Køb MacBook Black Friday – Vilde tilbud på Apple computere

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på bærbar MacBook hos mere end 48 forskellige forhandlere. Vi har i øjeblikket fundet bærbar MacBook til 20-60% af prisen

De bedste tilbud fra PROSHOPSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 40 % Se tilbud

De bedste tilbud fra PROSHOPSe alle tilbud her

Apple MacBook Air M1 2020 13″ 8GB RAM & 256 GB SSD – Space Grey

Apple MacBook Air M1 2020 13″ 8GB RAM & 256 GB SSD – Space Grey

DKK 8.193,00 Se tilbud
Apple MacBook Air M1 2020 13″ – 8 GB RAM & 256 GB SSD

Apple MacBook Air M1 2020 13″ – 8 GB RAM & 256 GB SSD

DKK 8.193,00 Se tilbud
Apple MacBook Air M1 2020 13″ M1- 16 GB RAM & 512 GB SSD

Apple MacBook Air M1 2020 13″ M1- 16 GB RAM & 512 GB SSD

DKK 12.032,00 Se tilbud
Apple MacBook Air M1 2020 13″ M1/8/512 Space Grey

Apple MacBook Air M1 2020 13″ M1/8/512 Space Grey

DKK 10.346,00 Se tilbud
Apple MacBook Air with Retina display – 16 GB RAM & 512 GB SSD

Apple MacBook Air with Retina display – 16 GB RAM & 512 GB SSD

DKK 12.614,00 Se tilbud

Find et godt Black Friday Macbook tilbud

Få det bedste Black Friday Macbook tilbud og spar mange penge. Når priserne går helt i sort, kan du finde dyr elektronik billigt, og derfor er det et oplagt tidspunkt at shoppe en Macbook. Læs mere om de bedste tilbud her!

Et Black Friday Macbook tilbud kan gøre en stor forskel for budgettet. Måske er det endda de helt sorte priser, der gør det muligt at købe den nye computer. Det er nemlig ikke så lidt, du kan spare på Apples produkter denne dag.

Hvis du finder en super Black Friday Macbook rabat, kan du spare rimelig store procenter. Og det kan bestemt godt betale sig, hvis du gerne vil have fingrene i det brugervenlige og lækre design. En Macbook er et yderst populært produkt, og det gælder også til Black Friday.

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Derfor skal du have et Black Friday Macbook tilbud

En Macbook er et avanceret stykke elektronik, og Apple er kendt for deres brugervenlige og flotte design. Det er nemt og intuitivt at betjene en Macbook, og kvaliteten er høj på mange niveauer. Derfor er det også meget populært at slå kløerne i et godt Black Friday Macbook tilbud. Faktisk har det været ét af de mest populære fund til Black Friday i flere år.

Med et Black Friday Macbook tilbud slipper du for at betale den fulde pris for din nye computer, som ellers godt kan være dyrt. En Macbook er, som nævnt, et produkt af høj kvalitet, og prisen er derefter. Men Black Friday er din mulighed for at få presset prisen i bund og rabatten i vejret. Og det kan i høj grad betale sig.

Fordele ved at shoppe en Macbook til Black Friday:

 • Det er meget populært at finde et godt Black Friday Macbook tilbud.
 • En Macbook er et produkt af høj kvalitet, flot og intuitivt design.
 • Til Black Friday kan du købe dyr elektronik langt billigere end ellers.
 • Her får du de absolut bedste tilbud og største rabatter.
 • Til Black Friday får du råd til den computer, du helst vil have.

Hvilke Black Friday Macbook tilbud kan jeg finde?

Den sorte fredag med de helt sorte priser er din mulighed for at shoppe en Macbook langt billigere end normalt. Så hvis du alligevel går med tanker om at købe én af de populære computere, kan det altså betale sig at udskyde købet til denne dag.

Et Black Friday Macbook tilbud ser forskelligt ud, alt efter hvilken computer du er ude efter. Derfor kan det være godt at overveje, hvilken Macbook du er mest interesseret i. Til Black Friday kan de bedste tilbud ryge hurtigt fra hylderne, så jo hurtigere du selv kan være, jo bedre. Derfor giver vi dig et overblik over de produkter, du kan finde til Black Friday.

Disse Macbooks kan du få rabat på Black Friday:

 • MacBook Air
 • 13” MacBook Pro
 • 16” MacBook Pro

Det sparer du på en Black Friday Macbook

De forskellige MacBooks fås i forskellige prisklasser. Normalt kan du finde en MacBook Air til en pris i omegnen af 8000-9000 kroner. Den mere avancerede 13” MacBook Pro fås til en pris omkring 11.000 kroner, sandsynligvis lidt over. Og den større og mere opgraderede 16” MacBook Pro koster cirka 21.500 kroner.

Hold dig opdateret om de bedste tilbud

Som du kan høre, er det altså ikke et helt billigt produkt. Og netop derfor er det helt uvurderligt at få en god Black Friday Macbook pris. Hvad du helt præcist kan spare, kan være svært at sige, før dagen nærmer sig. Det kan betale sig at holde dig opdateret på Apples hjemmeside, så du er den første til at få nys om Black Friday-tilbud.

Hold særligt øje, når dagen nærmer sig, så du ved, hvornår tilbuddene bliver offentliggjort. Det betyder alt at være godt forberedt til Black Friday, for der kan være mange om buddet om den billige Macbook. Så hold dig opdateret og vær klar, når kalenderen runder den sidste fredag i november.

Det bliver ikke billigere end til Black Friday

Selvom vi ikke kan sige helt præcist, hvor meget du kommer til at kunne spare på din computer, spejlreflekskamera m.m., kan vi hvert fald sige det her: Det bliver billigere end nogen anden dag på året. Der er altså ingen tvivl om, at en stor Black Friday Macbook rabat kan betale sig.

Det er nemlig helt normalt, at dyr elektronik bliver sat gevaldigt ned til Black Friday. Du kan fx gøre et scoop på 20% på flere produkter. Mange forretninger sætter også varer ned til halv pris – og måske endda kvart. Der er med andre ord ingen tvivl om, at der er gode penge at spare, især på et dyrt produkt som en MacBook.

Shop dit Black Friday Macbook tilbud her

Hvor kan du så finde din foretrukne Macbook til Black Friday? Det er selvfølgelig værd at vide, så du kan være hurtig ved hylderne i butikken eller ved tasterne derhjemme. Du kan nemlig shoppe både i de fysiske butikker og online til Black Friday. Det er mest af alt et spørgsmål om, hvad du bedst kan lide.

Få råd og tips i butikkerne

Hvis du vælger de fysiske butikker, kan du finde en Black Friday Macbook rabat i butikker, der forhandler elektronik. Her kan der være en del at vælge mellem, så det handler bare om at finde én i nærheden af dig. Til Black Friday er der ekstra personale på posten. Det betyder, at du kan få god hjælp, tips og vejledning. Og det kan være rigtig rart, når man skal købe noget dyrt som en Macbook og måske endda et par populære Airpods til.

Find en super pris på Macbook online

Du kan også vælge at gøre dit Black Friday-indkøb hjemme fra lænestolen. Det kan være en meget afslappende oplevelse, hvor du ikke behøver at stresse rundt i butikkerne. Tværtimod har du stuen helt for dig selv, og du kan tænke klart. Det kan for nogen betyde, at man tager nogle bedre beslutninger i forhold til, hvad man vil købe.

Bemærk dog, at der er fart på til Black Friday. Det gælder ikke kun i “den virkelige verden”, men også i den virtuelle. Hvis du shopper online, skal du derfor være hurtig på tasterne. Sid klar foran skærmen, når tilbuddene går i luften. På den måde har du de bedste chancer for at gøre det rigtige køb af en Macbook – til den bedst mulige pris. Er du generelt helt vild med Apple, så er Black Friday også den oplagte dag til køb af produkter såsom iPads og iPhones.

Er det bedst at shoppe online eller fysisk?

Du kan finde din Macbook online på Apples webshop. Her vil mange af de samme tilbud være tilgængelige som i de fysiske butikker. Du går altså ikke glip af noget ved at handle online. Tværtimod kan det være det helt rigtige for dig, der ikke bryder dig om den hektiske stemning i butikkerne. Som navnet “Black Friday” lægger op til, kan der nemlig være sort af mennesker i storcentre og butikker denne dag.

Der er ikke som sådan noget, der er bedre end det andet. Om du vil shoppe fysisk eller online er først og fremmest et spørgsmål om din personlige smag. Mens nogle kan finde det udfordrende at gå i butikkerne denne dag, synes andre at det er en fest. Det kommer meget an på temperament og personlighed.

Gå på jagt efter Black Friday tilbuddet med en ven

Hvis du er en sand shopaholic, der elsker et rigt butiksliv, kan Black Friday være den ultimative shoppe-dag. Du kan alliere dig med en ven, veninde eller et familiemedlem og gå på indkøb. I kan sammen jagte det bedste Black Friday Macbook tilbud. På den måde kan I hjælpe hinanden med at gøre de bedste og billigste køb. Samtidig har I en sjov shoppe-oplevelse, og den bliver kun sjovere af, at prisen er god.

Hvilken Black Friday Macbook skal jeg vælge?

Det rigtige Black Friday Macbook tilbud kan faktisk være mange forskellige ting. Det kommer nemlig helt an på dig og dine behov. Et godt Black Friday Macbook tilbud er altså det tilbud, som er rigtigt for dig. Det kan godt betale sig at tænke lidt over valgmulighederne, inden dagen melder sig.

Du kan tænke over, hvad der er vigtigst for dig. Vil du gerne have den nyeste og mest raffinerede elektronik? Så skal du nok gå efter den seneste version af Macbook. Det kan også være, at computerens størrelse betyder noget. En lille, let Macbook Air er ekstremt nem at medbringe alle vegne. Men hvis du foretrækker at have en større skærm, og flere andre funktioner, skal du måske vælge noget andet.

Sidst, men bestemt ikke mindst, er det selvfølgelig prisen, der betyder noget. Du skal synes, at det Black Friday Macbook tilbud, du finder giver dig noget ekstra for pengene. Føler du, at pris, design, funktion og kvalitet går op i en højere enhed? Så har du nok fundet den rette Black Friday Macbook.

3 tips til at forberede dig til Black Friday

Det kan være en kunst at finde den bedste og billigste Black Friday Macbook. Det skyldes især, at tempoet er højt til Black Friday. De bedste tilbud på Macbook kan ryge hurtigt, både i butikkerne og online. Derfor får du her 3 tips til at forberede dig til Black Friday:

 1. Research på forhånd og find ud af, hvad for en Macbook du er interesseret i.
 2. Vær hurtigt ude – både i butikkerne og online – når tilbuddene går i luften.
 3. Føler du, at dit Black Friday Macbook tilbud går op i en højere enhed, når det kommer til pris, design og funktion? Så har du nok fundet det rigtige tilbud!

Når du ikke at gøre dit kup på Black Friday, anbefaler vi, at du genbesøger dine favorit forhandlere på Cyper Monday.

542 shops

2356 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2021 Black Friday Danmark