Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

De bedste Black Friday Nintendo Switch tilbud – Se dem her

Nintendo Switch er en eftertragtet spillekonsol, og blandt de mest populære. I denne oversigt finder du de bedste tilbud på Nintendo Switch, så du slipper for at skulle søge nettet tyndt.

Udvalgte tilbud på Nintendo Switch på Black Friday;

Nintendo Switch Neon Blue + Neon Red Joy-Con 2019

I samarbejde med pricerunner DKK 2.180 Se tilbud

Nintendo Switch OLED Model - Neon Red/Neon Blue

I samarbejde med pricerunner DKK 2.424 Se tilbud

Nintendo Switch Lite - Grey

I samarbejde med pricerunner DKK 1.598 Se tilbud

Nintendo Switch - Red/Blue - 2019 - Mario Kart 8 Deluxe

I samarbejde med pricerunner DKK 2.528 Se tilbud

Nintendo Switch OLED Model - White

I samarbejde med pricerunner DKK 2.588 Se tilbud

Her finder du de bedste Nintendo Switch Black Friday og Black Week tilbud:

Få fat i en Nintendo Switch til Black Friday

Black Friday er et slaraffenland af tilbud og rabatter og derfor den perfekte dag til at få julegaverne i hus eller måske få fat i noget, som du eller en af dine nærmeste har kastet lange blikke efter i et stykke tid. Er du selv glad for at spille videospil, eller kender du én, som elsker at kaste sig ind i denne verden af fantasi, så er det måske en Nintendo Switch, du skal have fingrene i på Black Friday.

Der har været en tendens til at klassificere videospil som en drengeting og især som en aktivitet forbeholdt børn. Men det er ikke længere tilfældet. Videospil er for alle aldersgrupper og fanger begge køn, og det er blevet en måde at koble af på. For både børn og voksne, drenge og piger, er videospil underholdning og afslapning i én og samme aktivitet.

Videospil er desuden blevet en social aktivitet – det er noget, man kan gøre sammen og behøver derfor ikke at være årsag til manglende interaktion med andre. Det sociale samspil muliggøres i endnu højere grad med Nintento Switch, hvor du kan spille med hvem som helst, og du kan skifte mellem spillere afhængig af tid og sted.

Spilleglæde til hver en tid

Kender du det dér med, at du eller dit barn er lige midt i et spil, som I er nødt til at slukke for, fordi I har en aftale, eller at I en gang i mellem befinder jer et sted, hvor I ville ønske, at I kunne tage et videospil, men spillekonsollen står derhjemme?

Med en Nintendo Switch behøver I ikke længere opleve den slags begrænsninger. Her får I den mest fleksible spillekonsol, som kan tilpasses dit liv og dine aktiviteter. Du kan nemlig tage den med dig og spille når som helst og hvor som helst.

Så meget kan du spare på en Nintendo Switch Black Week

En spillekonsol kan være en dyr investering og findes derfor ofte på børns ønskesedler, da det ikke er en ting, man får råd til for de lommepenge, man kan tjene ved at tømme opvaskemaskinen eller slå græsset. Det er noget, man skal spare sammen til – eller måske lokke bedsteforældrene til at lægge under juletræet.

Men selv om voksne får en lidt bedre løn, end børnene tjener på huslige pligter derhjemme, så er der ikke altid nødvendigvis råd til en spillekonsol som jule- eller fødselsdagsgave. Derfor kan Black Friday være en ven i nøden. På denne dag kan du finde skarpe tilbud på mange forskellige ting, og der er også besparelser at finde på Nintendo Switch OLED Black Friday.

Spillekonsoller kommer i mange forskellige prisklasser. Nintendo Switch ligger i den lavere ende af skalaen, men med en pris på mellem 2.400 og 3.000 kr. er enhver rabat værd at tage med. Du kan være heldig at finde besparelser på mellem 10 og 25 %.

Hvis du vil være sikker på at få fat i det skarpeste tilbud, kan det være en god idé at tilmelde sig nyhedsbrevet hos nogle af de butikker, som forhandler Nintendo Switch. På den måde er du sikker på at få information om tilbud i god tid inden Black Friday, så du har mulighed for at planlægge dine indkøb.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Én spillekonsol – tre spillemåder

Nintendo Switch er faktisk ikke bare én spillekonsol, men tre i en. Eller sagt på en anden måde: Det er en spillekonsol, som kan bruges på tre forskellige måder og dermed fungere som tre forskellige slags konsoller.

Som nævnt kan du have Nintendo Switch med dig på farten, og det kan du, fordi der er tale om en transportabel spillekonsol. Men i modsætning til tidligere generationer af transportable spillekonsoller som fx Gameboy, så kan Nintendo Switch også bruges sammen med andre mennesker – og den kan konverteres til en stationær spillekonsol.

Med en Nintendo Switch Dock kan du koble Nintendo Switch til fjernsynet og fx spille sammen med familie og venner. Selv om du ikke er i nærheden af et fjernsyn, kan du stadig dele spilleglæden med en ven eller et familiemedlem. Nintendo Switch er udstyret med håndkontrollerne Joy-Con, som er to controllere, der sidder på hver sin side af skærmen. Du kan altså give den ene håndkontrol til en ven og bruge den anden selv, og med skærmens indbyggede stativ kan I sætte den hvor som helst og kaste jer over et spil sammen.

Du kan også lade de to håndkontroller sidde på hver sin side af skærmen og bruge Nintendo Switch som en transportabel spillekonsol i stil med en Gameboy. Skulle du få lyst til at spille med eller mod andre, kan du synkronisere din Nintendo Switch med op til otte andre konsoller. På den måde kan I sidde med hver jeres Nintendo Switch og spille med eller mod hinanden, ligesom I ville gøre i et onlinespil.

Joy-Con håndkontrollerne giver dig en realistisk følelse med indbygget HD Rumble, som giver vibrationer, der ligner bevægelserne i spillet. Derudover har de et IR-bevægelseskamera, som genkender former, bevægelser og afstande. Det giver dig mulighed for at spille spil som sten, saks, papir og andre, hvor bevægelser er afgørende.

Du kan læse meget mere om alle mulighederne med Nintendo Switch på Nintendos hjemmeside.

Nintendo i andre indpakninger

Nintendo er mest kendt for sine transportable spillekonsoller, og hvis du ikke er til den avancerede Nintendo Switch, så kan du i Nintendo DS-serien finde lige den transportable spillekonsol, som passer dig.

Hvis du er mere til en stationær spillekonsol, så er Nintendo Wii nok dem mest kendte fra denne producent. Den var revolutionerende pga. den trådløse controller, som kunne styres med bevægelser, og den kunne fx bruges til forskellige sportsspil. Desværre produceres denne konsol ikke længere.

Her kan du finde din nye Nintendo Switch Black Friday

Hvis du har forelsket dig i tanken om den fleksible Nintendo Switch, som giver dig frihed til at spille når som helst, hvor som helst og med hvem som helst, så kan du lede efter gode Black Friday tilbud mange forskellige steder. Den kan bl.a. findes i butikker som Elgiganten, Bilka og Føtex samt en lang række webshops som for eksempel Coolshop, der sælger elektronik.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark