Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

iPad Black Friday – Spar kassen på iPad tilbud Black Friday

Hvis du er på udkig efter en ny iPad, så er du kommet til det rette sted. Vi har gjort arbejdet for dig, og samlet de bedste tilbud på de mest populære iPads.

Spar penge på den nye iPad Black Friday

Når Black Friday tilbuddene vælter ind på årets måske største shopping dag, så kan du som forbruger vælte dig i de vildeste tilbud på blandt andet elektronik. På denne dag, kan du eksempelvis endelig få den nye iPad som du har drømt om i lang tid. Black Friday er dagen, hvor du kan spare mange penge på alverdens varegrupper og, hvor at du kan vælte dig i tilbud og rabatter.

Hvis du ikke allerede har ejet et Apple produkt, for eksempel en iPhone, Macbook eller en tidligere model af f.eks. iPad, så er dette dagen, hvor du skal slå til. Når Black Friday rammer butikkerne rundt omkring i landet, så kan det godt betale sig at være vågen og forberede sig på forhånd, for at få fingre i de gode tilbud.

Udvalgte tilbud på en Apple iPad på Black Friday:

Apple iPad 10.9" 64GB (2022)

I samarbejde med pricerunner DKK 2.999 Se tilbud

Apple iPad Cellular 256GB (2021)

I samarbejde med pricerunner DKK 4.925 Se tilbud

Apple iPad Cellular 64GB (2021)

I samarbejde med pricerunner DKK 3.799 Se tilbud

Apple iPad 10.2" 32GB (2020)

I samarbejde med pricerunner DKK 3.599 Se tilbud

Apple iPad 10.2" Wi-Fi 256GB (2021)

I samarbejde med pricerunner DKK 3.945 Se tilbud

Apple iPad 10.2" 64GB 2021 (9th Generation)

I samarbejde med pricerunner DKK 2.499 Se tilbud

Apple iPad 10.9" 256GB (2022)

I samarbejde med pricerunner DKK 4.399 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Her finder du de forhandlere med de bedste tilbud på iPads Black Friday

Tilbud på Black Friday iPad

Apple produkterne kan noget helt særligt, og det er absolut ingen undtagelse når det kommer til deres iPads. Med Apple produkterne, får man både stilrent designs og brugervenlighed som kan benyttes af både store og små. I stedet for at betale fuld pris på din nye iPad, kan du altså få en stor fordel økonomisk ved at købe din nye iPad på Black Friday, i stedet for at vente.

Hvad får du ud ved at benytte tilbud på iPad Black Friday?

Den største fordel ved at handle din nye iPad på Black Friday er, hvad du kan spare af penge. Måske andre i familien, eventuelt børnene, kunne få glæde af en iPad, hvor de altid nemt og hurtigt kan se deres yndlingsprogram, uden fjernbetjening eller computere. Børn er gode til at bruge iPads, fordi de er lettere at navigere rundt i.

Hvorfor er det smart at handle Black Friday iPad?

Black Friday har for alvor taget fart herhjemme i Danmark, men konceptet har en meget længere historie fra sit hjemland, nemlig USA. Black Friday er årets største forbrugsfest, hvor butikker konkurrerer side om side, om at have de bedste tilbud. På denne dag, vil der være store rabatter på mange forskellige varegrupper, og her kan man mere eller mindre få tilbud på alt til hjemmet for eksempel, tøj og masser af elektronik.

På denne dag er det ikke kun de fysiske butikker, som man finder i gågaden, rundt om hjørnet eller i stormagasinerne, det er også webshops som kører vanvittige tilbud.

Black Friday falder i slutningen af november måned, hvert år, hvilket er det en enormt praktisk dag at handle på i forhold til julemåneden som er lige om hjørnet. De fleste kender nok til juleræset, hvor man skal ud at købe julegaver op til flere gange i december, og sikkert lige op til juleaften. Du har måske prøvet at stå i lange køer i butikkerne, på grund af gaveindpakning? Tænk, hvis du kunne tage bare noget af juleræset fra i forhold til gaverne?

Ved at handle julegaverne på Black Friday, kan du spare rigtigt mange penge på gaverne i stedet for at betale fuld pris i december måned. Du kan både handle i butikkerne og online, hvilket gør at hvis du handler online så slipper du får at stå i en fysisk kø. Du kan tilmed få leveret dine varer direkte hjem til dig selv. Ved online shopping kan du klare dine julegaveindkøb på Black Friday direkte fra stuen, mens du ligger ned.

Så hvis du alligevel begiver dig ud flere gange i december måned på grund af julegave indkøb, hvorfor så ikke klare dem på Black Friday i stedet?

Hvad kan du forvente at spare på en iPad Black Friday?

Besparelsen kan variere fra butik til butik, men det er helt sikkert en god idé at besøge Apple’s egen hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om deres unikke produkter, samt iPads. Klik dig ind på apple.dk for at udforske deres verden af teknologi.

Tilbud på iPad Black Friday kan altså gå hen og blive en rigtig god investering, og du og familien er sikret både underholdning og en verden af muligheder med disse smart teknologiske iPads.

Hvilke iPad modeller findes der?

Der findes efterhånden mange modeller af iPads, hvor der både er forskel i funktioner, opgraderinger og hukommelse. Den første model blev lanceret for 11 år siden, og siden da, er der kommet nyere og mere funktionelle modeller til verden.

 • iPad:
  Denne model blev lanceret i år 2010 og var den allerførste af slagsen. På denne ældre model kunne man vælge hukommelse fra 16GB-64GB.
 • iPad 2:
  Den 2. version af iPad, som udkom i år 2011. Denne model kunne også fås med 16GB-64GB, men med opdaterede funktioner, herunder Face Time kamera, samt et kamera på bagsiden
 • iPad 3. generation:
  Den 3. generation inden iPads, som udkom i 2012.
 • iPad 4. generation:
  Denne version udkom også i 2012, men har blandt andet hukommelse op til 128GB.
 • iPad 5. generation:
  Denne version udkom i 2017, med flere opdaterede funktioner, blandt andet Touch-ID-sensor på den velkendte ’Home button’
 • iPad 6. generation:
  Denne nyere version blev lanceret i 2018.
 • iPad 7. generation:
  Den 7. generation af iPads, udkom i 2019
 • iPad 8. generation:
  År 2020, kom denne version på markedet

Udover de ovennævnte, har Apple også udviklet en serie af iPad Mini’s, hvor den første blev lanceret i 2012 og der efterfølgende er kommet flere på markedet. På markedet kan man også finde iPad Air 2, hvor der findes flere generationer, samt iPad Pro’s.

Hvilken iPad skal du vælge?

 • iPad Mini:
  En iPad mini, er praktisk på grund af størrelsen, som er fra 7.9 tommer. Denne tablet er praktisk at have med sig på farten og har lang holdbarhed i forhold til strøm. En iPad Mini vejer heller ikke så meget.
 • iPad:
  Den klassiske iPad, som også er praktisk at have med sig til forskellige formål, med en størrelse, som er tilpas og passer til mange behov.
 • iPad Air:
  Denne version kan man godt beskrive som en mere opdateret version af de klassiske iPads. Her får man flere funktioner, og den er rigtig god til mange forskellige formål. Desuden vejer den ikke meget og er nem at have med sig.
 • iPad Pro:
  Denne version er den mest avancerede iPad, som har et stort univers af muligheder, som er next level indenfor iPads. Den giver følelsen af, at man arbejder på en computer selvom det er en iPad. Denne model fås i forskellige størrelser, men det er også den dyreste på markedet.

Når du skal vælge din nye iPad til enten dig, eller til familien, så kan det være en god idé at overveje, hvad skal den bruges til? Er det dig som skal bruge den til for eksempel arbejde, eller er det de små som blot skal kunne tænde for Gurli Gris når I er ude og køre f.eks.? Priserne varierer og det samme gør funktionerne, derfor er det en god idé at finde ud af, hvad det generelle behov er.

Det er måske ikke så relevant at købe en iPad Pro, hvis det er din 5-årige datter som gerne vil se børneprogram, her kan det måske være en fordel at gå efter en almindelig iPad, eller en iPad Mini.

Hvis du har præsentationer og vigtige møder, kan det måske være en fordel for dig at anskaffe dig en iPad Pro, sådan at du får det bedste af det bedste i forhold til iPads.

Hvis det kun er en enkelt iPad, som husstanden skal bruge, så skal der måske mere kigges på det fællesbehov som er, og om man kan nøjes med en almindelig iPad, eller det bedst kan betale sig at købe en iPad Air eller en iPad Pro.

Hvad er en iPad og hvad bruges den til?

En iPad er en tablet, som Apple har produceret. Apples iPads var en af de første tablets på markedet. En iPad har mange funktioner som kan sammenlignes med en laptop. iPads har en stor skærm med det velkendte touch, som man også kender fra IPhones.

En iPad kan gå på internettet og der er mulighed for at bruge mange funktioner som også ses ved iPhones. Du kan bruge sociale medier, tjekke mails, skrive beskeder og Face Time. Du kan tage billeder, videoer og hente masser af apps, ligesom på telefonen.

En iPad kan bruges som en større version af ens telefon. Dette betyder at du både kan foretage opkald, og bruge mange af de samme funktioner som på din telefon.

Fordele ved at anskaffe sig en iPad Black Friday?

En iPad er praktisk at have liggende i hjemmet eller på farten. Den kan bruges til børnene, som gerne vil se tegnefilm eller andre børneprogrammer, og den er meget brugervenlig. Den praktiske størrelse gør, at den er nem at transportere rundt, men med en større skærm end sin telefon. Man kan bruge en iPad til arbejde, skole, eller fritid.

Hvis du allerede har Apple produkter, som blandt andet en IPhone, Mac book eller andet, så kan du bruge både dit Apple id, på dine enheder, samt dit iCloud. Apple produkterne samarbejder med hinanden, sådan at du kan forbinde dine produkter derfra.

Hvem passer en iPad til?

En iPad passer til både store og små, voksne og ældre. Apple’s stilrene og enkle udseende samt brugervenlighed på deres produkter, gør at mange børn kan finde ud af at bruge en iPad, men også den ældre generation som stadig lærer omkring nyere teknologi. iPad ‘en passer særdeles godt til når man er på farten.

FAQ om Black Friday iPad

Hvilke forhandlere vil have de bedste Black Friday tilbud på iPads?

Der er flere elektronik-butikker, som formentlig kommer til at have nogle rigtig gode Black Friday tilbud på iPads. Butikker såsom Føtex, Elgiganten, CDON, Dustin, HiFi Klubben, Power og Bilka kommer til at have nogle gode tilbud, men Proshop har indtil videre det bedste tilbud på en iPad.

Hvornår starter de bedste Black Friday tilbud på iPads?

De bedste Black Friday tilbud på iPads gælder først fra fredag d. 24. november. Dog har du mulighed for at tyvstarte Black Friday hos nogle forhandlere, hvormed du allerede kan finde iPads på tilbud. Dermed behøver du ikke vente helt til november, førend du kan spare penge på en iPad.

Hvilken iPad er den bedste i 2022?

Det varierer fra person til person, hvilket iPad der egner sig bedst. Dog er modellen Apple iPad 32GB i Guld blevet kåret som en af de absolut bedste modeller i 2022. iPaden bliver rost for at kunne køre alle programmer lynhurtigt, hvilket har gjort den til testvinder i forskellige forbrugstests.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en iPad?

Når du skal købe en iPad, så skal du være opmærksom på, hvor mange GB iPaden indeholder, sådan du er sikker på, at du har nok plads på tabletten. Dertil bør du også overveje, hvilken farve iPaden skal have, da Apple netop laver deres tablets i en række forskellige metalfarver.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark