Forbyb dig i en ny bog – Bog&idé har store Black Friday tilbud

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Bog&Idé tilbud til dig.
Lige nu har vi produkter til ekstra lave priser.

Klik her og spar op til 40-70% på Black Friday hos Bog&idé

Elsker du sjove, udfordrende og skægge brætspil, som du kan spille sammen med dine venner og familie? Så er du helt sikkert ikke den eneste. Brætspil er indbegrebet af dansk hygge, og brætspil vil for mange være et minde om smil, grin og sjove stunder. Selvom du er konkurrencemenneske eller ej, er brætspil ofte sjovt for mange og kan altid holde forsamlingen underholdet, så hvorfor ikke opgradere din brætspilssamling imens der er tilbud på brætspil black friday?

Mange danskere har spillet brætspil som børn, og det er en god aktivitet at samle familien eller vennerne omkring, som ikke kræver meget forarbejde. Brætspil er dansk hygge, og du kan næppe smide matador på bordet uden at nogle er friske på et spil. Der findes mange brætspil klassikere men også rigtig mange nye og sjove brætspil som du slet ikke kender til endnu, som du helt sikkert går glip af. Lige om lidt er der tilbud på brætspil black Friday, og så er det tid til at slå til så du kan få et godt tilbud.

Brætspil er en type af spil som ofte indeholder et bræt med forskellige motiver, som man rykker brikker rundt på. Alle brætspil har unikke regler, som gør dem hver især forskellige og sjove. Du kan finde brætspil på forskellige online butikker på nettet, eller i din lokale spilforhandler, blandt andet hos bog og idé.

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. vilkårene og betingelserne

Brætspils klassikere

Der er nogle brætspil som er absolut musthaves, her får du en kort gennemgang af, hvilke danske brætspil størstedelen af danskerne kender og elsker. Hvis du ikke allerede kender dem eller har dem i din brætspilsamling, så er det en god mulighed for at købe dem, når der er brætspil black friday tilbud. Der findes bare ikke noget bedre end en hyggelig spilleaften med god kaffe og et godt selskab.

Matador

Matador er en kæmpe klassiker indenfor brætspil, og det findes i rigtig mange forskellige variationer. Det klassiske Matador går ud på at købe og handle med ejendomme og blive den største byggematador, så du bliver den rigeste spiller i spillet. Spillet er slut, når alle spillere ud over den sidste er gået konkurs. Er du mere til digital spil? Så må du ikke gå forbi forhandlere såsom Sharkgaming og WEBdanes som er eksperter indenfor alle typer gamingudstyr.

Ludo

Ludo er en anden klassiker som rigtig mange danskere elsker og kender. Ludo er forholdsvist lige til og handler om at få sine brikker hjem i helle, ved at flytte rundt på brættet, ved at kaste med en terning. Ludo kan spilles af børn og er et godt spil til at samle alle familiens medlemmer på tværs af aldre. Du kan finde ludo og mange andre børneegnede spil hos LirumLarumLeg.

Nye sjove spil

Hvis du allerede kender klassikerne, kan det på brætspil black friday være en god dag for at købe nye spil til en god pris. Ofte har butikkerne omkring 10-20% tilbud på deres vare, så er der alligevel lidt at spare, særligt hvis du køber flere ad gangen. Nogle nye og spændende spil, som du kan prøve, kan fx være Partners, Sequence eller Det dårlige selskab. Bog og idé har hele tiden en top 10 over mest populære brætspil, som du kan tjekke ud lige her.

499 shops

2311 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2021 Black Friday Danmark