Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Bahne Black Friday – Køb lækre boligartikler fra Bahne

Vi har ledt efter tilbud fra Bahne i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Bahne

Går du i Bahne Black Friday, kan du godt gå hen og blive forelsket. Bahne er nemlig rig på luksusvarer, når det kommer til tøj, skønhed og bolig – og nu får du det hele til nedsat pris. Læs mere om Black Friday i Bahne her!

Når du besøger Bahne Black Friday, vil du opleve at blive forført. Det er nemlig en luksuriøs og lækker oplevelse at gå i de store butikker, som huser alt til dig, dit liv og din bolig. I Bahne føres mange mærkevarer, og produkterne er i den eksklusive ende.

Derfor er Black Friday i Bahne også en oplagt mulighed for dig, der er vild med butikken. Her får du både tøj, accessories, skønhedsprodukter og effekter til køkken, bad, stue og soveværelse uhyre billigt. Black Friday er derfor dagen, hvor du skal gå i Bahne, hvis du vil have de bedste tilbud på luksusvarer!

 

Udvalgte tilbud fra bahne

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra bahne

Bahne Interior – Dots skål, Clear/Soft Rose – Ø11,5 cm.

Bahne Interior – Dots skål, Clear/Soft Rose – Ø11,5 cm.

DKK 99,95NEDSAT
- 30%
Se tilbud
Kähler – Canvas vase, rosa/brun – H20 cm.

Kähler – Canvas vase, rosa/brun – H20 cm.

DKK 699,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Bahne Interior – Opvaskesæt, 3i1 – sort

Bahne Interior – Opvaskesæt, 3i1 – sort

DKK 199,95NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Vinglas Palermo guldfarvet, 30cl – 4stk.

Vinglas Palermo guldfarvet, 30cl – 4stk.

DKK 349,95NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Kähler Hammershøi vase, grå – H:20 cm.

Kähler Hammershøi vase, grå – H:20 cm.

DKK 369,95NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Eva Trio – Stegepande keramisk – 20 cm

Eva Trio – Stegepande keramisk – 20 cm

DKK 699,00NEDSAT
- 57%
Se tilbud
Kropspleje gaveæske

Kropspleje gaveæske

DKK 199,95NEDSAT
- 25%
Se tilbud
Alfabet kop – 33cl

Alfabet kop – 33cl

DKK 629,00NEDSAT
- 25%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Det kan du købe i Bahne Black Friday

Bahne er en dansk butikskæde, startet af ægteparret Jørgen og Ellen Bahne Sørensen. Tilbage i 1965 åbnede de deres første lille forretning i Slagelse, som de selv bestyrede. Siden har konceptet vokset sig stort, og det er populært og elsket af den brede befolkning, særligt på Black Friday. Du kan læse meget mere på bahne.dk/black-friday.

Design shop med luksusprodukter

I dag kan du finde hele 22 butikker, med omkring 500 medarbejdere. Bahne har udviklet sig fra at være en lille biks, der forhandlede “udstyr og brugskunst” til at være en “design shop” med produkter af højeste kvalitet. Dem kan du få mere end almindelig billigt, hvis du besøger Bahne Black Friday. Bahne er en af vores bedste forhandlere indenfor tøj og smykker kategorien.

Skønne tilbud i Bahne Black Friday

Til Black Friday i Bahne kan du få fingrene i de eksklusive mærker og produkter – langt billigere end du kan resten af året. Derudover skal du heller ikke vente helt til Januar, hvor Januar udsalget 2022 starter. Bahne har et stort og omfangsrigt udvalg at vælge imellem, og alligevel er hver enkelt ting udvalgt med omhu. Nogle af de produkter, du kan få fantastiske tilbud på er:

  • Tøj og accessories. I Bahne Black Friday finder du tøj og accessories i lækre mærker og materialer. Du kan finde alt fra smukke kjoler til pelsede jakker, fede sko, huer, tasker, bælter og hårpynt fra mærker som Stine Goya.
  • Du kan også finde smykker fra forskellige brands og i forskellige prisklasser. Butikken har et bredt udvalg af øreringe, halskæder, armbånd og lignende, og her er guld, sølv og sten i alverdens farver.
  • Produkter til skønhed og velvære. Bahne forhandler skønhedsprodukter af de mest populære mærker, og til Black Friday er de væsentligt nedsat. Du finder alt fra velduftende cremer til luksusshampoo, serum og håndsæbe.
  • Fantastiske effekter til boligen. I Bahne Black Friday kan du også finde alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til bolig. Særligt udvalgte effekter til stue, soveværelse, køkken og badeværelset fås stærkt nedsat.

Så meget kan du spare i Bahne Black Week

Bahne forhandler som nævnt luksusprodukter og mærkevarer, og derfor er det fordelagtigt at få gode tilbud til Black Week i Bahne. Når du går i Bahne Black Week vil du blive mødt af mærkater med store procent-rabatter, halv pris eller mindre. Og det er altså en virkelig god nyhed, når du skal shoppe gaver til dig selv eller andre – noget, som butikken er meget oplagt til. Vælger du at shoppe online, kan du med fordel stå på din hometrainer, eller en anden træningsmaskine imens.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark