ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Find cykler og tilbehør billigt hos Cykelxperten Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på Cykelxpertener i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Cykelxperten

Igen i år er Cykelexperten klar med lækre tilbudskampagner og høje rabatter, når Black Friday endnu en gang rammer det danske land, den 26. november 2021. Sid klar ved tasterne, når tilbudsfesten bliver skudt i gang, og få fingre i markedet bedste cykler til markedets mest favorable priser.

Black Friday er dagen, hvor butikkerne landet over går i sort og den store forbrugsfest bliver skudt i gang. Cykelexperten deltager igen i prisfesten og tilbyder høje rabatter på et stort udvalg af deres varekatalog, der består af herre-, dame- og børnecykler og alt det cykeludstyr og tilbehør, man kunne ønske sig.

Når Black Friday tilbuddene bliver skudt i gang, handler det derfor om at sidde klar ved tasterne, så du kan fingre i de absolut bedste tilbud på netop de varer, du gerne vil købe til ekstraordinært lave priser. Af samme grund kan det være en fordel at holde sig opdateret på de mange tilbudskampagner, når datoener ved at nærme, ved at holde øje med Cykelexpertens hjemmeside. Klik her.

 

Udvalgte tilbud fra Cykelexperten.dk

Black Friday: Annoncer for store besparelser
SPAR OP TIL 85 % Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Cykelexperten.dk

Abus Smiley 2.0 Hjelm, Rose Horse

Abus Smiley 2.0 Hjelm, Rose Horse

DKK 289,00 Se tilbud
Cateye Volt 200 HL-EL151RC USB opladning – 200 lumen

Cateye Volt 200 HL-EL151RC USB opladning – 200 lumen

DKK 249,00 Se tilbud
S Works Evade cykelhjelm

S Works Evade cykelhjelm

DKK 1.199,00 Se tilbud
Bianchi Via Nirone 7

Bianchi Via Nirone 7

DKK 7.224,00 Se tilbud
Kildemoes City Bosch ActiveLine

Kildemoes City Bosch ActiveLine

DKK 16.499,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Cykelexperten: Danmark’s største udvalg

Cykelexperten.dk har eksisteret siden 2004 og er kendt for at være en af de cykelforhandlere, der har det absolut største udvalg samlet ét sted med 2500-3000 cykler på lager. Her vil du altså altid kunne finde en cykel, der passer lige præcis til dine behov.

Cykelexperten køber rigtig mange cykler ind, hvilket gør, at deres priser allerede presset helt i bund – men på Black Friday bliver priserne altså presset yderligere ned, og det er derfor muligt at finde din drømmecykel, uden at skulle gribe fat i den alt for store pengepung. Du kan både handler online eller i deres fysiske butik, MEGASTORE, i Vanløse.

Medarbejderstaben består af 30 ansatte, hvor de fleste er uddannede inden for branchen som cykelmekanikere. Cykelexperten lever altså op til deres navn! På webshoppen kan du finde nye cykler til hele familien. Det er nemt at tilpasse sine ønsker, fx i forhold til farve, højde, reservedele og tilbehør.

 

Store fordele ved at handle hos Cykelexperten på Black Friday

Black Friday er en god dag at handle på, fordi datoen falder så tæt på julemåneden. Det betyder, at du kan spare penge på julegaverne til familien, vennerne eller din kæreste. Det kan også være, at du bare gerne vil forkæle dig selv med en gave? Uanset er mulighederne uendelige hos Cykelexperten. Når du køber dit cykelgear hos Cykelexperten, kan du også overveje andre produkter såsom regntøj fra Rains eller komfortable og stretchy bukser fra Shaping New Tomorrow. Det er nemlig essentielt at være beskyttet fra regnen og føle sig godt tilpas på sine spritnye cykel.

 

Mange danskere bruger deres cykel eller elcykel hver dag, både til og fra arbejde, og de fleste af os cykler rundt på gamle, brugte cykler med en kæde, der konstant er ved at falde af. Slå til på Black Friday og lav om dette! Køb den nye lås, den flotte ringeklokke eller de lækre nye bremser og gør en god handel. Og hvis du ikke allerede har en cykel, så kan Black Friday passende være dagen, hvor du endelig får en ny og skinnende cykel i hus.
Med en cykel på tilbud. kan du både spare penge i forhold til brændstof til bilen, samt få masser af motion og frisk luft, og du skåner miljøet. Fordelene er mange. Og husk; hvis du vælger at shoppe online, undgår du de lange køer, som kan opstå på Black Friday.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

621 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark