Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Find alt i lyd hos Hifi Klubben på Black Friday

Vi har ledt efter tilbud fra Hifi Klubben i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos HiFi Klubben

HiFi gør sig primært i lyd og billeder, hvorfor du kan være sikker på at finde lyd i høj kvalitet fra HiFi Klubben. Uanset om du kan lide at nørde lyd, frekvenser og materialer, eller om du blot vil have god lyd derhjemme eller i ørerne, kan du finde fantastiske produkter, som ofte er blevet testet. For at gøre et rigtig godt køb, kan du med fordel holde øje med HiFi Klubben Black Friday.

Man kan købe høretelefoner og højtalere mange steder online eller i fysiske butikker. Men hvis du er ude efter det bedste af det bedste, enten som gave til dig selv, fordi du synes, du har fortjent det, eller som gave til en af dine nærmeste, så er HiFiklubben.dk et af stederne, du skal besøge, specielt på Black Friday.

HiFi Klubben som specialkæde forhandler højkvalitets hifi til priser, der er til at overkomme. Høj kvalitet følger ofte også med høje priser, men derfor kan det være til din store fordel at følge med i tilbuddene, der kommer på en af årets mest eftertragtede dage at handle på: Black Friday. Det amerikansk-importerede koncept kommer nu også danskerne til gode.

 

Udvalgte tilbud fra HiFi Klubben

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra HiFi Klubben

DALI IO-4

DALI IO-4

DKK 2.199,00NEDSAT
- 32%
Se tilbud
JABRA ELITE 7 ACTIVE

JABRA ELITE 7 ACTIVE

DKK 1.390,00NEDSAT
- 36%
Se tilbud
ARGON AUDIO FORTE A5

ARGON AUDIO FORTE A5

DKK 4.999,00NEDSAT
- 30%
Se tilbud
ARGON AUDIO FENRIS A4

ARGON AUDIO FENRIS A4

DKK 2.999,00NEDSAT
- 17%
Se tilbud
ARGON AUDIO TT

ARGON AUDIO TT

DKK 1.499,00NEDSAT
- 13%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Fordelene ved at handle hos HiFi Klubben

Som specialister inden for lyd og billede kan du være sikker på at gøre det rigtige køb ved altid at få den nødvendige vejledning og rådgivning hos HiFi Klubben. Med 95 fysiske butikker henover Norden, samt Tyskland og Holland kan du med stor sandsynlighed finde en butik, der ikke ligger langt fra dig.

 

Hos HiFi Klubben kan du udnytte lytterummet, hvor de udførligt kan test og lytte til dit potentielle køb. Hvis du til gengæld hellere vil handle online, har du også mulighed for det, ovenikøbet med gratis fragt. Skulle det for eksempel være et par populære Jabra in-ear høretelefoner eller de nyeste Sony XM4 høretelefoner, der har overgået alle forventninger? Intet problem.

 

Det lyder, at prisen hænger sammen med kvaliteten, og det kan også være sandt langt hen ad vejen. Men det dyreste er ikke altid det rigtige. Det kommer helt an på dit personlige behov, og Hifi Klubben kan netop hjælpe med at finde den rigtige løsning for dig. Uanset hvad du lander på, er du garanteret at få en vare til markedets bedste pris. Det lover vi nemlig med prismatch.

 

Hvis du til gengæld gerne vil købe din nye skærm, højtaler eller hovedtelefoner til en ekstra god pris, kan du med stor fordel shoppe lyd eller billede på HiFi Klubben Black Friday. Har du f.eks en drøm om at have din egen hjemmebiograf, hvor du kan invitere gæster på besøg og få den fedeste filmoplevelse med lækker grafik og detaljeret lyd?

 

Uanset tilfældet, kan du med fordel holde et vågent øje med HiFi Klubbens Black Friday tilbud, når dagen nærmer sig. Med HiFi Klubben Black Friday får du ikke bare de lave priser – du får også, som altid, produkter, der er testet igennem, og eksperter der med deres spidskompetencer kan vejlede dig til det bedste køb. Hvis du bor i en storby, så kan du med fordel tjekke deres fysiske butikker ud f.eks. i Århus.

</div

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2023 Black Friday Danmark