playstation 5 til eget forbrug, er Black Friday altså dagen at gøre det.

PlayStation 5 er for alle og alle aldre

Gamer-glæde og spillesjov har ingen alder. Det kan være en nostalgisk oplevelse, hvis man har spillet en ældre udgave af Playstation som barn. Dit indre barn vil elske at give den gas på spillekonsollen, men der er faktisk også en række af spil, som udelukkende er for den voksne. Du kan således opleve, hvordan det er at være midt i en verdenskrig eller på en farlig mission i rummet.

Mange af de største spil i dag byder ikke bare på god underholdning, men også noget at tænke over. Du kan blive sat i gigantiske etiske dilemmaer, hvor du er nødt til at træffe umulige valg. Det får én til at tænke over livet på nye måder, og der kan være meget at lære i et spil til Playstation 5.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark