BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Find alt til hus og have med de bedste Black Friday tilbud

Har du planer og at gøre noget ved haven eller mangler du bare nyt grej til garagen, så kan du shoppe alt til hus og have her.

Hus og Have på tilbud fra Moreland

De bedste tilbud fra moreland.dkSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR OP TIL 80 % Se tilbud

De bedste tilbud fra moreland.dkSe alle tilbud her

Foldestol i teaktræ

Foldestol i teaktræ

DKK 299,00 Se tilbud
Madrid skænk

Madrid skænk

DKK 1.399,00 Se tilbud
Faro cafésæt natur

Faro cafésæt natur

DKK 1.899,00 Se tilbud
Parasol med vip mørkegrå 3m

Parasol med vip mørkegrå 3m

DKK 349,00 Se tilbud
Bambusfakkelsæt sort 60cm

Bambusfakkelsæt sort 60cm

DKK 120,00 Se tilbud

Hus og Have på tilbud fra Coop

De bedste tilbud fra CoopSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
OVER 80 % Se tilbud

De bedste tilbud fra CoopSe alle tilbud her

Plus trallebænk med hylde – Drivtømmerfarvet

Plus trallebænk med hylde – Drivtømmerfarvet

DKK 2.579,00NEDSAT
- 22%
Se tilbud
Allux pakkepostkasse – 800 – Sort

Allux pakkepostkasse – 800 – Sort

DKK 1.699,00NEDSAT
- 29%
Se tilbud
Halls vægdrivhus inkl. sokkel – Altan 62 – 1,3 m²

Halls vægdrivhus inkl. sokkel – Altan 62 – 1,3 m²

DKK 3.499,00NEDSAT
- 17%
Se tilbud
Nexgrill gasgrill – DeLuxe 5B++

Nexgrill gasgrill – DeLuxe 5B++

DKK 7.999,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
Living&more solseng i bambus – Danang

Living&more solseng i bambus – Danang

DKK 1.999,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Hus og Have på tilbud fra Globaltools

De bedste tilbud fra GLOBALTOOLSSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Se tilbud

De bedste tilbud fra GLOBALTOOLSSe alle tilbud her

Fuglefoderhus På Fod Panorama

Fuglefoderhus På Fod Panorama

DKK 889,00NEDSAT
- 16%
Se tilbud
WB106MINI Høvlbænk til børn Holzmann

WB106MINI Høvlbænk til børn Holzmann

DKK 1.585,00NEDSAT
- 15%
Se tilbud
Slangeopruller til vand Holzmann 30 mtr

Slangeopruller til vand Holzmann 30 mtr

DKK 1.598,00NEDSAT
- 38%
Se tilbud
Kabeltromle 20 meter med 4 udtag

Kabeltromle 20 meter med 4 udtag

DKK 262,50NEDSAT
- 25%
Se tilbud
SC04 Værktøjskuffert fra Tengtools med værktøj

SC04 Værktøjskuffert fra Tengtools med værktøj

DKK 7.579,00NEDSAT
- 31%
Se tilbud

Black Friday hus og have: Find fantastiske tilbud til hus og have

På Black Friday kan du gøre alvor af dine planer for forbedringer i hus og have. Du kan starte din jagt på gode tilbud på alt fra byggematerialer til møbler, belysning og græsslåmaskiner lige her.

Black Friday hus og have indeholder alt det, vi danskerne går allermest op i – vores hus og have. I denne kategori har vi samlet en masse vilde tilbud, hvor du kan spare mange penge på det, du går drømmer om til at fuldende din bolig, din have eller din terrasse.

Du kan finde alle mulige nødvendige forbrugsgoder såvel som luksusvarer til hus og have i denne kategori. Uanset om du lige er blevet husejer eller har været det i årevis, kommer der et tidspunkt, hvor du skal investere i nye møbler til dit hjem, boligtilbehør, haveredskaber eller du skal lægge tid og penge i vedligeholdelse af huset. På Black Friday kan du finde alt det, du skal bruge – til nedsatte priser.

De bedste tilbud på Black Friday hus og have

Kvalitet koster! Men det kan også betale sig at betale for kvalitet, når det kommer til hus og have. Her skal alt fra byggematerialer til havemøbler kunne holde til at blive brugt, slidt på og være udsat for vind, vejr og et helt almindeligt familieliv. Heldigvis finder du en masse tilbud på Black Friday, som kan få alle drømmene til at gå i opfyldelse. Måske drømmer du kun om en eneste ting til huset eller haven? Find netop dette til en fantastisk pris på denne sorte fredag.

Black Friday havemøbler

Den danske sommer er lunefuld, men kan også være helt fantastisk. Sørg for at have havemøbler klar til den kommende sæson på terrassen, så du kan nyde de første solstråler sammen med morgenkaffen med duften af nyslået græs i næsen. Find et stort udvalg af havestole, haveborde og loungesæt til terrassen, når de første måltider og drinks skal nydes ude. Tjek også udvalget af solstole, hængekøjer og parasoller, som er perfekt til afslapning. Køber du til Black Friday, så er du ikke kun sikker på at være klar til sommeren rammer – du får også de bedste og billigste havemøbler.

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Black Friday havemaskiner

Et lille grønt frimærke, en stor plæne eller en frodig park? Uanset hvilken have du har – eller drømmer om – så kan du få brug for haveredskaber og havemaskiner til at holde græs, buske, planter og ukrudt i skak. Du kan fx spare mange penge på relativt store investeringer som en græsslåmaskine, buskrydder, græstrimmer, hækkeklipper eller måske en robot plæneklipper, der kan gøre noget af det tidskrævende havearbejde for dig. Se dig om efter billige priser og gode Black Friday tilbud.

Black Friday tilbud på grill og udekøkken

En af de absolut største fordele ved at være husejer er at have sin egen matrikel, hvor man kan grille, spille fodbold og servere kolde drinks på terrassen for vennerne. Mange danskere er passionerede omkring kunsten at grille og lave mad i det fri. Derfor har udekøkkener og store gasgrille kronede dage. Vil du gerne købe en lækker grill, der kan lidt mere end den lille engangsgrill, så hold øje med de gode Black Friday tilbud, hvor du kan gøre et decideret kup. Du kan for eksempel holde øje med gode grill tilbud hos Bauhaus Black Friday.

Gode tilbud på byggematerialer

Gør-det-selv-manden kan spare mange penge ved at kigge sig om efter de gode tilbud på byggematerialer. Spar store procenter på alt fra terrassebrædder til fliser, gulve, døre og vinduer ved at handle på Black Friday. De store byggemarkeder såvel som de mindre kendte vil sætte priserne ned på en række varer. Så er du ved at renovere hus eller gøre haven sommerklar, så tag et kig på mulighederne for at købe billige byggematerialer.

VVS, armaturer og badrumsmøbler

Der er ingen tvivl om, at det er dyrt og tidskrævende at være husejer. Nogle gange går der en pakning på vandhanen, hvilket er en beskeden udskrivning. Men andre gange er der tale om en vandhane, der er slidt op af tidens tand og tæring. Hvorfor ikke benytte Black Friday til at spare seriøst mange penge på VVS? Armaturer i en vis kvalitet er traditionelt ret dyre, men du kan spare mange penge på de mest anerkendte mærker og smukke designs, hvis du handler på Black Friday.

Stiger og trapper til hus og have

Vedligeholdelse og renovering er en dyr post, som er klog at sætte penge af til løbende. Men tænk, hvis du kunne få mere for pengene end du havde beregnet. Det er en kæmpe tilfredsstillelse at finde en billigere løsning i samme gode kvalitet, som du havde planlagt. Skal dit hus have nye trapper indvendig eller udvendig, så kræver det ofte særlige produkter, der skal bestilles og laves på mål. På Black Friday kan du få rabatter på alt fra spindeltrapper til kvartsvingstrapper og hemsetrapper til huset eller terrassetrapper til udendørs løsninger.

Møbler og senge til drømmepriser

Tilbuddene er mange og alsidige, når det kommer til Black Friday hus og have. Du kan blandt andet finde tilbud på en lang række møbler til alle rum i huset. Uanset om du er på udkig efter et nyt spisebord, et gulvtæppe eller et skrivebord, så kan du være heldig at finde gode tilbud på netop det, du drømmer om. Soveværelset er et af husets vigtigste rum og herunder også sengen. Black Friday er oplagt til at spare stort på et ret dyrt møbel som en seng. Find den seng, der bedst passer dine behov – og køb den på tilbud. Så kan du sove godt om natten på flere måder.

Belysning til Black Friday priser

Stemningsfuld belysning er alfa omega i forhold til at skabe hygge i hjemmet. Er du glad for design, så må du ikke gå glip af de gode tilbud på designerlamper på Black Friday. Her kan du spare mange penge på designer pendler, loftlamper, gulvlamper, bordlamper og væglamper, der kan skabe en personlig stil og moderne udtryk i dit hus.

Black Friday – få hyggen ind i huset med en biopejs

Der er ikke noget hyggeligere end at sidde i sofaen en kold og blæsende efterårsdag og nyde flammernes skær fra biopejsen. En biopejs er tidens moderne udgave af en brændeovn eller pejs. En biopejs kan installeres over alt, da den ikke kræver skorsten eller indmuring. Den væghængte biopejs er bæredygtig, miljørigtig og et stilfuldt element, der bringer varme og hygge til ethvert rum. Find de ekstra gode rabatter på denne dag.

Hvor kan jeg shoppe Black Friday hus og have?

Når du skal shoppe billige Black Friday tilbud inden for hus og have, har du flere muligheder. Du kan vælge at besøge de fysiske butikker på dagen, eller du kan gå online og shoppe hjemmefra. Det handler om smag og behag – og hvordan du bedst kan lide at shoppe. Hvis du ikke har så meget tid, så vil vi anbefale at shoppe online, hvor du undgår at stå i kø. Men hvis du gerne vil mærke den livlige stemning i butikkerne eller bare have mulighed for at se produkterne inden du køber, så bør du gå ud og handle i fysiske butikker.

Nedenfor har vi samlet nogle eksempler på forretninger, hvor du kan få gode tilbud og rabatter på Black Friday hus og have.

Forretninger med tilbud på Black Friday hus og have:

 • Proshop
 • Sinnerup
 • Lampemesteren
 • NordicDream
 • JYSK
 • Designlite
 • Homeroom
 • Dansk outlet
 • Mr. Perfect
 • XL Møbler
 • Biva Møbler
 • Coolshop
 • Easymow
 • Stigefabrikken
 • Billigvvs
 • Lavprisvvs
 • Biopejs-butikken
 • Bymagnet
 • Byghjemme.dk
 • Trendbazaar
 • VVS.dk
 • Fc-beton.dk
 • Skiftselv.dk
 • Hometomato
 • Frishop
 • Homeshop
 • Bauhaus

Det kan du spare på Black Friday hus og have
Når du shopper på Black Friday, er det ikke unormalt at finde tilbudsmærkater med 30%, 50% eller ligefrem 80%. Derfor giver det også rigtig god mening at gå på udkig efter de større investeringer denne dag. Hvis du drømmer om at få præcis dét, du ønsker dig, men til en langt billigere pris, så er Black Friday det rigtige sted at lede. Uanset om det er byggematerialer, havemøbler, en grill eller VVS-artikler, så kan du spare mange penge på kvalitet og anerkendte mærker denne dag.

Lav en ønskeliste til hus og have

Det kan være en fordel, hvis du tænker en smule i Black Friday hele året rundt. Du kan eventuelt begynde på en liste, hvor du skriver ned, hvilke projekter der står for tur i hus og have. Skal I have malet? Lagt ny terrasse? Eller er I på udkig efter ny maskiner og redskaber til et projekt i haven? Benyt tiden til at danne dig et overblik over, hvad der er på markedet og gå i butikkerne og afprøv de forskellige produkter. Overvej, hvad du er villig til at give for det. Nu er du klædt på til at holde udkig efter billige Black Friday hus og have forbrugsgoder.

Få sparring til det perfekte køb

En fordel ved at besøge de fysiske butikker er, at du kan få professionel hjælp af personalet. Det kan være afgørende for, om du kommer hjem med den rigtige græsslåmaskine eller køkkenarmatur. Du kan selvfølgelig også få den gode sparring en anden dag og så sidde klar ved tasterne derhjemme, når Black Friday tilbuddene åbner op.

Tænk Black Friday hele året

Du kan bruge denne fremgangsmåde til flere kategorier end hus og have. Fordelen er, at når dine favoritter kommer på tilbud på Black Friday, så er du klar til at klikke dig til en stor besparelse. Selvom det ikke er Black Friday hver fredag, kan det altså godt betale sig at have in mente, at dét, man går og ønsker sig, måske bliver sat ned til en bedre pris denne dag.

 

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark