Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Soundboks Black Friday – Bliv klar til sommerens festivaller

Vi har ledt efter tilbud på Soundboks i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Udvalgte tilbud på Soundbokse på Black Friday

Soundboks Go Wireless

I samarbejde med pricerunner DKK 4.999 Se tilbud

Soundboks BatteryBoks

I samarbejde med pricerunner DKK 1.099 Se tilbud

Gør et godt kup og køb din soundsboks Black Friday

 

Er du en festglad person der værdsætter god lyd, og gerne så højt at det kan høres fra flere meters afstand? Så er det måske værd at overveje at investere i en soundboks Black Friday hvor du kan gøre dig nogle vilde besparelser.

Den batteridrevet bluetooth højtaler er kendt for sit enorme lydtryk, der sikrer den vildeste fest på niveau med en live koncert. Den solide konstruktion gør den modstandsdygtig over for alt slags vejr, og er derfor også genial at have med på både stranden i parken og til eksempelvis Roskilde festival. Grundet den suveræne lydklasse og det smarte højtalersystem er soundboks Black Friday også et af de produkter der bliver hurtigst udsolgt.

Hvert år den sidste fredag i november måned afholdes der Black Friday, hvor alle butikker nedsætter flere af deres produkter med store procentsatser. Det er altså en dag du ikke vil gå glip af hvis du ønsker at gøre et godt kup både hvad angår til dig selv, men også til fremtidige julegaver og eventuelle fødselsdagsgaver. Særligt blandt elektronik er det en god ide at holde et skarpt øje med de vilde tilbud.

Udvalgte tilbud fra HiFi Klubben

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra HiFi Klubben

BANG & OLUFSEN BEOSOUND EXPLORE

BANG & OLUFSEN BEOSOUND EXPLORE

DKK 1.499,00NEDSAT
- 33%
Se tilbud
SOUNDBOKS GEN. 3

SOUNDBOKS GEN. 3

DKK 5.949,00 Se tilbud
SOUNDBOKS GEN. 3 + GEARBOKS CABLE

SOUNDBOKS GEN. 3 + GEARBOKS CABLE

DKK 6.998,00 Se tilbud
SOUNDBOKS 4

SOUNDBOKS 4

DKK 7.999,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvor meget kan man forvente i besparelse?

De store elektronikgiganter heriblandt Elgiganten og Power har flere år i træk nedsat deres produkter med store besparelser, hvorfor det netop giver god mening at være på udkig efter større investeringer den dag. Dette er også en af grundende til, at det ender ud i et større kapløb om at være hurtigst, hvis man ønsker fingrene i de rigtig gode tilbud. En soundboks Black Friday er flere gange blevet set nedsat til mellem 4.500-5.000 hvilket er en besparelse på helt op til 1.000 kr. fra originalprisen som ligger mellem 5.599-6.699 kr. alt efter hvilken model der er tale om. Dette er også en af grundende til at soundboks Black Friday blev udsolgt på mindre end 12 timer på deres egen hjemmeside.

De to mest populære modeller er henholdsvis soundboks GEN. 2 og deres nyere version GEN. 3. som er blevet tilføjet et lydtryk på hele 126db og en batteritid på op til 40 timer.

Derfor bør du købe en soundboks

En soundboks er ikke som alle andre højtalere på det danske marked. Udover at levere et imponerende højt lydniveau, så er det også en klar og ren lyd som brager igennem – også selvom den er på højeste volumen. Den egner sig til privatfester såvel som større arrangementer med familien i forbindelse med en konfirmation eller bryllup, hvor der er sat op til en festlig aften. Den lange batteritid sikrer at du undgår bekymringer om, at musikken pludselig slipper op når festen er på sit højeste. En soundboks er derfor pengene værd og i givent fald også en oplagt gaveide. Særligt blandt unge er den et kæmpe hit, da den er let transportabel og kan klare alt den måtte udsættes for. Grundet de meget unikke features ligger den dog i den højere ende af prisskalaen hvorfor det er oplagt at vente med at købe til at soundboksen nedsættes til Black Friday.

Handel online eller i fysiske butikker

Det kan være en sjov oplevelse i sig selv at gå på shopping Black Friday. Alle er i godt humør, og der optræder automatisk en summende forventningsfuld stemning i butikkerne. Samtidig giver det mulighed for at mærke og se produkterne ordentligt inden du foretager en beslutning om køb. Hvis du ikke er så meget til at handle i de fysiske butikker, hvor kunderne strømmer ind, og formentlig står i lange køer, kan du også vælge at handle online. For at gøre det lettere overskueligt inden jagten begynder, har vi derfor samlet vores bedste bud på henholdsvis fysiske samt digitale forhandlere der garanterer et godt tilbud på soundboks Black Friday:

Sådan finder du de bedste tilbud og rabatter

I 2018 købte danskerne for hele 1.94 mia. Kr. I løbet af Black Friday perioden, og hele 92% af befolkningen kender til denne dag, med god grund.

Desværre bliver vi nogle gange så optaget af de mange gule skilte at vi hurtigt lader os rive med, og putter noget i kurven som alligevel ikke udgjorde den største besparelse. For derfor at opnå det bedste tilbud på en soundboks Black Friday, har vi samlet en række råd så du ikke er en af dem der træder i den ærgerlige fælde.

Skab overblik

Start med at skabe dig et overblik over de forskellige hjemmesider som forhandler soundboks, og søg hjælp og vejledning så du er sikker på at du ved hvilken præcis model du ønsker at købe når dagen kommer. På den måde er du godt forberedt forinden, og kan derved være hurtig på tasterne når priserne sænkes.

Prisovervågning

Sørg for at undersøge den nuværende prissætning, og noter dig eventuelt hvad soundboksen koster de enkelte steder så du er sikker på at du ikke bliver snydt så snart udsalgsfesten går i gang. Gør gerne dette i god tid, da flere butikker desværre har vist sig at foretage en prisstigning i deres produkter op til Black Friday udsalg, for derved at sætte dem ned igen til oprindelsesprisen. Dette er en smart måde at lade forbrugeren tro at der er foretaget en drastisk prisændring, selvom du slet ikke sparer nogle penge.

Foretag dit køb

Når du er sikker på at have fundet den rette soundboks hvor du udgør den største besparelse så er det bare om at slå til. Du er formentlig ikke den eneste der sidder klar ved computeren eller står foran butikken når udsalget begynder, hvorfor det handler om at være hurtig på aftrækkeren.

Det er kun i meget få tilfælde at varer bliver sat så meget ned som de gør denne dag, hvorfor det er værd at vente og spare op så du har pengepungen klar! Uanset om du vælger at købe soundboks Black Friday til dig selv eller en af dine nærmeste er du i hvert fald sikker på at den falder i god jord – og hvilken anden bedre lykkefølelse opstår når man har gjort det perfekte køb?

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark