Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

De bedste Black Friday cykel tilbud på ét sted

Her kan de gøre dig klar på tilbud indenfor cykler og cykeludstyr når tilbuddene går live til Black Friday og du kan spare en masse penge!

Udvalgte tilbud på cykler og cykeludstyr

Fulcrum Racing Zero C17 Clincher Wheel Set

I samarbejde med pricerunner DKK 7.250 Se tilbud

Giro Synthe II MIPS

I samarbejde med pricerunner DKK 1.359 Se tilbud

Zipp 303 S Carbon Clincher Disc Brake Rear Wheel

I samarbejde med pricerunner DKK 3.995 Se tilbud

Kildemoes Neksø 2022 Women's Bike

I samarbejde med pricerunner DKK 7.499 Se tilbud

Cykler og Cykeludstyr på tilbud fra Cykelpartner

Udvalgte tilbud fra Cykelpartner

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Cykelpartner

Trek Checkpoint SL 5

Trek Checkpoint SL 5

DKK 29.599,00 Se tilbud
Megawheels S10 – El-løbehjul – 36V / 250W

Megawheels S10 – El-løbehjul – 36V / 250W

DKK 2.499,00NEDSAT
- 10%
Se tilbud
Topeak Journey Trailer TX med Drybag – Cykeltrailer

Topeak Journey Trailer TX med Drybag – Cykeltrailer

DKK 2.899,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Giant Fathom E+ 2

Giant Fathom E+ 2

DKK 25.999,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud


Populære butikker med de største Black Friday besparelser:

Cykler og Cykeludstyr på tilbud fra Cykelexperten

Udvalgte tilbud fra Cykelexperten.dk

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Cykelexperten.dk

Kildemoes City Bosch ActiveLine

Kildemoes City Bosch ActiveLine

DKK 19.999,00NEDSAT
- 18%
Se tilbud
Bianchi Via Nirone 7

Bianchi Via Nirone 7

DKK 8.499,00NEDSAT
- 15%
Se tilbud
S Works Evade cykelhjelm

S Works Evade cykelhjelm

DKK 2.599,00NEDSAT
- 54%
Se tilbud
Abus Smiley 2.0 Hjelm, Rose Horse

Abus Smiley 2.0 Hjelm, Rose Horse

DKK 409,00 Se tilbud
Cateye Volt 200 HL-EL151RC USB opladning – 200 lumen

Cateye Volt 200 HL-EL151RC USB opladning – 200 lumen

DKK 339,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Slå dig løs på Black Friday, hvor du kan købe de produkter du længe har drømt men ikke har haft råd til. Priserne er presset helt i bund, så det har aldrig været billigere at købe cykler og cykeludstyr. Black Friday i Danmark bliver større og større for hvert år og der er god grund til at shoppe på netop den dag. Vi har givet dig et komplet overblik over de bedste cykelforhandlere og sørger for at du kan se tilbud på dine favoritprodukter. Gå på opdagelse i dag og forbered dine ønsker, så du er 100% klar til at slå til.

Køb din drømmecykel på tilbud Black Friday

Cykler er en dyr fornøjelse, uanset om du er på udkig efter en cykel som kan fragte dig til og fra arbejde eller bruges i professionelle sammenhænge. Ikke desto mindre, ejer stort set alle danskere en cykel, da det oftest er den bedste transportform. Har du længe drømt om at skifte den gamle cykel ud med en ny? Så er Black Friday det perfekte tidspunkt at lave din investering.

Blandt de mange forhandlere finder du:

Se det store udvalg af bycykler til billige priser

Hvis du bor i en større by, er det typisk meget lettere at cykle rundt i stedet for at tage bil eller offentlig transport. Heldigvis, kan du på Black Friday finde massevis af eksklusive tilbud på bycykler, herunder både herrecykler og damecykler. Udvalget byder alverdens farver, størrelser, funktioner og brands, så du altid kan finde din foretrukne model. Citybikes til herre og kvinder er det perfekte køb til dig selv eller en du holder af til eksempelvis jul eller fødselsdag.

Mulighederne er mange, og du vil med sikkerhed blive glad for dit køb, uanset om du har valgt en klassisk model, en fixie bike, en retro cykel eller måske en yderst smart elcykel, som cykler hurtigt med minimal anstrengelse.

Forkæl en vaskeægte cykelrytter med en sportscykel

Er du på udkig efter en sportscykel som skal bruges på lange og hurtige distancer? Så kan du gøre store besparelser ved at købe den under Black Week. Professionelle sportscykler kan nemlig være en utrolig dyr affære som gør ondt på pengepungen.

I sortimentet finder du som altid de bedste gravel cykler, hybridcykler, mountainbikes og racercykler. Forskellen er bare, at du nu også får den bedste pris. Har du derfor altid drømt om at cykle Danmark rundt eller opgradere sportscyklen hos en du holder af, er Black Friday en oplagt mulighed.

Gør de små skoleklar med en ny børnecykel

Der findes sjældent noget bedre end at give gode gaver til børn og unge. En god cykel er uundværlig både, når børnene er helt små og større. Der er nemlig massevis af udflugter i børnehaven, skolen og gymnasiet, hvor alle kommer frem på cykel.

Børn vokser hurtigt, og det betyder også, at cyklen skal udskiftes engang i mellem. På Black Friday, kan du få fat i børnecykler fra populære brands som Winther, Centurion, Kildemoes og mange flere. Cyklerne er lavet med kvalitet og sikkerhed i højsædet, så du roligt kan sende de små afsted på cykeltur.

På Black Friday kan du shoppe amok i cykeltilbehør

Cykeltilbehør dækker over et hav af produkter, herunder cykelhjelme, barnestole, cykelsko, dæk, pedaler og så meget mere. Elsker du at sætte cykler i stand, så skal du uden tvivl shoppe cykeltilbehør under både Black Friday og Black Week, hvor du finder produkter af høj kvalitet som kan opfriske hver en cykel. Det kan eksempelvis være slanger, støtteben og cykelskærme som nemt kan monteres, samt holde i massevis af år.

Har du længe cyklet til og fra arbejde uden en cykelhjelm? Black Friday og Cyber Monday er et perfekt tidspunkt at slå til. Du finder klassiske cykelhjelme og de populære Hövding til lækre tilbudspriser. I udvalget finder du også smarte mobilholdere, cykellygter og funktionelle cykelkurve til dig der vil have styr på alle detaljerne, når du cykler igennem storbyen.

Spar en masse på cykelbeklædning Black Friday

Derudover er der også massevis af cykeltøj, som du med fordel kan give sammen med en ny cykel, hvis du ønsker at give en overdådig gave til venner eller familie. Du finder eksempelvis klassiske cykelshorts og cykeltrøjer fra de mest populære mærker. Forhandlerne har sørget for at fylde lageret helt op, så du altid kan finde din ønskede model og størrelse. Du kan også finde produkter som tridragter og skoovertræk, som bruges af cykelryttere. Giv det i gave sammen med en racercykel og vær sikker på, at din gave aldrig bliver glemt.

I cykelbeklædningskategorien er der også mindre beklædningsgenstande, såsom handsker, sokker og briller. Disse er uundværlige under længere cykelture, da de beskytter fra forskellige udendørs forhold, såsom kulde og insekter.

Kom i gang med at planlægge din ønskeliste allerede i dag og vær sikker på at være den hurtigste på tasterne, når udsalget starter.


Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark