Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Kig forbi Frishop – Byggemarked med vilde Black Friday tilbud

Vi har ledt efter tilbud fra Frishop i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Frishop

Frishop.dk er stedet, hvor du skal Black Friday-shoppe, hvis du er en smule handy. I det online byggemarked finder du nemlig alt, hvad du skal bruge til gør-det-selv i hus og have. Læs mere om Black Friday i Frishop her.

Frishop er dit online byggemarked med et gigantisk sortiment på mere end 50.000 varer. Her er det altså nærmest en underdrivelse, at du finder alt til hus og have. Til Black Friday får du tilbud på de mange kategorier, som spænder fra alt fra byggematerialer til grill, VVS, outdoor og værktøj.

På frishop.dk finder du i forvejen produkter til en mere end almindeligt rimelig pris, og måske er det derfor, at det online byggemarked er ekstremt populært. Til Black Friday kommer priserne helt ned under gulvbrædderne, og her kan du hurtigt få tanket op på alt, hvad hjertet måtte begære, af ting og sager til inde- og uderum.

 

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Det får du rabat på i Frishop Black Friday

Når du shopper i Frishop Black Friday er kunsten at begrænse sig. Det er nemlig et kæmpe online byggemarked, hvor kategorierne bugner med produkter. Det er et alsidigt udvalg, og du kan kort fortalt finde mildest sagt alt til bolig og have.

Du får billige priser endnu billigere

Det kan du selvfølgelig også til Black Friday, og her er der bare den ekstra gevinst, at du får de billige priser endnu billigere. Der er tilbud og rabatter på samtlige kategorier, så det handler om at vide, hvad man vil have. Ellers ender man med at få stoppet hele byggemarkedet ned i indkøbskurven.

Dan dig et overblik over kategorierne på frishop.dk

En god start er at danne sig et overblik over kategorierne på frishop.dk. Find ud af, hvad du er ude efter, så du er klar i spyttet på Black Friday. Her kommer til at være rift om de gode tilbud i det populære byggemarked, så jo bedre forberedt du er, jo større er dine chancer for at finde det billigste og bedste tilbud. Men lad os starte med kategorierne. De kategorier og produkter, som du finder tilbud på i Frishop til Black Friday er:

 • Bolig
 • Byggematerialer
 • Belysning
 • Have
 • Gasgrill
 • Outdoor
 • Værktøj fra Dewalt
 • VVS
 • Og en hel del mere!

Find alt til bolig på frishop.dk

En kæmpe kategori i Frishop er bolig, med alt hvad dertil hører. I denne kategori finder du en række underkategorier med produkter, som du kan få labre tilbud på til Black Friday. Nogle af disse produkter er fx gardiner og persienner, opvarmning, opbevaring, garderobe, postkasser, møbler,hårde hvidevarer, køkkengrej, rengøring, maling, elektronik, legetøj… Og vi kunne blive ved!

Tilbud på byggematerialer til Black Friday i Frishop

Kategorien, byggematerialer, er også superpopulær. Det er her, du klikker dig ind, hvis du er ude efter diverse materialer til at gøre-det-selv. Til Black Friday får du årets bedste priser, og så bliver det altså en hel del billigere at bygge terrasse såvel som haveskur eller egne hylder til boligen.

Nogle af produkterne i denne kategori hos Frishop er fx træ og plader, isolering, døre, porte og vinduer, murermaterialer, trapper og gelænder, materialer til tag, akustikpaneler og –plader, gulve, beklædning til facader, fliser og klinker – og igen: meget, meget mere!

Skab drømmehaven med materialer fra Frishop

Have er den tredje helt store kategori i dit online byggemarked. Her finder du alt, hvad der skal til for at materialisere drømmehaven til din bolig. Det være sig alt fra drivhuse, pavilloner, havemøbler, bjælkehytter, havehegn, parasoller, terrassevarmere, partytelte og spa til uderum.

Det er den korte version af havekategorien. Den lange kan du finde på frishop.dk. Her kan du i øvrigt også holde dig opdateret på alt, hvad der måtte melde sig af information om Black Friday. Det er altid godt at være på forkant og vide, hvordan man får hints om de kommende tilbud.

Hvad kan jeg spare til Black Friday i Frishop?

Det er selvfølgelig det helt store spørgsmål, og det alle vil vide. Black Friday er kommet til lille Danmark fra USA, over there, og konceptet har vokset sig stort og populært. I dag er fredagen i november landets største shoppe-dag og tilbudsfest, og det er her du får årets bedste priser på stort set alt.

Vær vaks ved havelågen

Hvis du vil spare, er det altså til Black Friday, og det gælder også for frishop.dk. Som nævnt kan det betale sig at være vågen og følge med online for at få nys om, hvilke tilbud, der melder sig til Black Friday. Det er en god ting at være blandt de første til at vide det, når de utrolige priser offentliggøres. Der er nemlig rift om de bedste og billigste tilbud, så du skal være vaks ved havelågen.

Fra rimelig pris til urimeligt billigt på frishop.dk

Selvom vi ikke kan sige, præcis hvad du kan spare i Frishop til Black Friday, kan vi vist godt sige så meget, at det bliver billigt. Frishop forhandler i forvejen diverse artikler til en ganske rimelig pris, og til Black Friday bliver den faktisk bare urimeligt billig. Det betyder, at det på alle måder kan betale sig at finde et scoop til bolig, have eller gør-det-selv i det online byggemarked.

Store procenter og halve priser til Black Friday

Black Friday er dagen, hvor man ikke bliver chokeret over at se, at der tilbydes halv eller kvart pris på forskellige fede fund. Procenterne skyder i vejret, samtidig med at priserne styrtdykker, og det kan altså betyde mærkater med store rabatter. Det bliver bare ikke billigere, end det gør på denne sorte fredag, og det gælder også for produkterne i Frishop.

Derfor skal du shoppe hos Frishop til Black Friday

Okay, så hvorfor var det nu lige, at du skulle gå på opdagelse i det store, online byggemarked på Black Friday? Lad os lige lave en liste med et par fordele, så du kan få en idé om, hvorfor du skal bruge din Black Friday på frishop.dk:

 • Du kan få dækket alle dine behov, når det gælder bolig, have og gør-det-selv.
 • Frishop har i forvejen billige priser, der til Black Friday bliver endnu billigere.
 • Det er årets billigste dag, hvor du finder halve priser og høje procenter.
 • Det er den perfekte mulighed for at finde julegaver til dig selv og andre.

Julegaven til kokken og haveelskeren

Black Friday falder som bekendt sidst i november, og det gør det til en helt oplagt dag at gå på juleshopping. Hvis du er en smule effektiv, kan du få krydset utroligt mange gaver af på din liste, og det kan lette stressen i den travle december. I Frishop kan du finde mange gode gaver til hjemme-musen, haveelskeren, kokken, gør-det-selv-eksperten og alle de andre typer, du kender.

Til kokken kan du fx finde en række husholdningsmaskiner, som du kan vælge imellem. Du kan også give en spritny gryde eller pande, eller lige det køkkenredskab, du har set, at vedkommende mangler. Haveelskeren kan få alt til grill, og gør-det-selv-eksperten kan få materialer eller værktøj til at bygge noget stort.

Ud i naturen med Black Friday-tilbud fra Frishop

Frishop har faktisk også en hel outdoor-afdeling, og her er altså også en stribe virkelig gode gavemuligheder. Til Black Friday kan du fx finde et fantastisk tilbud på et paddleboard, en kajak, en kikkert eller båludstyr. Du kan også finde alt til vandreturen, og det vil være oplagt at give sådan en gave til én, du gerne vil på tur i naturen med.

Hvor kan jeg gå på shopping i Frishop?

Hvis du har besluttet dig for at sætte en smule tid af til shopping i Frishop på Black Friday, skal du selvfølgelig vide, hvor du skal gå hen. Frishop har fx en meget stor butik på hele 1400 kvadratmeter i Fredericia, og her finder du varer i overflod. Her kan du få al den hjælp, du måtte have brug for, så du kan finde frem til det rigtige i det store byggemarked.

Online Black Friday-shopping på frishop.dk

Du kan også vælge at gå den online vej med din Black Friday-shopping og smide byggematerialer, grill, outdoor og deslige i den virtuelle kurv. Online på frishop.dk vil der være oceaner af produkter at vælge mellem, og det er bare at finde det tilbud, der taler til din bolig- og havedrøm. Du skal ikke bekymre dig om manglende rådgivning og vejledning, for telefon og mail er altid åben hos Frishop.

Shop i rolige omgivelser derhjemme

Det kan være rart at shoppe online, hvis man ikke er den store shopaholic. Black Friday er, som du måske kan forstå på navnet, en dag hvor butikkerne kan være sorte af mennesker. Aktiviteten er høj, og det er lydniveauet også. Det kan være den ultimative shoppe-oplevelse, hvis man er vild med købesuset i butikkerne. Men hvis man foretrækker at shoppe i ro og mag, skal man gå online.

Vær velforberedt til online shopping

Her kan du fredeligt og roligt sidde og researche på forskellige produkter og udvælge dit favorit-tilbud. Husk dog at forberede dig inden dagen, så du ved, hvad du leder efter. Det kan nemlig gå hurtigt til Black Friday, også på nettet, og hvis du vil have de billigste og bedste tilbud, skal du sidde klar ved tasterne, når det gælder. Rigtig god shopping og gør-det-selv!

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark