Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Philips Hue Black Friday: Få det bedste inden for smart belysning

Phililps Hue er blevet utroligt populært da du blandt andet kan styre dit lys direkte fra din smartphone. Vi har samlet de bedste tilbud på Philips Hue, så du er sikker på at få dem til en skarp pris på Black Friday.

Udvalgte tilbud på Philips Hue på Black Friday

Philips Hue Motion Sensor

I samarbejde med pricerunner DKK 249 Se tilbud

Philips Hue Smart Plug 1-way

I samarbejde med pricerunner DKK 198 Se tilbud

Philips Hue Wellness Bordlampe 19.3cm

I samarbejde med pricerunner DKK 699 Se tilbud

Philips Runner 3x5W 230V Spotlight

I samarbejde med pricerunner DKK 539 Se tilbud

Philips Hue Felicity Bordlampe 25.5cm

I samarbejde med pricerunner DKK 269 Se tilbud

Philips Hue Ensis Black Pendel 129.8cm

I samarbejde med pricerunner DKK 2.797 Se tilbud

Philips Hue Wellner Bordlampe 26.8cm

I samarbejde med pricerunner DKK 717 Se tilbud

Philips Hue Black Friday

Der er mange ting, der i stigende grad bliver mere automatiserede i den moderne verden. Lysene i dit hjem kan også automatiseres med Philips Hue. Det er der en del fordele ved. Philips Hue tilbyder sjove farver, større kontrol og sikre løsninger. Hvis du er nysgerrig på den nye måde at have lys på, kan du med fordel købe Philips Hue Black Friday til fristende priser.

Philips Hue giver dig mulighed for flere funktioner og mere kontrol, når det kommer til belysningen i dit hjem. Den brede befolkning har mulighed for at få lysløsninger, man ikke ville turde drømme om for bare 20 år siden. Og så til Black Friday priser endda!

Her finder du de bedste Philips Hue Black Week og Black Friday tilbud

Udvalgte tilbud fra ELGIGANTEN

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra ELGIGANTEN

Philips Hue White Ambiance LED-pære A60 E27 929002468404

Philips Hue White Ambiance LED-pære A60 E27 929002468404

DKK 489,00 Se tilbud
Philips Hue White og Color Ambiance LED pære GU10 (3 pak)

Philips Hue White og Color Ambiance LED pære GU10 (3 pak)

DKK 1.449,00 Se tilbud
Philips Hue White startersæt (3-sæt)

Philips Hue White startersæt (3-sæt)

DKK 749,00 Se tilbud
Philips Hue Play lysbar dobbeltpakke (hvid) 7820231P7

Philips Hue Play lysbar dobbeltpakke (hvid) 7820231P7

DKK 1.049,00 Se tilbud
Philips Hue WCA LED-pærer E27 929001821625

Philips Hue WCA LED-pærer E27 929001821625

DKK 379,00 Se tilbud

 

Udvalgte tilbud fra COOLSHOP

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra COOLSHOP

Philips Hue – E14 2-Pack Bulb – White Ambience – Bluetooth

Philips Hue – E14 2-Pack Bulb – White Ambience – Bluetooth

DKK 262,00 Se tilbud
Philips Hue – Milliskin Hue recessed

Philips Hue – Milliskin Hue recessed

DKK 769,00 Se tilbud
Philips Hue – GU10 2-Pack – White & Color Ambiance – Bluetooth

Philips Hue – GU10 2-Pack – White & Color Ambiance – Bluetooth

DKK 748,00 Se tilbud
Philips Hue – Gradient Lightstrip 1m Extension

Philips Hue – Gradient Lightstrip 1m Extension

DKK 216,00 Se tilbud
Philips Hue – Fugato 2-Spot – White & Color Ambiance

Philips Hue – Fugato 2-Spot – White & Color Ambiance

DKK 1.251,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Det intelligente belysningssystem

Philips Hue består ikke bare af nogle pærer. Det er et intelligent belysningssystem, der giver dig fuld kontrol over belysningen i dit hjem. Ved at tilgå den supplerende app, kan man få overblik over lysene i sit hjem. Herfra kan man ved et enkelt klik nemt slukke for alle lysene inden man falder i søvn. For træt til at rejse dig op? Så tag den med telefonen.

Med Philips Hue kan du selv bestemme, hvilken farve du vil have pærerne til at lyse med. Så efter en lang dag på arbejde, kan du komme hjem og falde til ro med beroligende farver omkring dig. Farver kan have stor betydning for vores humør og energi, uden vi nødvendigvis selv ved det. Så alt efter om du står og har brug for at få et energi-kick eller har behov for at slappe af, kan du selv styre belysningen fra din telefon.

To steder på samme tid

Kan man være to steder på samme tid? Det kunne man ønske sig, når man er ude at rejse. Hvis den ene version af dig kunne blive hjemme og beskytte huset imod tyveri, kunne den anden bedre slappe af rejsen. Men køber du Phillips Hue Black Friday er der ingen grund bekymring. Du kan nemlig styre lysene uanset, hvor du er i verden.

Tænd og sluk fra din telefon og få det til at se ud som om, du er hjemme. Hvis man vil slippe for at gøre det manuelt, kan man også indstille lysene med timere. Så tænder og slukker de selv på bestemte tidspunkter i løbet af dagen. Potentielle tyve ville højst sandsynligt blive snydt til at tro du går rundt hjemme. Phillips Hue har smarte funktioner, som man kan læse mere om på Philips Hue hjemmesiden.

Apropos rejser, kan man også tage Philips Hue Go med sig på rejsen og altid have noget hyggelig belysning med sig. Philips Hue har et stort udvalg af belysningsprodukter i serien, som kan bruges forskellige steder indendørs eller udendørs og Philips Hue Go er den smarte bærbare lampe som man kan rykke rundt på eller tage med sig på sine udflugter.

Lad der være lys i hjem og have

Philips Hue produkterne er mange og priserne forskellige. Køb Philips Hue Black Friday, hvis du vil gøre et super godt køb. Uanset hvor i huset du har brug for enten funktionel eller blot hyggeligt belysning, kan man finde et passende produkt fra det smarte Philips Hue belysningssystem.

Lyskilder kan for eksempel fås som lightstrips, lamper eller pærer til at montere i lamper, som man i forvejen har stående eller hængende derhjemme. Pærerne leveres typisk dæmpbare og alt efter pære, kan du selv bestemme hvilken ”scene” du vil skifte til. Vælg for eksempel en scene til koncentration, hvis du sidder og arbejder og skift den til ”slap af” når du er færdig.

Lightstrips er supersmarte fordi de kan anvendes udendørs i haven eller altanen, hvor de ikke bare kan fungere som praktiske lys – de kan også levere en hyggelig stemning, afhængigt af hvilke farver du vælger. Lightstrips kan monteres under trappetrin, bag planter eller i selve græsset. Det handler bare om at være kreative, for de er både fleksible og vejrbestandige, hvilket betyder de kan monteres hvor du ser bedst.

Vil du gerne have en færdig løsning som er lige til at hænge op? Så skal du have en lampe fra Philips Hue serien. Du kan finde forskellige design til både udendørs og indendørsbrug, som inkluderer pærer der kan hvidt eller farvet lys. Skulle det være nogle udendørsspots? Eller smart belysning til ophæng på væggen? Mulighederne er mange.

Vær lige så smart som Philips Hue

Belysningssystemet er et rigtig smart et af slagsen. Og det bør du også være, hvis du vil spare penge og få fingrene i de smarte løsninger der både vil imponere dig og gæsterne. Lightstrips såvel som pærerne kan indgå i Philips Hue Black Friday tilbud, så du bør holde øje med priserne på Black Friday. Her er der nemlig chance for at spare mange procenter.

Philips Hue kan mange ting, som du ikke vil kunne leve foruden, når du først har prøvet lysene af. Du kan ikke være så smart at skifte farve som Philips Hue kan, men du kan være så smart at købe dem til nedsat pris. Hvorfor købe lys resten af året til almindelig pris når man kan købe Philips Hue Black Friday?

Den nye vej frem

Om kort tid vil almindelige lys der kun tænder og slukker ved hjælp af en knap være fortid. Og kun en enkelt hvid farve? Det vil være morsomt at tænke tilbage på tider, hvor man ikke havde muligheden for at skifte farve på lysene for at ændre humøret i et rum. Der er så mange forskellige løsninger, at de fleste kan finde det rette for dem.

Lightstrips kan fås i forskellige længder. Pærer fås med forskellige fatninger. Og tilbehør som smarte knapper kan købes ved siden af. Men for at få den fulde oplevelse bør man også have Bridge – hjernen der styrer hele systemet og som gør at du kan forbinde adskillige lyskilder og styre dem på samme tid. Køb Philips Hue Black Friday og opleve den moderne måde at lyse hjemmet op på. Tjek Elgiganten ud, og find de bedste tilbud på Philips Hue.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark