Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Black Friday Varmepumpe – Store rabatter på de bedste varmepumper

Vi har ledt efter tilbud på varmepumper i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Det er den tid på året igen, hvor detailhandlerne tilbyder store rabatter på alt fra juletræer til tv-apparater. Hvad så med varmepumper? Kan du få gode tilbud på Black Friday varmepumpe? Og i så fald, hvilken Black Friday varmepumpe kan du få tilbud på? Hvis du er på markedet efter en varmepumpe Black Friday, får du her nogle tips til, hvordan du får de bedste tilbud.

Udvalgte tilbud på varmepumpe på Black Friday:

Panasonic CZ25WKE Indendørs- & Udendørsdel

I samarbejde med pricerunner DKK 6.945 Se tilbud

Panasonic Monoblock 9kW (WH-MDC09J3E5) Udendørsdel

I samarbejde med pricerunner DKK 29.991 Se tilbud

Mitsubishi Hero LN25 Indendørs- & Udendørsdel

I samarbejde med pricerunner DKK 11.095 Se tilbud

Panasonic HZ35XKE Kit Udendørsdel, Indendørsdel

I samarbejde med pricerunner DKK 12.195 Se tilbud

Panasonic VZ9SKE Udendørsdel, Indendørsdel

I samarbejde med pricerunner DKK 18.899 Se tilbud

Panasonic Etherea NZ25VKE Indendørsdel, Udendørsdel

I samarbejde med pricerunner DKK 7.395 Se tilbud

Andersen 9134356 Varmepumpebeskyttelse

I samarbejde med pricerunner DKK 1.705 Se tilbud

Panasonic HZ25XKE Indendørs- & Udendørsdel

I samarbejde med pricerunner DKK 9.695 Se tilbud

Andersen-Electric Quick Install V2 Indendørsdel

I samarbejde med pricerunner DKK 4.207 Se tilbud

Andre lignende butikker med Black Friday: Se alle butikker her

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvilke Black Friday varmepumpe tilbud kan jeg få?

Selvom du ikke finder de samme super tilbud på varmepumper som på andre Black Friday-varer, er der stadig masser af gode tilbud at hente. Så hvis du er på markedet for en ny varmepumpe, eller hvis din gamle varmepumpe skal opgraderes, er det nu, du skal benytte dig af Black Friday-besparelserne.

Når det kommer til, hvilken black friday varmepumpe du kan få tilbud på, er der et par faktorer at overveje. For det første skal du tænke på størrelsen af dit hjem og det klima, du bor i. Hvis du har et lille hjem i et mildt klima, har du ikke brug for en lige så kraftig eller energieffektiv varmepumpe som en person, der har et stort hjem i et koldt klima. For det andet skal du overveje dit budget. Varmepumper varierer meget i pris, så det er vigtigt at fastsætte et budget, før du begynder at købe ind.

Hvis du er på markedet for en ny varmepumpe eller ønsker at opgradere din gamle, er Black Friday det perfekte tidspunkt til at drage fordel af gode tilbud. Der er masser af gode tilbud at hente på både små og store varmepumper, så sørg for at overveje størrelsen på dit hjem og klimaet, når du vælger den rigtige for dig. Med så mange forskellige modeller og mærker til rådighed er der helt sikkert et Black Friday-tilbud på en varmepumpe, der passer perfekt til dine behov og dit budget.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark