Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Sneakers Black Friday – Store rabatter på de fedeste sneakers Black Friday

Vi har ledt efter tilbud på Sneakers i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Black Friday er et af de bedste tidspunkter til at score store besparelser på sneakers. Mange forhandlere tilbyder super-tilbud og store rabatter på populære modeller. Så hvis du er på udkig efter nye sneakers, er det vigtigt at vide, hvor du skal kigge efter de bedste tilbud. Her finder du nogle af de bedste steder at finde Black Friday sneakers tilbud.

 

 

Vans Old Skool M - Black

I samarbejde med pricerunner DKK 469 Se tilbud

New Balance 530 - White/Natural Indigo

I samarbejde med pricerunner DKK 815 Se tilbud

Nike Air Force 1 '07 M - White

I samarbejde med pricerunner DKK 889 Se tilbud

adidas Superstar M - Cloud White/Core Black

I samarbejde med pricerunner DKK 674 Se tilbud

adidas Superstar M - Core Black/Cloud White

I samarbejde med pricerunner DKK 805 Se tilbud

Converse Chuck Taylor All Star High Top - Black

I samarbejde med pricerunner DKK 431 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvad du skal kigge efter

De fleste store detailhandlere deltager i Black Friday sneakers udsalg, så du kan selv vælge, hvor du vil shoppe. Når det kommer til sneakers, er Nike og Adidas altid gode bud. Du kan også kigge i sportsforretninger som Sportmaster og Sport24 samt stormagasiner som Salling eller Magasin.

Hos Zalando finder du helt sikkert også de bedste tilbud på Black Friday sneakers. Her finder du alt fra Nike til Ecco, så der er med sikkerhed et par sko Black Friday, som vil falde i god jord hos enhver. Vær derfor i god tid, og køb julegaverne imens du stadig kan spare kassen.

Sådan handler du smart
Når du shopper efter noget som helst i ferien – ikke kun sneakers – er det vigtigt at være opmærksom på svindel og falske websteder, der sælger forfalskede produkter. Lav din research i forvejen, og køb kun hos velrenommerede forhandlere, som du har tillid til. Det er også en god idé at læse anmeldelser, før du foretager et køb. På den måde kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt til en rimelig pris.

Black Friday er et af de bedste tidspunkter på året for sneakershopping – men det kan også være et af de mest overvældende. Med så mange valgmuligheder og så gode tilbud kan det være svært at vide, hvor man skal starte.

Gå ikke glip af disse fantastiske sneakers tilbud denne Black Friday! Uanset om du er på udkig efter Nikes, Adidas eller Jordans, så har vi dig dækket ind. Disse tilbud vil ikke vare længe, så skynd dig at få dine nye sneakers, før de er væk!

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark