Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Få gang i strikkepindende med Garn – Black Friday udsalg

Vi har ledt efter tilbud på garn i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Garn

Elsker du at strikke eller hækle? Eller kender du nogen i familien der gør? Så er der garanteret kasser fyldt med garn derhjemme. Hvis de er ved at blive tomme, kan du med fordel fylde dem op igen til Black Friday, hvor du kan gøre nogle gode garn-køb. Black Friday garn er noget af det bedste garn.

 

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Garn er in igen

Hvis man tænker, at garn hører fortiden til, og at det kun er de ældre generationer, der kan lide at strikke, tager man fejl. Garn kan bruges til blandt andet at strikke eller hækle, og det er en aktivitet, som flere og flere unge bruger tid på og går op i. Der er mange der hygger sig efter studie eller arbjede ved at kaste benene op på sofaen og strikke lidt mens de ser en god serie af TV

 

Garn er altså med til at skabe individualitet og udtrykke personlighed. Og man kan finde det i mange butikker til gode priser. Især til Black Friday kan man finde garn til nedsatte priser, så hvis der er et tidspunkt på året, hvor du vil fylde garndepoterne op, så er det med Black Friday garn.

 

Her finder du garn

Garn kan fås i fysiske såvel som online butikker. Kreative forretninger som Panduro Hobby og Stof&Stil har et godt udvalg af garn. Men hvis du vil have det helt store udvalg at vælge imellem, kan du med fordel undersøge forretninger, der specialiserer sig i netop garn. Yarnliving.com og hobii.dk er blot to forslag til steder, hvor du kan finde Black Friday garn.

 

Hos dem og mange andre internetbutikker kan du finde forskellige typer af garn, fra mohair til alpaka og alt midt i mellem. Har du brug for inspiration? Så kan du også finde opskrifter til at komme i gang med dit næste projekt, og hvis du mangler hæklenåle eller strikkepinde, kan du også købe dem i samme hug.

 

Det er forskelligt fra forretning til forretning, hvor store besparelser du kan finde på Black Friday. Der kan være helt op til 90% besparelse at finde, hvis man er heldig. Derfor kan være værd at shoppe sit garn på Black Friday og undersøge de forskellig tilbud, der er at finde. Med internettet kan man heldigvis med blot få klik søge rundt på de forskellige sider.

 

Garn kan mange ting

Strik og hækling går flere århundreder tilbage, og det har været en af de måder, vi mennesker har holdt op varme på gennem tiden. Gennem årene er metoden gået fra et være en nødvendig kundskab til at være en hobby. Vi kender nok alle en bedstemor eller gammel tante i familien, der altid kommer med hjemmestrikkede sokker eller babytøj i gave. Og nu har den oldgamle kundskab fået et comeback.

 

Det fantastiske ved garn er, at det kan mange ting. Man har mulighed for at vælge sine foretrukne farver og strikke et stykke klæde eller tæppe i netop dét design, man ønsker. Det er også en hyggelig og afstressende fællesaktivitet, som kan nydes af folk i alle aldre, så længe man har finmotorikken til det. Så husk Black Friday garn, næste gang du skal handle de lange snore i bundt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark