Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Tilføj Qknives kvalitetsknive til dit køkken på Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på Qknives i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Qknives

Har du lyst til at gøre madlavningen i hjemmet sjovere og nemmere? Så skal du på Black Friday investere i et knivsæt fra Qknives.dk på, der fremstiller de absolut bedste kvalitetsknive fremstillet japanske materialer, men til priser, hvor Hr. og Fru. Danmark kan være med. Her har du nemlig mulighed for at få fat i de lækre kokkeknive til ekstraordinært lave priser.

Black Friday er en stor dag for butikkerne i Danmark, men det er også en dag, vi som forbrugere glæder sig til og med god grund. Butikkerne holder en vanvittig tilbudsfest, og igen i år hopper Qknives med på bølgen med en række fantastiske rabatter på en række af deres produkter. Så hvis du står og mangel den perfekte køkkenkniv, eller har lyst til at forkæle din far med et stilet og ikke mindst kvalitetsbevidst japansk knivsæt, skal du slå til på Black Friday hos Qknives.dk. De lækre kokkeknive fra Qknives kan bruges til enhver type opgave i køkkenet og kan købes online gennem deres hjemmeside her.

 

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Find de bedste kvalitetsknive hos Qknives Black Friday

Stifterne bag Qknives.dk er to unge nordjyderne, som er glade for madlavning. De elsker at lave mad derhjemme og finder det essentielt at have de rigtige redskaber for at få den optimale madlavningsoplevelse. På deres jagt efter de bedste køkkenknive tog de traditionen tro til Japan og blev bekræftet i, at japansk håndværk og de japanske knivproducenter var de absolut bedste på markedet.

De to unge, og på daværende tidspunkt fattige, drenge havde ikke råd til at forhandle og købe deres produkter, hvilket ledte dem videre til en producent uden for Japan, som var i stand til at mestre de japanske metoder med japanske materialer, uden prisen for selve produktet blev utilnærmelig høj. Det blev startskuddet for Mike Horup og Mathias Lydersens iværksætterdrøm og Qknives.dk fødsel.

Hos Qknives.dk vægter de kvalitet utroligt højt. Knivenes flotte ydre såvel som deres skæreevne og holdbarhed understreger den gode kvalitet, som du får, når investerer i en kniv eller et knivsæt fra dem. Kvalitetsknivene kan fås i mange varianter, men til en overkommelig pris – og på Black Friday sættes prisen yderligere ned. Knivene fås blandt andet som kokkeknive, grøntsagsknive, brødknive og urteknive. På Qknives.dk kan du se det store udvalg af kvalitetsknive og læse mere om virksomheden.

 

Qknives Black Friday: Den perfekte julegave

Nye knive kan både være en fordel at købe til hjemmet, så den daglige madlavning bliver mere overskuelig og sjov at dyrke, men det kan også være den perfekte gave til venner og familie. Du kan også købe nye gryder og pander hos Imerco mens du alligevel shopper til køkkenet.  Da Black Friday datoen falder kort inden december måned og juleaften, kan der være mange penge at spare, hvis du tænker langsigtede og kommer på forkant med julegaverne ved at handle på Black Friday, hvor der vil være fænomenale tilbud at hente. Du kan også tjekke Black Friday tilbud hos ONYX Cookware, hvor du finder tilbud på både gryder, pander og knive.

Et knivsæt eller blot en ny kniv, kan glæde mange mennesker derhjemme i køkkenerne, og kan ligefrem måske være motiverende til at udøve mere køkkenkunst og lave mere mad. Om det er unge mennesker eller de ældre i huset, der har lyst til at kaste sig over madlavningen, har alle brug for gode knive i køkkenet. Hvis du gerne vil følge med i de vilde Black Friday tilbud, som Qknives lægger op på webshoppen, kan du med fordel følge dem på deres Facebook-side. Her kan du også se spændende videoer og blive inspireret.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark