Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Find Black Friday tilbud hos Dustin – Elektronik i topkvalitet

Vi har ledt efter tilbud hos Dustin i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Udvalgte tilbud fra Dustin på Black Friday

DJI Air 2S Fly More Combo

I samarbejde med pricerunner DKK 7.990 Se tilbud

HP EliteBook 840 G9 5P6X6EA

I samarbejde med pricerunner DKK 10.795 Se tilbud

HP USB Keyboard (German)

I samarbejde med pricerunner DKK 270 Se tilbud

LG 65NANO78

I samarbejde med pricerunner DKK 5.990 Se tilbud

Arlo Essential XL Spotlight

I samarbejde med pricerunner DKK 1.133 Se tilbud

Se de bedste Black Friday tilbud hos Dustin

Elektronik er kommet for at blive, og der kommer hele tiden nye opdateringer og forbedringer. Computere, telefoner og andet elektronik er under konstant udvikling, så de fylder mindre og bliver mere kraftfulde. Hvis man står og har brug for ny elektronik, hvad enten det er til virksomheden eller det private, kan det betale sig at gemme sine køb til Dustin Black Friday.

Elektronik fylder meget i ens hverdag. De fleste har en telefon ved hånden og en computer derhjemme. Om det er en arbejdscomputer eller computer til studie, er det vigtigt at den fungerer som den skal og at softwaren kan opdateres med jævne mellemrum. Det er der nogle computere der ikke kan hvis de efterhånden er blevet for gamle.

Hvis det er tid til et nyt kamera, er det en god idé at holde øje med Black Friday tilbud fra Dustin. Dustin tilbyder IT-løsninger til både virksomheder og private i høj kvalitet. På Dustin.dk kan du søge blandt 255.000 varer inden for forskellige kategorier. Man kan blandt andet finde computere af forskellige mærker, printere, telefoner og vare indenfor lyd.

Hvis du har en stor drøm om at have sit eget store hjemmekontor, kan du finde netop dét, der er behov for indenfor lyd og billede. Du kan finde kraftfulde computere og stående projektionsskærme til at præsentere et projekt hjemmefra.

 

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

IT-løsninger skabt under ordentlige forhold til fair priser

Elektronik bør blive produceret under ordentlige forhold, som er jorden og mennesker værdige, men det er ikke altid tilfældet. For Dustin er det utrolig vigtigt, at både varerne, så vidt muligt, er lavet af bæredygtige materialer, og at menneskerne, der fremstiller dem, arbejder under gode forhold.

 

Dustins stræber konstant efter at kunne tilbyde dig løsninger, som lever op til kundens høje standarder. Det gælder både kvaliteten af materialerne og måden, de er blevet til på. Samtidig skal du have mulighed for at få fingre i gode løsninger til fair priser. Det kan du sædvanligvis året rundt, men især til Dustin Black Friday kan det betale sig at shoppe sin elektronik, hvor du finder de populære Nintendo Switch og PlayStation 5.

 

Kom til, før de andre

Du kan altid holde øje med gode Dustin Black Friday tilbud på deres hjemmeside. Her kan du altid får hurtigt online levering, men det kan være en god idé at gøre sig nogle overvejelser, inden man sætter sig til at jage de vilde tilbud. I bæredygtighedens navn, og for din egen pengepunds skyld, kan det være værd at overveje, om det egentlig er tid til at anskaffe den nye computer eller nyeste telefon.

 

Dustin har gjort det muligt for dig at få fat i de gode tilbud, før de andre. Når du endelig har besluttet dig for, hvilke varer du står og mangler, er det en god idé at abonnere på Dustins nyhedsbrev, så du kan orientere dig i god tid og forberede, hvilke tilbud der er, og hvilke tilbud du vil gå efter. Udvalget er kæmpestort, herunder Philips Hue produkter og MacBooks.

 

Uanset dine private eller erhvervsmæssige behov, kan Dustin hjælpe du med at finde de rigtige IT-løsninger.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark