ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Se vores kæmpe udvalg af kontinentalsenge Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på kontinentalsenger i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Kontinentalseng på tilbud fra NordicDream

Udvalgte tilbud fra NordicDream

Black Friday: Annoncer for store besparelser
SPAR OP TIL 67 % Se tilbud

Udvalgte tilbud fra NordicDream

Solveig Fjäll – 140×200

Solveig Fjäll – 140×200

DKK 22.995,00NEDSAT
- 63%
Se tilbud
Nordic Dreams Fjäll Topmadras 120×200

Nordic Dreams Fjäll Topmadras 120×200

DKK 5.495,00NEDSAT
- 45%
Se tilbud

Kontinentalseng på tilbud fra Sengetid

Udvalgte tilbud fra SENGETID

Black Friday: Annoncer for store besparelser
SPAR OP TIL 70 % Se tilbud

Udvalgte tilbud fra SENGETID

Dreamline Delux Komfort 140×200 cm

Dreamline Delux Komfort 140×200 cm

DKK 40.995,00 Se tilbud
Prestige Eksklusiv Kontinental 140×200 cm

Prestige Eksklusiv Kontinental 140×200 cm

DKK 8.995,00 Se tilbud
Prestige Luksus Komfort 160×200 cm

Prestige Luksus Komfort 160×200 cm

DKK 24.895,00 Se tilbud

Kontinentalseng på tilbud fra ILVA

Udvalgte tilbud fra ILVA

Black Friday: Annoncer for store besparelser
SPAR OP TIL 50 % Se tilbud

Udvalgte tilbud fra ILVA

Nocturne Silver EF inkl. 6 cm Silver topmadras, 180×200 cm kontinentalseng

Nocturne Silver EF inkl. 6 cm Silver topmadras, 180×200 cm kontinentalseng

DKK 13.397,00NEDSAT
- 55%
Se tilbud
Wonderland Harmony inkl. 7 cm Premium topmadras, 180 x 200 cm kontinentalseng

Wonderland Harmony inkl. 7 cm Premium topmadras, 180 x 200 cm kontinentalseng

DKK 33.844,00NEDSAT
- 45%
Se tilbud
Nocturne Unique 4star Kontinentalseng 180 x 210 cm

Nocturne Unique 4star Kontinentalseng 180 x 210 cm

DKK 14.999,00 Se tilbud
Dunlopillo Pure inkl. 8 cm Original topmadras, 180 x 200 cm kontinentalseng

Dunlopillo Pure inkl. 8 cm Original topmadras, 180 x 200 cm kontinentalseng

DKK 21.028,00 Se tilbud
Wonderland Harmony inkl. 8 cm Superior topmadras, 180 x 200 cm kontinentalseng

Wonderland Harmony inkl. 8 cm Superior topmadras, 180 x 200 cm kontinentalseng

DKK 20.307,00 Se tilbud

Køb din nye kontinentalseng på Black Friday

En god nattesøvn er altgørende for din hverdag. En investering i god søvn er en investering i det gode liv. Men kvalitetssenge kan være dyre, og man kan blive fristet af billigere alternativer. På Black Friday behøver du ikke at vælge. Her kan du få en lækker kontinentalseng til skarpe priser!

En god seng er vigtig for en god søvn. Derfor kan det altid betale sig at investere i en kvalitetsseng som for eksempel en kontinental- eller elevationsseng. De kan dog være noget af investering og lidt af mundfuld at skulle finde penge til. Derfor skal du slå til på Black Friday. Så får du samme kvalitetsseng til meget billigere penge. Her kan du ende med at lave en virkelig god handel, som du vil få gavn af mange år i fremtiden.

En kontinentalseng er et rigtig godt bud på en kvalitetsseng og et populært valg hos danskerne. Sandwichen, bliver den også kaldt. Det gør den, fordi den består af to eller tre lag, som sikrer den bedst komfort. Udover den ultimative støtte og komfort, giver en kontinentalseng også et flot look til soveværelset. De er nemlig utroligt æstetiske, og giver en ekstravagant hotel-feel til soveværelset. På Black Friday kan du kombinere æstetik, kvalitet og en billig pris!

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Søvn er hjørnestenen i det gode i liv

Der er ingen grund til ikke at spare penge, når man skal ud at investere i noget større til hjemmet. På Black Friday er der vilde rabatter på et bredt udvalg af kontinentalsenge. Du kan ikke blot få lige præcis den seng, du drømmer om, men også spare store summer. Så har du også råd til lækre nye dyner, puder eller hvad du ellers mangler til soveværelset.

For der er kun gode grunde til at investere i sin søvn. Det er helt utroligt vigtigt for livskvaliteten, at man sover ordentlig om natten i en god seng. Det er individuelt, hvor meget søvn man har brug for, men fælles er, at man skal have både støtte og komfort for en god nattesøvn. Lige præcis dét får du med en kvalitetskontinentalseng.

Det er også individuelt, hvor hård eller blød, man ønsker sin madras. Heldigvis er der mange forskellige fastheder på en kontinentalseng. Det er en type seng, der kan specialdesignes, så den passer lige præcis til dig. På grund af de mange enkeltdele kan det formes fuldstændig efter dine behov. Så er det pludselig nemt at finde den perfekte seng. Man bygger den bare selv!

 

Store besparelser på Black Friday

Når du skal shoppe din nye seng på Black Friday, kan du forvente:

 • Store rabatter på kontinentalsenge
 • Bredt udvalg af senge
 • Vilde besparelser
 • Unikke tilbud
 • Mange forskellige forhandlere

 

Ønsker du en blød eller hård madras?

En kontinentalseng er bygget op af tre forskellige dele. Tre lag, der har hver deres funktion. Man tror det ikke før, man prøvet det, men det ekstra lag gør en stor forskel. De fleste andre senge har nemlig kun to lag. Det øverste lag er også det, som giver dig mulighed for at vælge en særlig fasthed. Fastheden på madrassen er for mange noget af det vigtigste for en god liggeoplevelse. Her er der mange forskellige præferencer. Heldigvis er nemt at vælge enten en blød, medium eller fast madras.

Selv hvis du og din partner har forskellige ønsker til fasthed, så er det intet problem. Det kan med mange andre typer senge være et årelangt diskussionsemne. Men mange kontinentalsenge kan have to fastheder på én seng. Uden at man skal bekymre sig om den irriterende revne i midten! Typisk er den øverste madras nemlig bygget op af to kerner, der ligger helt tæt sammen. Her kan der fyldes forskellige fastheder i hver sin kerne. Så er der ingen, der skal gå på kompromis, og nattefreden er reddet. Samtidig er det nemt for alvor at afslutte samtalen om, hvem der sover i hvilken side.

 

Design din helt egen seng

Med en kontinentalseng kan du også få lige præcis det look, som du drømmer om til soveværelset. Selve designet kan nemlig også tilpasses dine specifikke ønsker. Kontinentalsenge er typisk ret høje og med en lav sokkel eller korte ben. Det giver et elegant og eksklusivt udtryk, som kommer til at give dit soveværelse et sofistikeret look.

Du kan vælge det traditionelle look for kontinentalsenge, hvor man kan se de forskellige lag. Men hvis du er mere til et minimalistisk udtryk, så kan man også få et cover på, som skjuler de forskellige lag. Det vil give et mere rent og ensartet look til dit soveværelse. Der er altså rig mulighed for at præge de æstetiske udtryk til din seng. Det er selvfølgelig også muligt at vælge farve, gavl, mv. og skabe din næste drømmeseng. Valget af træsort og farve gør meget for det samlede udseende af den færdige seng.

Der er masser af muligheder for at finde lækre danskproducerede kontinentalsenge. Netop fordi en kontinentalseng er et lækkert kvalitetsprodukt, kan du regne med de bedste materialer. Så får du en specialiseret højkvalitetsseng af lækre materialer. Når du køber den Black Friday, kan du spare mange tusinde kroner på den. Så er der ingen grund til ikke at vælge det lækreste! Der er jo heller ingen, der kan se, hvor billig din nye seng egentlig har været.

 

Kvalitetsprodukter til den gode søvn

Lige så vigtig som udtrykket på din seng er selvfølgelig selv ligge- og soveoplevelsen. Her står kontinentalsenge ud som et produkt udover det sædvanlige. Det er et kvalitetsvalg, som vil give dig god søvn mange år frem. Med en kontinentalseng kan du nemlig få både blødhed og støtte de helt rigtige steder.

Støtte er helt utroligt vigtig for din søvn. Særligt for skuldre, lænd og rygsøjle er det afgørende med den nødvendige støtte i nattetimerne. Her er kontinentalsenge særligt gode, da de har flere lag af fjerde, der er zoneinddelt. De vil altså give forskellig mængde støtte til de forskellige dele af kroppen. Den vil i højere grad end andre senge tilpasse sig din krop og yde støtte, der hvor det er vigtigt.

Netop den støtte kommer til at betyde meget for både din søvn, men også for din ryg i mange år fremad. Mange mennesker bruger over en tredjedel af deres liv sovende, så det er vigtigt for kroppen med en god seng. Hvis man har problemer med for eksempel ryggen eller som man bliver ældre, vil man for alvor kunne mærke forskellen på en kvalitetsseng og et billigere alternativt. Det bedste ved at købe din nye seng på Black Friday, er at det to ting ikke længere behøver at være adskilte.

 

Køb din seng online

Der er mange forbrugere, som tænker, at man bliver nødt til at købe i butikken for at afprøve komforten af sin kommende seng. Det er selvfølgelig individuelt, hvad man har lyst til og føler sig tryg ved. Men flere forhandlere foreslår, at man køber sin kontinentalseng online. Her er det nemt at overskue de forskellige sammensætninger, og der er udførlige guides til at finde netop dine behov.

Samtidig vælger forbrugeren typisk en seng, der er for blød, når de prøver den i butikken. Der er selvsagt stor forskel på at prøve en seng i fem minutter og at skulle sove i den hver nat. Her kan man nemt undervurdere, hvor meget støtte man egentlig har brug for. Mange forhandlere tilbyder en efterfølgende justering, så du kan prøve din seng af og efterfølgende få den tilpasset dine ønsker. Derfor er det super nemt at handle din kontinentalseng på nettet.

Hvis du vælger at gøre dette på Black Friday, så vil du blive mødt af vilde rabatter uanset hvilken forhandler, du foretrækker. Hvis man har brug for ekstra vejledning, er det altid en god idé at besøge din lokale forhandler af kontinentalsenge. Så er du sikker på at træffe det helt rigtige valg.

 

Find din forhandler

Hvis du er i tvivl om hvilken forhandler, du skal vælge, så er disse butikker eksempler på populære forhandlere af kontinentalsenge:

 • Drømmeland
 • Møbelkompagniet
 • SengeSegmentet
 • Time2sleep
 • Soveland
 • Sengefabrikken

Gode grunde til at købe en kontinentalseng

Der er mange gode grunde til at vælge en kontinentalseng. Det er et meget populært sengevalg for familier og par. Der er nemlig god plads og ingen revne i midten. Så hvis du elsker at ligge tæt, sover uroligt eller vil have børnene i sengen, så er en kontinentalseng et oplagt valg.

Samtidig giver den komfort udover det sædvanlige, fordi du synker længere ned i madrassen end på andre senge. Det betyder ikke nødvendigvis, at madrassen er blødere, men den vil omslutte dig bedre. Det ekstra lag giver komfort, fordi du synker længere der, hvor du er tungest. På den opnår du en bedre korrekt liggeposition.

 

Den solide bund

En kontinentalseng er bygget op af tre forskellige dele. Det nederste lag, typisk en underboks, er lavet enten af fjedre eller fast skum. Det er særligt dette lag, der gør en stor forskel for støtte og komfort. Den danner nemlig et solidt fundament for de andre madrasser. Den er det gode udgangspunkt. De stærke bundlammer, skumbase eller fjederindlæg passer til forskellige kropstyper.

De fleste kontinentalsenge har en skumbase, men det er muligt at få en fjederbund for ekstra støtte. Det anbefales, hvis ens kropsvægt er over 100kg. Her er det en god idé med fjederbund for at få en bedre individualiseret støtte og en bedre nattesøvn.

Zoneinddelt støtte og komfort

Det midterste lag i sandwichen er en springmadras eller et fjederlag. Det er kun på de kontinentalsenge, som har tre lag. Det er nemlig ikke alle. Men det midterste lag giver en god aflastning og en ekstra god liggekomfort.Det midterste lag er nemlig super fleksible, og det er ofte her de forskellige fjedre er zoneinddelt. Der hvor dine særlige trykpunkter er, vil du få ekstra støtte. Det er altafgørende, hvis du har problemer med ryggen, lænden eller andre områder, der har brug for støtte.

 

Den sidste lag af støtte

Det øverste lag er den lækre topmadras. Det er her, man særligt kan gå ind og individualisere i forhold til fasthed. Her er det tykkelsen på fjedrene i din seng, der bestemmer om sengen er blød, medium eller fast. Her kan også få topmadrasser, der er zoneinddelt, så nogle områder er blødere end andre.

Det er det sidste lag af komfort og støtte. Samtidig er det også den sidste finish på din nye kontinentalseng. Her er der mulighed for at vælge mellem flere madrasser alt efter præferencer. Det er typisk et valg mellem en skum- eller latexmadras. De er nemlig ganske forskellige.

 

Latex eller skum

Du skal vælge en latex-topmadras, hvis du har det varmt om natten. Madrassen afleder kropsvarme fremfor at optage den. Det er nemlig lavet af et ventilerende og åndbart materiale. Samtidig er det ret fast madras, som vil give dig ekstra støtte med en jævn overflade. Derfor er det også et oplagt valg, hvis man døjer med ondt i ryggen.

Det andet valg er en madras, som er lavet af skum. Dette er en blødere oplevelse. Den vil omfavne din krop mere og du vil synke ned i madrassen. Materialet optager din kropsvarme og vil forme sig efter dit kropstryk. Der er ikke forskel på kvaliteten i de to materialer. Det er blot et spørgsmål om præferencer.

 

Det oplagte valg

Det er altså mange gode grunde til at vælge en kontinentalseng, hvis du skal have ny seng. Det er et lækkert kvalitetsvalg, der giver dig både et flot look, masser af komfort og støtte. På Black Friday kan du købe den med store rabatter. Din investering i fremtiden bliver pludselig meget billigere. Men kvaliteten af din seng er fuldstændig den samme. Det er et godt køb!

Så uanset om I er en børnefamilie, et par eller om du skal nyde din seng alene, så er kontinentalsengen et fremragende valg. Netop fordi du kan specialdesigne den, så den passer fuldstændig til dine eller jeres behov. Online er det nemt at finde rundt i de forskellige typer og valgmuligheder. Derfra er det bare at slå til på den store tilbudsdag og spare tusindvis af kroner. Så kommer du helt sikkert til at sove godt om natten.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

621 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark