Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

 HelloFresh Black Friday (2022) Spar penge på dit næste måltid

Vi har ledt efter tilbud fra Hellofresh i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

 

Klik her og spar op se de bedste Black Friday tilbud hos HelloFresh

Black Friday er lige rundt om hjørnet, hvilket betyder store udsalg på HelloFresh, og i år kan vi forvente at se rabatter på de klassiske HelloFresh måltidskasser. Der findes måltidskasser til alle præferencer, såsom Classic Box, Veggie Box og Family Box, så det handler om at slå til, så længe der er mulighed for at være en del af udsalget.

 

Udvalgte tilbud fra HelloFresh

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra HelloFresh

2 Personer – 5 Måltider

2 Personer – 5 Måltider

DKK 719,00NEDSAT
- 35%
Se tilbud
2 Personer – 4 Måltider

2 Personer – 4 Måltider

DKK 599,00NEDSAT
- 36%
Se tilbud
2 Personer – 3 Måltider

2 Personer – 3 Måltider

DKK 479,00NEDSAT
- 37%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvad kan man forvente af HelloFresh måltidskasser?

HelloFresh har et bredt udvalg af retter med mulighed for at vælge til og fra. Det er derfor muligt at finde noget til enhver smag – også til dem, som bare ønsker at slippe for skulle handle ind og stå i kø i et supermarked.

HelloFresh-produkter på udsalg på Black Friday

1. The Classic Box – Boksen indeholder alle de ingredienser, du har brug for til at lave tre lækre måltider. Opskrifterne er nemme at følge, hvilket gør madlavningen nem.
2. The Veggie Box – Boksen velegner sig til dem, der leder efter kødfri alternativer eller bare ønsker at tilføje flere grøntsager til deres kost. Boksen indeholder alt, hvad du har brug for til at lave tre velsmagende vegetariske måltider.
3. Familiekassen – Boksen er velegnet til familier, der ønsker at nyde HelloFresh-måltider sammen. Den indeholder alle de ingredienser og opskrifter, du behøver til at lave fire familievenlige måltider.

Derfor bør du købe HelloFresh-produkter på Black Friday

1. Du kan spare penge – Black Friday handler om at få de bedste tilbud, hvilket du sikrer dig, når du køber måltidskasser fra HelloFresh på udsalg.
2. Du får lækre måltider – Skal maden være lækker og nem at lave, er HelloFresh en god mulighed.
3. Det er praktisk og nemt – En fordel ved HelloFresh er, at måltidskasserne gør det praktisk og nemt at tilberede måltider derhjemme. Med deres opskrifter og ingredienser som på forhånd er målt op efter opskriften, har alle mulighed for at lave velsmagende mad i deres eget køkken.

Hermed tre gode grunde til at vælge en af måltidskasserne fra HelloFresh, der er på tilbud til Black Friday. Uanset om du bor alene, med en kæreste eller en stor familie gør HelloFresh madlavningen i hverdagen nemmere.

Hvis du ønsker god kaffe til en af dine måltider, kan du med fordel gå ind og se de gode tilbud hos Kaffekapslen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark