Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Salling Black Friday – Køb julegaverne hos Salling

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Salling tilbud til dig.

Udvalgte tilbud fra Salling på Black Friday

Tissot Tradition (T063.610.16.038.00)

I samarbejde med pricerunner DKK 2.595 Se tilbud

Jack & Jones Jxmary Regular Trousers - Black

I samarbejde med pricerunner DKK 375 Se tilbud

Hairlust Split Fix Shampoo 250ml

I samarbejde med pricerunner DKK 141 Se tilbud

Blomsterbergs - Dessertglas 4stk

I samarbejde med pricerunner DKK 149 Se tilbud

Tissot PRX (T137.210.33.021.00)

I samarbejde med pricerunner DKK 4.195 Se tilbud

Maanesten Zodiac Necklace - Gold

I samarbejde med pricerunner DKK 510 Se tilbud

Selected Wool Blend Cardigan - Black

I samarbejde med pricerunner DKK 525 Se tilbud

Se de bedste Black Friday tilbud hos Salling

I Salling Black Friday finder du alt det, du har brug for, og som hjertet begærer. Her får du de hotteste tilbud på forretningens mærker inden for bolig, skønhed og mode. Læs med her og bliv klogere på Salling Black Friday!

I Salling Black Friday kan du finde tilbud inden for alle slags kategorier og produkter, og du kan spare en hel del – både på det nødvendige og det luksuriøse. Det er den perfekte anledning til at shoppe julegaver (og gaver til andre af årets højtider) til dig selv og dem, du har kær.

Black Friday er årets største shoppe-dag og tilbudsfest, og i Salling er det ingen undtagelse. Uanset om du leder efter produkter inden for fashion, interiør, velvære eller livsstil, kan du være sikker på at finde tilbud, der gør en forskel for budgettet.

 

Udvalgte tilbud fra Salling

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Salling

Normann Eclat pude 33×60 cm

Normann Eclat pude 33×60 cm

DKK 399,00NEDSAT
- 67%
Se tilbud
Markberg Ulrika MBG Taske, Sort

Markberg Ulrika MBG Taske, Sort

DKK 1.699,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
Dr. Martens Kimber sandal, black

Dr. Martens Kimber sandal, black

DKK 1.000,00NEDSAT
- 60%
Se tilbud
Salter 9150BK3R elektronisk personvægt

Salter 9150BK3R elektronisk personvægt

DKK 499,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Helly Hansen Svalbard Parka jakke, beluga

Helly Hansen Svalbard Parka jakke, beluga

DKK 2.500,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvorfor skal jeg gå i Salling Black Friday?

Black Friday er kommet til Danmark fra det storslåede USA, og konceptet har hurtigt vundet stor popularitet. I dag er det årets største tilbudsdag, og som navnet antyder, er der sort af købeglade kunder i butikkerne til Black Friday. Stemningen er imidlertid alt andet end sort, og det gælder også, hvis du går i Salling Black Friday. Så skynd dig ned i Salling i Århus eller Aalborg, og se alle de gode tilbud.

Priser presses i bund, og rabatter ryger i vejret

Her er nemlig fest og glade dage, når priserne presses helt i bund, og rabatterne ryger i vejret. Det er dagen, hvor du kun finde eksklusive varer og luksuriøse produkter til en meget billig pris. Du kan altså hurtigt få krydset samtlige julegaver af på listen, og du kan med fordel også kigge dig om efter gaver til resten af året.

Kom rundt om bolig, mode og skønhed i Salling Black Friday

Der er mange muligheder til Black Friday, og hvor skal man lige starte og slutte? I Salling kommer du hele vejen rundt om både boligen, din garderobe og din personlige pleje. Og så er det det perfekte sted til at finde en gave. Derfor er der god grund til at sætte en rum tid til at gå i Salling Black Friday.

Det får du tilbud på i Salling Black Weekend

Hvad får man så tilbud på, hvis man vælger at besøge Salling Black Friday? Jo, her kommer du som sagt hele vejen rundt om både boligen, fashion, skønhed og personlig pleje. Varehuset har en række kategorier, og i alle kategorierne vil du kunne finde favorable tilbud. Lad os lige give dig et overblik:

  • I denne kategori finder du interiør til alle boligens rum og funktioner. Find fx møbler og lamper til både entré, køkken, stue, soveværelse, badeværelse og børneværelse. Du finder også effekter til haven – fx grill – og service og dekoration til borddækning i enhver afskygning. Og I Salling Black Friday bliver du billigere, end du turde drømme om.
  • Skønhed. Inden for denne kategori finder du både hårpleje, hudpleje, parfume, make-up og solcreme. Du kan også finde elektriske tandbørster, barbergrej til manden og glattejern, krøllejern og Dyson hårtørrer til kvinden. Alt efter smag og behag kan du finde favorable tilbud på økologiske produkter i Salling Black Friday.
  • I Salling Black Friday finder du en række tilbud på både herre- og damemode. Her kan du kort sagt forsyne din garderobe med alt, hvad den behøver. Det gælder lige fra skohylden, til kjoleafdelingen, jakkesæt, hverdagstøj, undertøj… You name it.
  • Børn. Salling har også en større afdeling af produkter til børn. Til Black Friday kan du finde tilbud på børnetøj- og sko, møbler til børneværelset og legetøj til julegaver.

Shop dyre mærker billigt til Black Friday i Salling

Black Friday er en formidabel dag, når det kommer til at gøre et godt og billigt fund. Det gælder også for luksusprodukter og eksklusive mærker, der normalt ville være dyre. I Salling finder du mange populære brands og store mærker, og til Black Friday kan du få dem billigere end nogensinde.

Populære brands med store rabatter

Du kan således få store rabatter på populære mærker inden for de forskellige kategorier. Af populære mærker inden for bolig kan nævnes Royal Copenhagen, Kay Bojesen, Nespresso, By Lassen, Vipp, HAY, Georg Jensen og &Tradition. Inden for skønhed kan nævnes Ecooking, Ole Henriksen, Dior, MAC, Clinique og Rudolph Care.

Hvor meget kan jeg spare i Salling Black Week?

Til Black Friday får du formidable tilbud i stort set alle forretninger, og det gælder også, hvis du besøger varehuset, Salling. Er du medlem af ClubSalling kan du få gode %’er på samtlige mærker, og det kan hurtigt gøre din tur i storcenteret utroligt budgetvenlig. Det kan give økonomisk råderum til at købe en lidt flottere julegave, end man ellers ville have givet, og det er der jo sjældent nogen, der bliver kede af. Derudover, så har Salling, ligesom Føtex, også et supermarked, hvor du med sikkerhed også kan finde gode tilbud.

Her kan du shoppe i Salling til Black Friday

Sort fredag er en festlig og farverig dag for alle shopaholics. Her får du virkelig én på opleveren, hvis du går i Sallings fysiske butikker, og du kan passe tage en ven eller veninde med. Sammen kan I gå på jagt efter de bedste julegaver til jer selv, hinanden og andre. Det kan være godt at have en partner in crime på denne hektiske tilbudsdag.

Black Friday i Salling i Aarhus og Aalborg

Shopping i Sallings fysiske butikker kan foregå i Aarhus og Aalborg, hvor de såkaldte “moderne oplevelseshuse” befinder sig. Skal du på Black Friday-shopping i Aarhus, foregår det på Søndergade, og er du i Aalborg, skal du til Nytorv. Her vil du finde tonsvis af tilbud og masser af søde og servicemindede medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Afslappet shopping hjemme fra sofaen

Er du en smule mere komfortabelt anlagt, kan det anbefales at tilgå shoppingen online. I Sallings webshop kan du finde en stor stribe Black Friday-tilbud inden for både bolig, børn, skønhed og mode. Det kan være den perfekte mulighed for dig, der træffer de bedste beslutninger i ro og mag. Du kan allerede nu klikke dig ind på Sallings Black Friday-side og løbende holde dig opdateret om, hvad der kommer til at ske på dagen. Imens du alligevel er i gang, så kan du også tage et kig på Magasin Black Friday tilbud.

Forbered fredagen i god tid

Det kan være en god idé at planlægge Black Friday i god tid. Lav nogle lister til formålet: Hvilke julegaver skal der indkøbes? Hvad mangler du til boligen? Hvad begærer dit klædeskab? Når dagen endelig kommer, er der fart på, og alle løber hurtigt for at få de bedste tilbud – så en smule forberedelse giver dig de bedste chancer. Du kan i Salling Food også finde gode tilbud på vin og mad.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark