Opgradér dit soverværelse med en ny seng Black Friday

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på senge hos mere end 48 forskellige forhandlere. Vi har i øjeblikket fundet senge til 20-60% af prisen.

Senge på tilbud fra Nordic Dream

De bedste tilbud fra NordicDreamSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 63% Se tilbud

De bedste tilbud fra NordicDreamSe alle tilbud her

Edda Fjord – 180×200

Edda Fjord – 180×200

DKK 20.995,00 Se tilbud
Snefrid Fjord – 160×200

Snefrid Fjord – 160×200

DKK 26.995,00NEDSAT
- 59%
Se tilbud
Snefrid Fjord – 180×200

Snefrid Fjord – 180×200

DKK 26.995,00NEDSAT
- 59%
Se tilbud
Saga Fjäll – 80×200

Saga Fjäll – 80×200

DKK 10.495,00 Se tilbud
Freja Nordlys – 120×200

Freja Nordlys – 120×200

DKK 20.495,00 Se tilbud

Senge på tilbud fra Sengetid

De bedste tilbud fra SENGETIDSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 40 % Se tilbud

De bedste tilbud fra SENGETIDSe alle tilbud her

Norhland Signatur Box 180×210 cm

Norhland Signatur Box 180×210 cm

DKK 17.995,00 Se tilbud
Norhland Signatur Luksus Kontinental 120×200 cm

Norhland Signatur Luksus Kontinental 120×200 cm

DKK 17.995,00 Se tilbud
Norhland Signatur Luksus Elevation 90×200 cm

Norhland Signatur Luksus Elevation 90×200 cm

DKK 16.495,00 Se tilbud
Norhland Prestige Delux Elevation 180×200 cm

Norhland Prestige Delux Elevation 180×200 cm

DKK 35.995,00 Se tilbud
Norhland Signatur Box 80×200 cm

Norhland Signatur Box 80×200 cm

DKK 9.295,00 Se tilbud

Derfor skal du finde et tilbud på en Black Friday seng

Forrygende tilbud på en Black Friday seng gør dig i stand til at købe den seng, som du drømmer om. Og det kan altså godt betale sig, for du skal som bekendt ligge i den nat efter nat efter nat. En seng er med andre ord et helt uundværligt møbel, og den betyder meget for dit velvære og din hverdagsglæde.

Det er der flere grunde til. For det første fylder en seng en hel del, og den er definerende for, hvordan dit soveværelse og din bolig tager sig ud. For det andet har ens nattesøvn en stor helbredsmæssig betydning, og med den rigtige Black Friday seng kommer du til at sove trygt og dybt.

For mange kan det være den utroligt nedsatte pris på en Black Friday seng, der gør, at man køber den. En seng er en rimelig dyr investering, og det er ikke et møbel, man sådan bare lige erstatter. Derfor er det faktisk lidt af en begivenhed, når man beslutter sig for at købe en ny seng.

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Få rabat på den seng, du drømmer om

Med et fordelagtigt tilbud og en stor rabat på en Black Friday seng, kan man købe den seng, man allerhelst vil have. Fordi man ikke skal bekymre sig om prisen, kan man undgå at gå på kompromis med hverken kvalitet eller personlige præferencer. Det betyder, at man kan købe den seng, der er bedst for én, både æstetisk og i forhold til komfort.

En sund nattesøvn med den rette seng

Og det har faktisk en enorm betydning! Med den bedste Black Friday seng får du nemlig en seng, der understøtter dit mentale og fysiske helbred. Din nattesøvn er nemlig af uvurderlig betydning for din sundhed, og med en god seng får du en sundere hverdag. Det betyder mere overskud, mindre stress og et generelt bedre humør.

Find en Black Friday seng i din unikke stil

Det æstetiske ved en seng kan også have betydning for ens humør. En seng fylder nemlig meget i et rum, og soveværelset er ganske defineret af den. Derfor har det også en vis vigtighed, at man kan lide at kigge på sengen. Den skal passe til ens personlige stil og smag.

Tilbud på en klassisk og romantisk seng

Nogle vil investere i en Black Friday seng med en smuk, mørk træramme. Det giver et klassisk og romantisk udtryk i soveværelset, og det kan være dét, der giver søde drømme, hvis det passer ind i ens stil. Man kan også få et romantisk udtryk med en seng i et stel med krummelurer, som forestiller blomster eller blade.

Moderne og minimalistisk Black Friday seng

Er man til noget mere moderne og minimalistisk, kan man finde en seng, der passer til det. Rene linjer i sort eller hvid passer ind i de fleste moderne hjem, og det kan give en følelse af ro og klarhed. Uanset hvilken stil og type af seng, du leder efter, kan du finde et tilbud på den rette Black Friday seng for dig.

Det kan du spare på en seng til Black Friday

Du kan spare temmelig mange penge ved at købe din næste seng til Black Friday. Det er som sagt ikke helt billigt at købe ny seng, og derfor kan det have en stor betydning for budgettet, at man får et godt tilbud. De bedste og mest favorable tilbud på senge, får du uden tvivl til Black Friday.

Drøm i den i stedet for om den

Til Black Friday kan du finde den seng, du har drømt om – i vågen tilstand, vel at mærke, for du har jo ikke kunnet ligge i den. Nu behøver du ikke længere kun at drømme om den, du kan også drømme i den, for med store procentvise rabatter kan du købe den billigt.

Få 25%, 50% og 70% på din Black Friday seng

Og hvor store er de rabatter så? Jo, en Black Friday seng kan være sat ned med alt fra 25% til 50% og ligefrem 70% i nogle tilfælde. Det handler alt sammen om din individuelle forhandler og den pågældende seng. Men én ting er sikkert: Det meste vil være sat gevaldigt ned til Black Friday.

De store rabatter gør altså, at du har flere senge at vælge mellem inden for dit givne budget. Mere eksklusive og luksuriøse mærker kommer måske inden for rækkevidde, så du ikke behøver at vælge en seng bare fordi den er billigst. Tværtimod kan du vælge den, du faktisk allerhelst vil have.

Hvor kan du købe senge til Black Friday?

Der er utrolig mange forhandlere af senge, der benytter Black Friday til at give kunderne super priser. Det kan være en måde at udvise loyalitet og taknemmelighed overfor kunderne, og på den måde kan man være heldig at få det samme tilbage.

Det betyder også, at du kan finde mange forskellige Black Friday senge på tilbud, og at der er mange forhandlere og mærker at vælge mellem. Du kan vælge at investere i et mærke, der i forvejen handler med relativt billige senge, og på den måde få din Black Friday seng endnu billigere.

Det kan også være dagen, hvor du går efter et dyrere brand, fordi du netop nu kan få en ekstra god pris. Kort sagt er der noget for enhver smag, når det kommer til type af seng, forhandler og pris. Nedenfor får du nogle få eksempler på forhandlere, som giver gode rabatter på senge til Black Friday.

Her kan du finde gode tilbud på Black Friday senge:

 • Sengetid
 • Sengesegmentet
 • dk
 • Sengefabrikken
 • Bedre nætter
 • Drømmeland
 • Og en række andre butikker!

Find en Black Friday seng online

Vidste du, at Black Friday ikke kun foregår i de fysiske butikker, men også online? Du kan finde alle de fantastiske tilbud på senge på forhandlernes hjemmeside. På den måde kan du foretage hjemme fra sofaen – eller sengen – hvis det er det, du vil.

Ro til at træffe beslutninger

Det kan der være flere fordele ved. For nogle er det den mest ustressede måde at shoppe på, hvor man ubesværet kan researche og udvælge produkter. Har man det sådan, kan det i sidste ende betyde, at man foretager de bedste beslutninger ved at handle online. Du skal altså finde din Black Friday seng på nettet, hvis du føler dig mest komfortabel med at shoppe hjemmefra.

Find din seng i de fysiske butikker til Black Friday

Hvis du er en sand shopaholic, der godt kan lide at komme ud, hvor det sker, skal du til gengæld bare komme afsted. Der er ingen dag som Black Friday, der giver det helt store shoppe-sus. Butikkerne summer af liv og købeglæde, og ekspedienterne står klar til at hjælpe dig.

Sengeshopping med partneren

Det kan også være en sjov dag at gå på sengeshopping sammen med vennen eller veninden. Det er selvfølgelig også oplagt at medbringe sin partner, hvis man har sådan én – især hvis han eller hun også skal tilbringe tid i sengen.

En sjov og afslappende shoppetur

Faktisk er sengeshopping noget af det sjoveste, man kan gå på udkig efter sammen. Her kan I tage et hvil i samtlige senge, I passerer i butikkerne, for at finde ud af hvilken én, der lige præcis er rigtig. Det er faktisk en ret sjov – og ikke mindst afslappende – måde at være sammen på.

Find drømmetilbuddet på din Black Friday seng

Hvordan sikrer du dig så, at du finder det absolut bedste tilbud på din Black Friday seng? Det er faktisk et spørgsmål med flere svar. Det handler nemlig ikke kun om, hvad sengen koster. Snarere er det et spørgsmål om at sammenholde prisen med komfort og æstetik.

God pris, æstetik og komfort

Du skal altså både føle, at du får et rigtig godt tilbud, og at sengen er funktionel og flot.

Den skal passe ind i dit budget, men også i dit soveværelse. Prøv at undgå at gå på kompromis. Overvej om du ønsker en elevationsseng eller kontinentalseng. Er sengen fx lige lidt større eller mindre, end du havde planlagt, kan det være, at der er et bedre tilbud til Black Friday.

Gå hellere i en butik for meget

Hvis den ikke har det helt rigtige stel, den helt rigtige sengeramme eller de helt rigtige materialer, så gå i en butik eller to mere. Der er mange tilbud til Black Friday, og du kan lige så godt afsøge markedet, så du finder den mest favorable seng for dig. Når alt kommer til alt, er det jo stadig en stor investering.

Suppler med tilbud på møbler til Black Friday

Når du nu er på shopping efter de gode tilbud til soveværelset, hvorfor så ikke gå all in? Hvis det lykkes dig at finde den perfekte seng, kan du jo passende gå på jagt efter resten af det perfekte inventar til soveværelset. Den gode nyhed er, at du kan finde det hele til Black Friday.

Gør soveværelset til dit eget

Led efter smukke sengeborde, der passer til din nye seng. Måske kan du finde materialer, der supplerer hinanden godt, så dit soveværelse får det rette look. En lampeskærm i en fed form eller farve kan tilføre karakter.

Black Friday er din mulighed for at gøre dit soveværelse helt dit eget – for den mest fordelagtige pris. Nedenfor får du inspiration til butikker, du kan gå i, når du har fundet din Black Friday seng. Husk, at du kan tilgå butikkerne både fysisk og online, alt efter hvad du føler dig mest komfortabel ved.

Her kan du finde andre tilbud til soveværelset:

 • TrendyLiving
 • Home room
 • Møbelkompagniet
 • My Home
 • com
 • Og mange flere!

Forbered dig på Black Friday hele året

Som du nok kan høre, er der uendelige muligheder på Black Friday. Derfor kan det være en god idé at være klar over, hvad man shopper efter, når dagen kommer. Før du ved det, er den nemlig omme, og så er du måske gået glip af et fantastisk tilbud. Det kan i hvert fald ske, hvis man er en smule forvirret og ikke har helt styr på sin shopping-plan.

Lav en ønskeliste

Derfor kan du med fordel forberede dig lidt på Black Friday. I løbet af året kan du gøre dig tanker om, hvad du virkelig godt kunne tænke dig, og hvor du måske holder dig tilbage på grund af prisen. Lav en liste, som du kan gå frem efter, så du ved, hvilke tilbud du virkelig drømmer om.

Gå i butikker og planlæg

I samme forbindelse kan det også være en idé at gå ud og tage et kig på de pågældende ting. Er du fx ude efter et Black Friday sengetilbud, kan du passende – når det ikke er Black Friday – gå i butikker og finde noget, du kan lide. På den måde ved du, hvor du skal slå til, når dagen kommer.

Bliv klar til at slå til på Black Friday

Det kan også være rigtig smart, hvis du ønsker at handle online. Hvis du allerede har været rundt i forretningerne og prøveligge forskellige senge, behøver du ikke at gøre det på Black Friday. Da er du tværtimod i stand til hurtigt at klikke dig ind på forhandlerens hjemmeside og få det bedst mulige tilbud.

Husk kamera og målebånd

Når du går i butikker for at lede efter den perfekte Black Friday seng, kan det være en god idé at have kamera og målebånd med. Tag billeder af de bedste kandidater, så du kan kigge på dem, når du kommer hjem, og ikke mindst bruge dem til Black Friday. Målebåndet er vigtigt, fordi du så er sikker på, at sengen faktisk passer ind i dit soveværelse.

Lav en skitse af dit soveværelse

På den måde kan du nemlig planlægge resten af din indretning ud fra målene, så du er sikker på, at det hele går op i en højere enhed. Du kan også tegne en lille skitse af dit soveværelse for sjov. Giv dig hen og lad dig inspirere til, hvilke andre effekter til soveværelset, du kan kigge efter til Black Friday.

542 shops

2356 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2021 Black Friday Danmark