Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Køb OnePlus – Bedste tilbud på smartphones Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på OnePlus Black Friday i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Kast din kærlighed på en OnePlus Black Friday

Måske kender du allerede til OnePlus – måske har du aldrig hørt om det før. Uanset i hvilken lejr du befinder dig, er Black Friday den ideelle dag at se nærmere på OnePlus, hvis du leget med tanken om en ny mobil. Telefoner i dag kan være en dyr anskaffelse, men på Black Friday er der gode tilbud at finde.

Langt de fleste mennesker har en smartphone, og iPhone har været den altoverskyggende spiller på denne bane i mange år. Men der er efterhånden en del alternativer inden for Android telefoner, som kan konkurrere med den dominerende iPhone. Mange har nok hørt om Samsung, HTC og Huawei, som har spillet med i smartphoneligaen i en del år, men det er værd at se nærmere på den nyere spiller på holdet: OnePlus.

Udvalgte tilbud på OnePlus på Black Friday:

OnePlus 9 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 4.299 Se tilbud

OnePlus 8 Pro 8GB RAM 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 4.899 Se tilbud

OnePlus 10T 256GB

I samarbejde med pricerunner DKK 5.449 Se tilbud

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 1.495 Se tilbud

OnePlus 10 Pro 5G 8GB RAM 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 3.947 Se tilbud

OnePlus Nord CE 2 5G 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 2.999 Se tilbud

OnePlus 7T 8GB RAM 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 4.699 Se tilbud

OnePlus 10 Pro 5G 12GB RAM 256GB

I samarbejde med pricerunner DKK 4.568 Se tilbud

OnePlus 10T 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 3.796 Se tilbud

OnePlus Nord 2T 5G 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 2.210 Se tilbud

OnePlus Nord 2T 5G 256GB

I samarbejde med pricerunner DKK 3.140 Se tilbud

OnePlus 9 Pro 12 GB RAM 256GB

I samarbejde med pricerunner DKK 6.499 Se tilbud

OnePlus 9 Pro 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 4.401 Se tilbud

OnePlus Nord 2 5G 256GB

I samarbejde med pricerunner DKK 3.899 Se tilbud

OnePlus Nord 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 2.999 Se tilbud

OnePlus Nord CE 5G 12GB RAM 256GB

I samarbejde med pricerunner DKK 5.999 Se tilbud

OnePlus 9 256GB

I samarbejde med pricerunner DKK 4.799 Se tilbud

OnePlus Nord 2 5G 128GB

I samarbejde med pricerunner DKK 3.299 Se tilbud

OnePlus Nord 256GB

I samarbejde med pricerunner DKK 2.994 Se tilbud

Populære butikker med de største Black Friday besparelser: Se alle butikker her

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Flagship-killer? Eller blot kvalitet for pengene?

OnePlus er fra sin spæde start blevet kaldt en flagship-killer, fordi den trådte ind på banen som en ny spiller og straks kunne konkurrere med de helt store spillere pga. dens markant lavere pris. OnePlus fik altså hurtigt markeret sin position ved at tilbyde en favorabel pris i sammenligning med de store smartphoneproducenters topmodeller.

Uanset om prisen var med til at gøre OnePlus til en flagship-killer eller ej, så er der ingen tvivl om, at du får kvalitet for pengene med en telefon herfra. Du får alle de gode egenskaber fra andre smartphones, men til en pris, hvor flere kan være med uden at dræne dankortet fuldstændigt.

Samtidig med den konkurrencedygtige pris lagde OnePlus ud med at sælge via et ”invite system”, hvor man kun kunne købe en OnePlus telefon, hvis man blev inviteret af en OnePlus ejer. Dette er siden udfaset, og alle kan nu erhverve sig deres telefoner, men det skabte en hype om telefonerne og satte OnePlus på kortet som en smartphoneproducent, man skulle holde øje med.

Skarphed for alle pengene

Hvis du har gået og overvejet at anskaffe dig en OnePlus, eller hvis din interesse for dem nu er blevet vækket, så er Black Friday den helt rigtige dag at kaste sin kærlighed på denne unge smartphonespiller. På Black Friday kan man finde mange skarpe tilbud på alverdens ting, og OnePlus er ingen undtagelse. Trods sin favorable pris er OnePlus stadig ikke en billig investering, og det kan derfor være en fordel at benytte sig af Black Fridays rabatter.

Priserne for en OnePlus telefon ligger mellem 1.400 og 7.000 kroner, afhængig af hvilken model du vælger. På Black Friday kan du finde gode besparelser, ofte i form af en specifik prisrabat på udvalgte modeller. Derudover er det en god idé at overveje, om du lige står og mangler noget tilbehør til telefonen, fx et cover, en oplader, powerbank eller lignende. Der kan nemlig være skarpe tilbud inden for denne kategori på Black Friday.

Har du en amatørfotograf gemt i maven eller sætter du bare pris på god kvalitet…

…så er OnePlus vejen for dig!

De nyeste modeller OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er udviklet i samarbejde med Hasselblad, som producerer kameraer i en meget høj kvalitet. I disse modeller sidder der derfor et Hasselblad kamera, som er en innovation inden for mobilfotografering. Dette kamera giver en uovertruffen farvegengivelse, blandt andet pga. sin naturlige farvekalibrering. Det giver dig de bedste betingelser for at lade amatørfotografen inden i dig slippe fri og være kreativ med verden som dit lærred.

Du kan også skabe helt flydende og fejlfri videoer, og OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro giver dig mulighed for at redigere videoerne til professionel kvalitet ved hjælp af brugervenlige værktøjer og effekter. Så uanset om fotografering er din passion eller ej, vil du sætte pris på en OnePlus telefon, hvis du gerne vil have god kvalitet – og hvem vil ikke det?

Med en OnePlus telefon vil du desuden hurtigt komme til at sætte pris på den lækre visuelle oplevelse med flydende scrolling og ikke mindst dens hastighed, som især gamere vil have glæde af. Den høje billedhastighed og lave ventetid betyder, at gaming på telefonen ikke er en nedgradering.

En OnePlus 9 har desuden et flere lags kølingssystem, som forhindrer telefonen i at blive for varm – igen en fordel for gamere, da det giver mulighed for at spille uden risiko for, at ydeevnen forringes. Sidst, men ikke mindst behøver du ikke at bekymre dig om, at din OnePlus løber hurtigt tør for strøm eller skal bruge en hel nat på at lade fuldt op. Med dens Warp Charge 65T opladningsløsning kan din OnePlus lade op til en hel dags brug på blot 15 minutter.

Gå gerne på opdagelse på OnePlus’ hjemmeside, hvis du vil læse endnu mere om alle de mange features og fordele ved en OnePlus telefon.

Mere kvalitet i andre indpakninger

OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro er som nævnt de nyeste modeller, men du kan også stadig få nogle af de tidligere modeller, fx OnePlus 8, OnePlus 8 Pro og OnePlus 8T. Her får du mange af de samme kvaliteter som med OnePlus 9, men uden et Hasselblad kamera. Du får dog stadig et kamera i høj kvalitet med 48 MP hovedkamera og 16 MP ultravidvinkelkamera.

Er du ude efter en lidt billigere løsning, kan du med fordel se nærmere på OnePlus Nord modellerne. Her er der skruet lidt ned på alle parametre i forhold til OnePlus 8 og 9 modellerne, men til gengæld får du meget telefon for relativt små penge.

Her kan du finde din nye OnePlus Black Friday

OnePlus har som nævnt deres egen hjemmeside, og her kan du købe alle deres produkter. De har gratis levering ved køb over 700 kr., så køber du en telefon, er du allerede sikker på at få fri fragt.

Foretrækker du at finde din OnePlus Black Friday i en fysisk butik, hvor du kan se og mærke den og ikke mindst få hjælp og vejledning til valg af din nye telefon, så kan OnePlus findes i forskellige tele- og elektronikbutikker. Som eksempel kan Elgiganten nævnes.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark