Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Tag de bedste billeder – Køb nyt kamera på Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på kameraer i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Kamera Black Friday

Alle har et kamera på deres telefoner, så på en måde kan alle lege fotografer i deres hverdag. Men hvis man vil have bedre kvalitet i sine billeder og mere kontrol over de tekniske funktioner, kan det betale sig at investere i et dedikeret kamera. Der findes et utal af forskellige typer kameraer til forskellige priser, men uanset pris og kamera, bør man anskaffe det på Black Friday hvor man kan gøre et ekstra godt køb.

Udvalgte tilbud på Kameraer på Black Friday

Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic

Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic

I samarbejde med pricerunner DKK 985 Se tilbud
Fujifilm Instax Mini 11

Fujifilm Instax Mini 11

I samarbejde med pricerunner DKK 499 Se tilbud
Sony Alpha 7 II + FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS

Sony Alpha 7 II + FE 28-70mm F3.5-5.6 OSS

I samarbejde med pricerunner DKK 8.566 Se tilbud
Canon EOS 2000D + 18-55 IS II

Canon EOS 2000D + 18-55 IS II

I samarbejde med pricerunner DKK 3.590 Se tilbud
Sony ZV-E10 + 16-50mm F3.5-5.6 OSS

Sony ZV-E10 + 16-50mm F3.5-5.6 OSS

I samarbejde med pricerunner DKK 5.390 Se tilbud

Populære butikker med de største Black Friday besparelser: Se alle butikker her

Kamera på tilbud fra Proshop

Udvalgte tilbud fra PROSHOP

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra PROSHOP

Canon PowerShot SX430 IS

Canon PowerShot SX430 IS

DKK 1.690,00 Se tilbud
Canon Powershot SX70 HS

Canon Powershot SX70 HS

DKK 4.295,00 Se tilbud
Canon IXUS 185 – Black

Canon IXUS 185 – Black

DKK 999,00 Se tilbud
Canon EOS RP Body

Canon EOS RP Body

DKK 7.395,00 Se tilbud
Netatmo Welcome Smart Indendørs Kamera

Netatmo Welcome Smart Indendørs Kamera

DKK 1.224,00 Se tilbud

Kamera på tilbud fra Coolshop

Udvalgte tilbud fra COOLSHOP

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra COOLSHOP

Polaroid – Star Wars Mandalorian Kamera

Polaroid – Star Wars Mandalorian Kamera

DKK 999,00 Se tilbud
JOBY – Griptight Action Kit

JOBY – Griptight Action Kit

DKK 298,00 Se tilbud
Ledgo – Light-Stand LG-L186 – For FS-150

Ledgo – Light-Stand LG-L186 – For FS-150

DKK 439,00 Se tilbud
​Polaroid – Now Point & Shoot Camera – Sort

​Polaroid – Now Point & Shoot Camera – Sort

DKK 899,00 Se tilbud
Polaroid – Go Point & Shoot Pocket Camera – White

Polaroid – Go Point & Shoot Pocket Camera – White

DKK 879,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvorfor købe et kamera?

Højst sandsynligt har du i forvejen et kamera i lommen, nemlig det kamera der sidder på din telefon. Så hvorfor bør man købe et dedikeret kamera der ofte fylder mere og er dyrere? På den ene side kan man sige, at det bedste kamera er dét man i forvejen har til rådighed. Det er fint at bruge kameraet på sin telefon til hverdagsbilleder, fordi det er det nemmeste at hive frem og klikke et hurtigt billede.

Men der kan være tidspunkter hvor det giver mere mening at have et kamera der er lavet specifikt til at tage gode billeder. Hvis man har den mindste interesse for fotografi, bør man have et kamera hvor man har muligheden for at justere på forskellige tekniske parametre. ISO, blændevidde og lukkerhastighed er tre essentielle faktorer, som man ikke kan ændre på en telefon der automatisk indstiller dem.

 

Hvilket bør du købe?

Kamera Black Friday er et godt tispunkt at købe nyt kamera på. Men inden du giver pengene til ekspedienten, bør du overveje hvad kameraet skal bruges til. Det har nemlig stor betydning for hvilke kameraer der er relevante for dig. Tager du oftere billeder eller video? Der kan megapixels nemlig vurderes fra to vinkler. Tager man billeder er det godt med mange megapixel, fordi billedet vil stå skarpere. Men til video er færre bedre, fordi det tillader større lysindfald.

Fordelen ved at købe et systemkamera eller spejlreflekskamera, er at de, i langt de fleste tilfælde, kan skifte objektivet ud. Der kan det derfor være værd at overveje hvad du kan lide at optage eller tage billeder af. Tager du på lange udflugter for at fange flotte billeder af landskabet? Så kan et objektiv der giver et bredt perspektiv være en god idé. Kan du til gengæld lide at fange fuglene på lang afstand? Så er det nok et zoomobjektiv du skal have.

 

Størrelsen betyder også noget

Store kameraer betyder også, at de har meget indmad og på sin vis er mere kraftfulde. Det betyder, at man kan få bedre billeder og optagelser. Men når du står og overvejer nyt kamera Black Friday, bør du også overveje hvor let udstyret må være i vægt. Hvis du kan lide at tage billeder i storbyen, mens du er på farten, eller gerne vil have muligheden for at hive kameraet frem og skyde et billede, så er det en klar fordel at kameraet er småt og vejer minimalt.

Kameraers udvikling har været meget drastisk de sidste par årtier. Mange er blevet mindre men stadig mere kraftfulde og har en masse tekniske specifikationer at byde på. Senest har Sony for eksempel udgivet den meget eftertragtede Sony A7S III, som ikke nødvendigvis ser særlig imponerede ud ude fra, men som indvendigt er et monster der kan producere de fedeste billeder og film.

 

Vælg det mærke du selv kan lide

Hvis du spørger fotografer inden du køber dit kamera Black Friday, vil du få forskellige meninger omkring hvilket mærke der er det bedste at købe kamera fra. Sony, Canon, Nikon og Olympus er nogle af de mest kendte mærker der kan dele vandene bland fotografer. Men selvom én fotograf synes et givet kamera er det bedste, er det ikke nødvendigvis det bedste for dig.

Generelt kan man sige, at Canon for eksempel har et nemt styresystem og tager skarpe billeder, så det kan være et godt valg for en nybegynder. Til gengæld har Canon ofte ikke den indre stabilisering, som mange af Sonys kameraer har, hvilket er en praktisk funktion at have for at minimere rystelser under videooptagelser.

Derfor kommer det i sidste ende an på hvad du selv kommer til at bruge kameraet til og hvad du vægter højest. Hvis du er i tvivl om tekniske funktioner og hvad forskellen er på nogle bestemte kameraer, kan man altid spørge eksperten i butikken.

 

I fotobutikker og elektronikforretninger

Kameraer kan købes i fotobutikker som Goecker og Kamerahuset som også har en webshop. I dedikerede fotoforretninger som disse kan man ofte få hjælp fra folk der er eksperter på området. Men mange kameraer er også at finde i forretninger som Elgiganten, Power og sågar i nogle supermarkeders elektronikafdeling som hos Bilka.

Der kan være gode rabatter på nogle kamerahuse alt efter hvor du shopper henne. Uanset hvor du køber dit kamera Black Friday, kan der være penge at spare. God Black Friday shopping!

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark