Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Bliv vinterklar med Canada Goose Black Friday tilbud

Vi har ledt efter tilbud på Canada Goose i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Udvalgte tilbud på Canada Goose på Black Friday

Canada Goose Expedition Parka Jakke - Sort

I samarbejde med pricerunner DKK 11.869 Se tilbud

Canada Goose Macmillan Parka - Black

I samarbejde med pricerunner DKK 9.609 Se tilbud

Hop i den famøse Canada Goose på Black Friday

Canada Goose mærket er ikke til at tage fejl af. Det store land omkranset af en rød cirkel markerer de dyre Canada Goose jakker. De er kendt for at holde på varmen i selv ekstreme temperaturer i Canada og hvis du har ønsket at hoppe i den varme sag på en kold dansk vinterdag, skal du gøre det på Black Friday hvor du i samme fluesmæk også kan spare penge.

Canada kan opleve ekstremt lave temperaturer. Det kræver at man pakker sig selv godt ind før man træder uden for en dør i den kolde sæson og det er ikke usædvanligt at se Canada Goose jakker og frakker på det canadiske folk. Canada Goose har eksisteret siden 1957 og har derfor produceret jakker, frakker og veste i lang tid.

Kvaliteten af Canada Goose er ikke til at tage fejl af. Derfor er mærket også blevet populært på globalt plan og kan endda fanges på film på det store lærred. Danskerne har også fået øje for den varme Canada Goose, som skulle modstå temperaturer helt ned til -30 grader. Så skulle man være godt dækket ind, hvis sådan en sag om kroppen i den forholdsvis milde danske vinter.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hold dig selv og bankkontoen varm

Fra Toronto til København. Uanset hvor du er er Canada Goose et fantastisk valg i kolde sæsoner. Men prisen på jakkerne kan godt give lidt koldsved på panden. Alt efter hvilken model man kigger på, kan en jakke koste op imod 7.000 kroner. Derfor er det smart at shoppe jakken Canada Goose Black Friday.

På Black Friday kan du nemlig finde gode tilbud på varer, som er svært at finde resten af året. Canada Goose tror på kvaliteten af deres produkter i så høj en grad, at de faktisk aldrig sætter jakkerne på tilbud på deres egen hjemmeside. Heller ikke på Black Friday. Til gengæld kan du finde jakken hos mange forhandlere der har sat prisen ned på Black Friday,

Selvom prisen er høj på vinterjakkerne, er besparelsen også høj, hvis man shopper Canada Goose Black Friday. At mærket ikke sætter varerne ned på egen hjemmeside, siger noget om eksklusiviteten og kvaliteten af jakkerne, så med gode besparelser på kan du gøre et rigtigt godt køb og holde dig selv varm i mange år fremover. Generelt kan det siges, at du på Black Friday kan spare massevis af penge på massevis af jakker, herunder funktionelle regnjakker og sportsjakker fra mærker som Sportmaster.

Til små og store størrelse

Canada Goose laver jakker og frakker til både de helt små og til voksne størrelser, så hele familien kan holde varmen på en kold udflugt. Til både kvinder og mænd kan man naturligvis finde overtøj, heriblandt den kendte røde eller sorte jakke med pelshætte. Men man kan også finde fleece og strikketrøjer til at pakke sig selv ind i lag med for at holde ekstra godt på varmen. Eller måske kan du gøre som mange andre danskere, og købe noget garn og give dig i kast med dit eget strikkeprojekt.

De helt små skal selvfølgelig ikke glemmes. Selvom de tit er gode til at holde på varmen fordi de er ekstra aktive, skal også pakkes godt ind inden de møder kulden. Man kan finde overtøj fra Canada Goose helt ned til nyfødte spædbørns størrelser. Uanset hvem i familien der mangler en varm jakke, kan det betale sig at shoppe Canada Goose Black Friday. Find andre gode tilbud til baby og børn her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2023 Black Friday Danmark