BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

De bedste Black Friday cykel tilbud på ét sted

Her kan de gøre dig klar på tilbud indenfor cykler og cykeludstyr når tilbuddene går live til Black Friday og du kan spare op mod 50%

Cykler og Cykeludstyr på tilbud fra Cykelpartner

De bedste tilbud fra Cykelpartner

Tyvstart blackfriday: store besparelser
MINIMUM 40 % Se tilbud

De bedste tilbud fra Cykelpartner

Lazer Century MIPS – Cykelhjelm Road +LED – Str. 52-56 cm – Blå/Sort

Lazer Century MIPS – Cykelhjelm Road +LED – Str. 52-56 cm – Blå/Sort

DKK 1.299,00NEDSAT
- 54%
Se tilbud
Giro Code Techlace – Cykelsko MTB – Dark Shadow/Sort

Giro Code Techlace – Cykelsko MTB – Dark Shadow/Sort

DKK 2.399,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
Assos Mille GT Wind Jacket – Cykeljakke – HiVis Grøn

Assos Mille GT Wind Jacket – Cykeljakke – HiVis Grøn

DKK 949,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
Smith Maze Bike – Cykelhjelm – Mat Sort

Smith Maze Bike – Cykelhjelm – Mat Sort

DKK 479,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
AGU Jacket Essential Rain – Dame cykelregnjakke – Sort

AGU Jacket Essential Rain – Dame cykelregnjakke – Sort

DKK 499,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Cykler og Cykeludstyr på tilbud fra Cykelexperten

De bedste tilbud fra Cykelexperten.dk

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR OP TIL 85 % Se tilbud

De bedste tilbud fra Cykelexperten.dk

Scott ARX Plus (MIPS) Road Hjelm, blue/red

Scott ARX Plus (MIPS) Road Hjelm, blue/red

DKK 899,00NEDSAT
- 33%
Se tilbud
Giro Sko Empire E70 Knit – Grå

Giro Sko Empire E70 Knit – Grå

DKK 1.799,00NEDSAT
- 56%
Se tilbud
Abus Smiley 2.0 Hjelm, Rose Horse

Abus Smiley 2.0 Hjelm, Rose Horse

DKK 409,00NEDSAT
- 29%
Se tilbud
Hövding 3.0 Airbag Cykelhjelm – Cyklist Airbag

Hövding 3.0 Airbag Cykelhjelm – Cyklist Airbag

DKK 2.695,00NEDSAT
- 15%
Se tilbud
Cateye Volt 200 HL-EL151RC USB opladning – 200 lumen

Cateye Volt 200 HL-EL151RC USB opladning – 200 lumen

DKK 399,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Slå dig løs på Black Friday, hvor du kan købe de produkter du længe har drømt men ikke har haft råd til. Priserne er presset helt i bund, så det har aldrig været billigere at købe cykler og cykeludstyr. Black Friday i Danmark bliver større og større for hvert år og der er god grund til at shoppe på netop den dag. Vi har givet dig et komplet overblik over de bedste cykelforhandlere og sørger for, at du får 20-60% på dine favoritprodukter. Gå på opdagelse i dag og forbered dine ønsker, så du er 100% klar til at slå til.

Køb din drømmecykel på tilbud Black Friday

Cykler er en dyr fornøjelse, uanset om du er på udkig efter en cykel som kan fragte dig til og fra arbejde eller bruges i professionelle sammenhænge. Ikke desto mindre, ejer stort set alle danskere en cykel, da det oftest er den bedste transportform. Har du længe drømt om at skifte den gamle cykel ud med en ny? Så er Black Friday det perfekte tidspunkt at lave din investering.

Blandt de mange forhandlere finder du:

Se det store udvalg af bycykler til billige priser

Hvis du bor i en større by, er det typisk meget lettere at cykle rundt i stedet for at tage bil eller offentlig transport. Heldigvis, kan du på Black Friday finde massevis af eksklusive tilbud på bycykler, herunder både herrecykler og damecykler. Udvalget byder alverdens farver, størrelser, funktioner og brands, så du altid kan finde din foretrukne model. Citybikes til herre og kvinder er det perfekte køb til dig selv eller en du holder af til eksempelvis jul eller fødselsdag.

Mulighederne er mange, og du vil med sikkerhed blive glad for dit køb, uanset om du har valgt en klassisk model, en fixie bike, en retro cykel eller måske en yderst smart elcykel, som cykler hurtigt med minimal anstrengelse.

Forkæl en vaskeægte cykelrytter med en sportscykel

Er du på udkig efter en sportscykel som skal bruges på lange og hurtige distancer? Så kan du gøre store besparelser ved at købe den under Black Week. Professionelle sportscykler kan nemlig være en utrolig dyr affære som gør ondt på pengepungen.

I sortimentet finder du som altid de bedste gravel cykler, hybridcykler, mountainbikes og racercykler. Forskellen er bare, at du nu også får den bedste pris. Har du derfor altid drømt om at cykle Danmark rundt eller opgradere sportscyklen hos en du holder af, er Black Friday en oplagt mulighed.

Gør de små skoleklar med en ny børnecykel

Der findes sjældent noget bedre end at give gode gaver til børn og unge. En god cykel er uundværlig både, når børnene er helt små og større. Der er nemlig massevis af udflugter i børnehaven, skolen og gymnasiet, hvor alle kommer frem på cykel.

Børn vokser hurtigt, og det betyder også, at cyklen skal udskiftes engang i mellem. På Black Friday, kan du få fat i børnecykler fra populære brands som Winther, Centurion, Kildemoes og mange flere. Cyklerne er lavet med kvalitet og sikkerhed i højsædet, så du roligt kan sende de små afsted på cykeltur.

På Black Friday kan du shoppe amok i cykeltilbehør

Cykeltilbehør dækker over et hav af produkter, herunder cykelhjelme, barnestole, cykelsko, dæk, pedaler og så meget mere. Elsker du at sætte cykler i stand, så skal du uden tvivl shoppe cykeltilbehør Black Friday, hvor du finder produkter af høj kvalitet som kan opfriske hver en cykel. Det kan eksempelvis være slanger, støtteben og cykelskærme som nemt kan monteres, samt holde i massevis af år.

Har du længe cyklet til og fra arbejde uden en cykelhjelm? Black Friday og Cyber Monday er et perfekt tidspunkt at slå til. Du finder klassiske cykelhjelme og de populære Hövding til lækre tilbudspriser. I udvalget finder du også smarte mobilholdere, cykellygter og funktionelle cykelkurve til dig der vil have styr på alle detaljerne, når du cykler igennem storbyen.

Spar 20-60% på cykelbeklædning Black Friday

Derudover er der også massevis af cykeltøj, som du med fordel kan give sammen med en ny cykel, hvis du ønsker at give en overdådig gave til venner eller familie. Du finder eksempelvis klassiske cykelshorts og cykeltrøjer fra de mest populære mærker. Forhandlerne har sørget for at fylde lageret helt op, så du altid kan finde din ønskede model og størrelse. Du kan også finde produkter som tridragter og skoovertræk, som bruges af cykelryttere. Giv det i gave sammen med en racercykel og vær sikker på, at din gave aldrig bliver glemt.

I cykelbeklædningskategorien er der også mindre beklædningsgenstande, såsom handsker, sokker og briller. Disse er uundværlige under længere cykelture, da de beskytter fra forskellige udendørs forhold, såsom kulde og insekter.

Kom i gang med at planlægge din ønskeliste allerede i dag og vær sikker på at være den hurtigste på tasterne, når udsalget starter.


600 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

© 2022 Black Friday Danmark