Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday i Bilka på både elektronik, køkken & bolig

Vi har ledt efter tilbud fra Bilka i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Udvalgte tilbud fra Bilka på Black Friday:

Bilka Telescopic (100433364)

I samarbejde med pricerunner DKK 216 Se tilbud

Remington Style Series F5 F5000

I samarbejde med pricerunner DKK 549 Se tilbud

Philips OneBlade Pro QP6541

I samarbejde med pricerunner DKK 349 Se tilbud

Bilka Promo cm

I samarbejde med pricerunner DKK 74 Se tilbud

Sony HT-G700

I samarbejde med pricerunner DKK 3.494 Se tilbud

Se de bedste Black Friday tilbud hos Bilka

I Bilka Black Friday bliver varerne billigere end nogensinde. Varehuset, som i forvejen sælger til lavpris, sætter priserne gevaldigt ned og rabatterne gevaldigt i vejret. Læs med og find tilbud til ham, hende, den lille og den store!

Bilka Black Friday er en oplevelse, der kan spare dig mange penge. Det populære danske varehus forhandler alt fra A-Z, og priserne er generelt lave. Men til Black Friday kan du få alt fra brød til kød, mode og elektronik så rørende billigt, at det for alvor gør en forskel for budgettet. Og så varer tilbuddene en hel weekend! På grund af dette kan menneskemængden fordeles over 3 dage, og kan gøre det lidt nemmere at komme til de mange tilbud.

Husk også, at du i Bilka kan bestille og købe tingene på deres hjemmeside, så de står klar til afhentning i varehuset. På den måde slipper du for at skulle håndterer en masse tilbuds-sultne mennesker, og kan nemt bestille fra din sofas komfort. Der kan dog være enkelte tilbud, som kun er gældende i butik, så dette skal du selvfølgelig være opmærksom på, på Bilka Black Friday .

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Derfor skal du gå i Bilka Black Friday

Det er ikke nogen overdrivelse at påstå, at Bilka har noget for enhver smag. Det store varehus huser alt, hvad du skal bruge i din hverdag, så du faktisk ikke behøver at gå i andre butikker. Det betyder også, at et besøg i Bilka Black Friday kan spare dig enorme mængder tid og penge. Her kan du nemlig få alt, hvad du har brug for til weekenden, ugen og måneden til en ekstremt nedsat pris.

Dæk dig ind på dagligvarer til Black Friday

Black Friday i Bilka er en fabelagtig mulighed for at gå på storshopping i dagligvarer. Fat en indkøbsvogn eller to og fyld dem til randen. Husk både det daglige brød, vinen, vaskepulveret, legetøjet, køkkenmaskinen, krydderierne og højtalerne. Du kan dække dig ind på alle fronter for resten af året på denne dag. Det er effektiv shopping til en yderst billig pris!

Find store og flotte gaver billigt i Bilka

I Bilka Black Friday kan du også finde gaver til samtlige venner, veninder og familiemedlemmer. Bevæg dig fra A til Z i varehuset og find stærkt nedsatte produkter til ham, hende, babyen, barnet, teenageren, den voksne og den gamle. Det er oplagt at få krydset alle juleønskerne af på listen, men der er ingen grund til at stoppe her. Det kan også betale sig at tænke lidt frem i tiden og indkøbe fødselsdagsgaver til dem, du holder af. Du finder alt fra fede kvalitetscykler og lænestole til kameraer i forskellige prisklasser.

Ur til manden og gamercomputer til teenageren

I Bilka Black Friday kan du nemlig finde store og flotte gaver billigt. Det kunne fx være et nyt ur eller en dyr flaske vin til manden, en ekstra stor pakke legetøj til barnet eller en gamercomputer til teenageren. De vil elske dig for det! Og du kommer nok også til at takke dig selv, for du kan spare mange penge ved at gå på shopping i Bilka på denne dag.

Så meget kan du spare til Black Friday i Bilka

Bilka er i forvejen kendt for at forhandle lavprisvarer. Alle kan være med i Bilka, som forhandler solid kvalitet til alle målgrupper, i en lav prisklasse. Derfor er det også svært ikke at blive begejstret i Bilka Black Friday, hvor de i forvejen lave priser kommer helt ned under gulvbrædderne. Til Black Friday – og til hele Black Weekend, som Bilka holder – kan du finde forrygende tilbud, fx:

  • Halv og kvart pris på en række produkter.
  • Store rabatter og procenter, der ikke er til at tage fejl af.

Du kan altså gøre en god handel på det meste i Bilka Black Friday. I alle afdelinger vil du finde mærkaterne med gode priser og tilbud. Der er næppe den kategori i det store varehus, som ikke vil have flotte rabatter på denne dag.

Følg med på Bilkas Black Friday-side

Der er nok at holde dig opdateret på, når det kommer til Black Friday i Bilka. Vil du gerne have helt styr på, hvilke tilbud, der kommer på højkant i de forskellige kategorier? Så skal du følge med på Bilkas Black Friday-side. Her vil du ikke misse et beat, hverken når det kommer til Black Friday, Black Weekend og alle de online rabatter.

Tilbud og rabatter i Bilka Black Friday

Vidste du, at Bilka har Danmarks største udvalg af varer? Varehuset kaldes også for et hypermarked, for der findes nemlig enhver vare for enhver smag. Det betyder også, at Bilka til Black Friday byder på et ocean af tilbud i varehusets mange kategorier, herunder praktiske elektronikvarer som Chromecast og kvalitetsudstyr til haven.

Nedsat pris på alle produkter og kategorier

Om end det er smagen af et friskt, nybagt brød, du går efter, kød fra en professionel slagter, god vin eller spiritus, julegaven til den mindste eller et par fede vinterstøvler til dig selv – du finder det hele på tilbud i Bilka Black Friday. Du kan blandet andet finde tilbud og rabatter på disse kategorier:

  • Mad og drikke. I Bilka finder du mad og drikke i enhver afskygning: Slagterkød, bagerbrød og delikatesser, pålæg, aftensmad, desserter, slik, sodavand og alkohol. Til Black Friday eller Black Weekend kan du handle ind til ugens, månedens og årets forbrug billigere end nogensinde.
  • Tekstil og mode. Bilka har et stort udvalg af alt inden for tekstil. Her finder du sko, støvler, frakker, jakker, trøjer, bluser og kjoler. Du kan også finde huer, vanter, halstørklæder og det meste andet, som du kan komme i tanke om inden for tekstiler. Og til Black Friday bliver lavpriserne endnu lavere!
  • Varehuset byder også på en flot række elektroniske produkter og devices. I denne afdeling finder du effekter som højtalere, telefoner, høretelefoner og computere – og meget andet. Her finder du supergode tilbud til blandt andet gameren og musikelskeren!
  • Legetøj til børn i alle aldre. Der er også noget at komme for i Bilka for de mindste, og til Black Friday har man muligheden for at få det, man ønsker sig! Varehuset har en prangende legetøjsafdeling, der bugner med alt, hvad barnet kunne drømme om. Her er alle de kendte legetøjsmærker, og det er bare at finde det fedeste tilbud.
  • Skønhed og personlig pleje. Bilka huser et hav af mærker inden for skønhed og pleje. Det være sig alt fra produkter til badeværelset til make up, hårfarve, ansigtsmasker, cremer og meget, meget mere. I Bilka Black Friday kan du finde dit yndlingsmærke på tilbud.
  • Alt til have, bolig og gør-det-selv. Varehuset rummer også store afdelinger til have og bolig. Bilka kommer hele vejen rundt om badeværelse, køkken, stue og soveværelse, så du ikke behøver gå i en række forskellige butikker. Din have er også dækket ind med alt fra planter til møbler, redskaber, robotplæneklippere og grill som weber. Og værktøjskassen kan nemt fyldes til alle dine gør-det-selv-projekter i hus og have, samt hvis du skal have nye vinterdæk på.

Black Friday og Black Weekend i Bilka

I Bilka er du så heldig, at du ikke bare får en Black Friday, men en hel Black Weekend! Det giver dig god tid at løbe på, så du kan få shoppet flest mulige gode tilbud. Varehuset er trods alt Danmarks største, så der er nok af produkter og kategorier at vælge mellem. Du vil blandt andet kunne finde din idelle elcykel under Black Friday under kategorien cykler. Det kan være, at du skal dedikere de forskellige dage til de afdelinger i butikken, du bedst kan lide? Du finder også helt sikkert gode tilbud på røremaskiner Black Friday, så skynd dig at slå til.

Ekstra personale og ekstra god service

Hos Bilka Black Friday vil du opleve, at stemningen er høj, og personalet er på dupperne. Der er masser af medarbejdere på denne dag, og der er rig mulighed for at få hjælp. Det kan være rart at blive vejledt i de lidt større køb, fx når det kommer til elektronik. Du kan få masser af professionel hjælp i de forskellige afdelinger i Bilka Black Friday.

18 varehuse fordelt over Danmark

Hvis du gerne vil på shopping i de fysiske butikker til Black Friday, er der gode nyheder til dig. Bilka findes nemlig 18 forskellige steder i landet, og alle steder er varehuset udrustet fra A-Z. Uanset hvor du befinder dig, kan du altså finde tilbud og rabatter. Bor du i Østjylland, så kan du med fordel tage til Agerøvej 7 i Tilst, eller Slotsarkaderne 26 i Hillerød, hvis du bor nær Nordsjælland.

Kvalitet til lavpris siden 1970

I 1970 åbnede Bilka for allerførste gang. Dengang var der tale om et enkelt varehus i Tilst ved Aarhus. Det er imidlertid mange år siden, og i dag huser Bilka altså Danmarks største udvalg af varer i en række forskellige varehuse. Det er kvalitet til lavpris, og til Black Friday er lavprisen lavere end nogensinde.

Online shopping i Bilka Black Friday

Skulle du have mest lyst til at shoppe hjemme fra sofaen, kan du også gøre det. Du kan nemlig sagtens nyde Black Friday i Bilka online. Her kan du finde tilbud på alle varehusets kategorier, lige fra mad og vin til bolig, have, beauty og mode. Elektronik, værktøj, legetøj og gaver til de mindste er også tilgængeligt online.

Shop uden stress hjemme fra sofaen

Online shopping i Bilka til Black Friday eller Black Weekend er stressfrit og smart. Du kan sidde i din bedste stol i rolige omgivelser og klikke dig til fantastiske tilbud. For nogen kan det betyde mere ro og klarhed, så man træffer endnu bedre beslutninger. Her kan man tage sig god tid til at udvælge den spillekonsol, man tror, barnet bliver gladest for. Man kan kigge grundigt på de forskellige tilbud på TV, så man får det helt rigtige til stuen.

Black Friday i Bilka på dine præmisser

Det er helt op til dig, om du vil shoppe online eller fysisk i Bilka Black Friday. Nogen er vilde med den summende shopping-stemning, der kan være i butikkerne. Andre foretrækker de mere hjemlige omgivelser, hvor man har plads og ro. Uanset hvad du vælger, kan du være sikker på at finde drønbillige tilbud til Black Friday i Bilka.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark