BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Køb nye brætspil til din næste spilleaften billigt Black Friday

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på Brætspil hos mere end 48 forskellige forhandlere. Vi har i øjeblikket fundet Brætspil til 20-60% af prisen

Brætspil på tilbud fra Proshop

Brætspil på tilbud fra Coolshop

De bedste tilbud fra COOLSHOPSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR OP TIL 80 % Se tilbud

De bedste tilbud fra COOLSHOPSe alle tilbud her

Tactic – Anders Matthesen – Ternet Ninja

Tactic – Anders Matthesen – Ternet Ninja

DKK 209,00 Se tilbud
A Little Wordy – Brætspil (Eng)

A Little Wordy – Brætspil (Eng)

DKK 187,00 Se tilbud
Sequence – Brætspil

Sequence – Brætspil

DKK 229,00NEDSAT
- 13%
Se tilbud
Myretuen – Brætspil

Myretuen – Brætspil

DKK 199,00NEDSAT
- 5%
Se tilbud
Ravensburger – Minecraft Board Game (10826878)

Ravensburger – Minecraft Board Game (10826878)

DKK 258,00 Se tilbud

Køb sjove brætspil på black friday

Elsker du sjove, udfordrende og skægge brætspil, som du kan spille sammen med dine venner og familie? Så er du helt sikkert ikke den eneste. Brætspil er indbegrebet af dansk hygge, og brætspil vil for mange være et minde om smil, grin og sjove stunder. Selvom du er konkurrencemenneske eller ej, er brætspil ofte sjovt for mange og kan altid holde forsamlingen underholdet, så hvorfor ikke opgradere din brætspilssamling imens der er tilbud på brætspil black friday?

Mange danskere har spillet brætspil som børn, og det er en god aktivitet at samle familien eller vennerne omkring, som ikke kræver meget forarbejde. Brætspil er dansk hygge, og du kan næppe smide matador på bordet uden at nogle er friske på et spil. Der findes mange brætspil klassikere men også rigtig mange nye og sjove brætspil som du slet ikke kender til endnu, som du helt sikkert går glip af. Lige om lidt er der tilbud på brætspil black Friday, og så er det tid til at slå til så du kan få et godt tilbud.

Brætspil er en type af spil som ofte indeholder et bræt med forskellige motiver, som man rykker brikker rundt på. Alle brætspil har unikke regler, som gør dem hver især forskellige og sjove. Du kan finde brætspil på forskellige online butikker på nettet, eller i din lokale spilforhandler, blandt andet hos bog og idé.

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Brætspils klassikere

Der er nogle brætspil som er absolut musthaves, her får du en kort gennemgang af, hvilke danske brætspil størstedelen af danskerne kender og elsker. Hvis du ikke allerede kender dem eller har dem i din brætspilsamling, så er det en god mulighed for at købe dem, når der er brætspil black friday tilbud. Der en nemlig ikke noget bedre end at bruge dyrbar kvalitetstid med sine venner og familie over et spil og en varm kop god kaffe.

Matador

Matador er en kæmpe klassiker indenfor brætspil, og det findes i rigtig mange forskellige variationer. Det klassiske Matador går ud på at købe og handle med ejendomme og blive den største byggematador, så du bliver den rigeste spiller i spillet. Spillet er slut, når alle spillere ud over den sidste er gået konkurs. Find det hos forhandlere som Coolstuff og Coolshop.

Ludo

Ludo er en anden klassiker som rigtig mange danskere elsker og kender. Ludo er forholdsvist lige til og handler om at få sine brikker hjem i helle, ved at flytte rundt på brættet, ved at kaste med en terning. Ludo kan spilles af børn og er et godt spil til at samle alle familiens medlemmer på tværs af aldre. Du kan finde ludo og mange andre børneegnede spil hos LirumLarumLeg.

 

Nye sjove spil

Hvis du allerede kender klassikerne, kan det på brætspil black friday være en god dag for at købe nye spil til en god pris. Ofte har butikkerne omkring 10-20% tilbud på deres vare, så er der alligevel lidt at spare, særligt hvis du køber flere ad gangen. Nogle nye og spændende spil, som du kan prøve, kan fx være Partners, Sequence eller Det dårlige selskab. Bog og idé har hele tiden en top 10 over mest populære brætspil, som du kan tjekke ud lige her.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark