Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Fashion tilbud til kvinder

På denne side har vi tilføjet produkter i kategorien fashion til kvinder, så du kan finde store besparelser. Vi har samlet de bedste rabatter her så du kan spare en masse penge.

Gode tilbud fra Perfect Jeans

Udvalgte tilbud fra Perfect Jeans Dametoj

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Perfect Jeans Dametoj

Perfect Jeans – Regular – Thunders™

Perfect Jeans – Regular – Thunders™

DKK 649,00 Se tilbud
Perfect Jeans – Regular – Renewals™

Perfect Jeans – Regular – Renewals™

DKK 649,00 Se tilbud
Perfect Jeans – Slim – Ravens™

Perfect Jeans – Slim – Ravens™

DKK 629,00 Se tilbud
Perfect Jeans – Slim – Geraniums™

Perfect Jeans – Slim – Geraniums™

DKK 629,00 Se tilbud

Tøj og Smykker på tilbud fra NA-KD

Udvalgte tilbud fra NA-KD

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra NA-KD

Seersucker sengetøj med tern

Seersucker sengetøj med tern

DKK 629,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
Genanvendt, børstet, ternet jakke med en brystlomme

Genanvendt, børstet, ternet jakke med en brystlomme

DKK 569,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
PU-bukser med middelhøj talje

PU-bukser med middelhøj talje

DKK 449,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
Fritidsblazer i overstørrelse

Fritidsblazer i overstørrelse

DKK 629,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
Støvler med skaft og profilsål

Støvler med skaft og profilsål

DKK 559,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Sådan får du fat i de bedste Black Friday tilbud på tøj

Er du bekendt med Black Friday og alle de gode tilbud, som dukker op på denne specielle dag? Hvis du endnu ikke har prøvet at gøre dig en god handel på denne mærkværdige dag, og nogle gange weekend, så kan der være penge at spare.

Når Black Friday kommer nærmere i en ellers kold og grå tid i november hvert år, så er der er faktisk noget at glæde sig til. Black Friday er først kommet til Danmark indenfor de senere år, men har taget landet med storm. Det er nu en fast begivenhed i efteråret og for mange, er det noget som de glæder sig til, da man kan finde tilbud på både tøj, elektronik, møbler og mange andre varer.

Black Friday falder i slutningen af november, og på netop denne dato er der rigtigt mange penge at spare. Black Friday stammer fra USA, hvor konceptet/begivenheden har eksisteret i længere tid. I USA, falder den vigtige dato, fredagen efter Thanksgiving.

I Danmark er fænomenet blevet mere og mere populært, og butikkerne har også gang i deres reklame for alle de gode tilbud, et stykke tid før. Black Friday falder også på en dato, som er bekvemt i forhold til juleshoppingen. Så ikke nok med at man gør en rigtigt god handel på varer til sig selv, så kan man også spare penge på julegaverne.

Fordele ved at købe Black Friday tøj

Hvis du er tøj, elsker og er vild med at shoppe, så er dette dagen, hvor du kan finde dig en helt ny garderobe. Der findes nemlig Black Friday tilbud herretøj, dametøj og sko, hvor du kan finde masser af kendte varemærker og gøre brug af de mange gode tilbud. Du kan tage et kig forbi Sallings varehuse, og finde et stort udvalg af fede mærkevare, eller Zalando’s hjemmeside, hvor du også finder mange fede vare på tilbud. Magasin har også et stort udvalg at dametøj, både i de fysiske butikker, og på deres hjemmeside.

Når man handler på denne mærkværdige dag, så kan man ofte finde tilbud, som skiller sig ud fra andre kampagner, som at den valgte butik har i løbet af året. Hvor meget den valgte butik sætter sine varer ned i pris, er meget individuelt, men fordi de er i hård konkurrence denne dag, kan det altså være en fordel at købe Black Friday tøj.

Black Friday tilbud på dametøj

Indenfor dametøj, vil man med stor sikkerhed kunne finde gode rabatter på sit yndlingstøj og yndlings varemærker. Kendte virksomheder, som sælger modetøj til damer, holder også Black Friday, hvor du kan finde billigt tøj, til enhver lejlighed. Man kan for eksempel spare op til 50% på udvalgte varer.

Mange tøjbutikker har deres Black Friday tilbud både i deres fysiske butikker landet over, men også på deres webshops. Mangler du et nyt sæt til den næste fest, eller nyt og smart dametøj til jobbet, så kan du med stor sikkerhed finde masser af outfits på den store shoppe dag. Indenfor kategorier af dametøj, kan man altså finde tilbud på både undertøj, nattøj, joggingbukser, træningstøj og mange andre kategorier. Der er både tilbud på skjorter, kjoler, jeans og strømper indenfor dametøj.

Nogle af de kendte udvalgte butikker som du kan finde Black Friday tilbud hos, er blandt andet Bahne, Moncler, Zara, ONLY, Stine Goya, Okker-Gokker og Vero Moda. Andre butikker som sælger undertøj og nattøj, er blandt andet Hunkemöller og Change.

ONLY er er en dansk virksomhed, som er kendt i mange steder i verden, og som har over 300 butikker. ONLY er en del af Bestseller koncernen, som også har Vero Moda under sig. I Danmark kan man finde de fysiske butikker i mange byer, og varemærket ONLY forhandles også i andre butikker. Når Black Friday er i gang, kan du være sikker på gøre et kup her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark