Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Mofibo Black Friday – Dyk ned i lydbøgernes store univers

Vi har ledt efter tilbud hos Mofibo i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet og udvalgt nogle gode tilbud.

Klik her og spar op se de bedste Black Friday tilbud hos Mofibo

Black Friday er lige rundt om hjørnet hvilket betyder, at det er tid til at overveje, hvilke besparelser du ønsker at gøre dig. Mofibo tilbyder streaming af e-bøger, lydbøger og tegneserier, og her kan du finde store besparelser på Black Friday.

 

Udvalgte tilbud fra Mofibo

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Mofibo

FAMILY abonnement på Mofibo

FAMILY abonnement på Mofibo

DKK 169,00 Se tilbud
BASIC abonnement på Mofibo

BASIC abonnement på Mofibo

DKK 89,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
Lyt UNLIMITED på Mofibo

Lyt UNLIMITED på Mofibo

DKK 129,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvad tilbyder Mofibo til Black Friday?

Mofibo Family: Abonnementet er for hele familien, og velegner sig til familier som elsker at læse eller lytte til lydbøger. Med Mofibo Family kan du være tilkoblet op til tre voksne og tre børn på samme tid, hvilket giver mulighed for, at alle kan dykke ned i deres eget univers af de mange forskellige genre, som findes på Mofibo.

Mofibo Unlimited: Abonnementet er et fordelagtigt valg for personer, som ønsker at kunne lytte til lydbog uden begrænsninger på hvor meget man kan lytte til, og abonnementet giver dig mulighed for at bevæge dig ned i lydbogens univers uanset hvor eller hvornår.

Mofibo Basic: Abonnementet giver dig op til 20 timer om måneden, hvor du kan høre lydbog, og er et oplagt valg til dig som ikke lytter så ofte til lydbog, eller som ønsker prøve det af for første gang.

Det vil derfor være en fordel for dig at slå til på Black Friday, og muligvis skabe dig en ny vane, som kan give mange timers underholdning. Tilbuddene på abonnementerne indebærer også, at du kan læse bøgerne, hvis du foretrækker det frem for at lytte til dem.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark