BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Let hverdagen med RobotEkspertens Black Friday udsalg

Vi har fundet alle de bedste Black Friday RobotEksperten tilbud til dig.
Lige nu har vi 5 produkter til ekstra lave priser.

Klik her og spar op til 40-70% på Black Friday hos Roboteksperten

Robotter er blevet en virkelighed i mange mennesker hverdag, og det er der god grund til. Efter at være kommet over tanken om, at robotten stort set er uafhængig af dig, vil man kunne se fordelen i at have en husrobot, som kan støvsuge, klippe græsset eller vaske gulvet, alt imens du foretager dig mere presserende ting. Danmarks førende forhandler af husrobotter, RobotEksperten har et stort udvalg af husrobotter til forskellige behov.

Uanset om man vil det eller ej, så er robotter kommet for at blive. Nogle kan være modstandere af, at maskiner får mere kontrol og større indvirkning i vores hverdag, men ofte er der ikke grund til bekymring over, at robotterne kommer og tager over. I de fleste tilfælde er de nemlig bygget til at gøre menneskers liv lettere på den ene eller anden måde.

 

De bedste tilbud fra ROBOTEKSPERTENSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
BLACK WEEK Se tilbud

De bedste tilbud fra ROBOTEKSPERTENSe alle tilbud her

iRobot Braava 390T

iRobot Braava 390T

DKK 1.699,00 Se tilbud
Cleanmate S950 robotstøvsuger

Cleanmate S950 robotstøvsuger

DKK 1.385,00 Se tilbud
iRobot Roomba i7+ Plus robotstøvsuger

iRobot Roomba i7+ Plus robotstøvsuger

DKK 5.839,00 Se tilbud
Worx Landroid L800 robotplæneklipper

Worx Landroid L800 robotplæneklipper

DKK 7.999,00 Se tilbud
Cleanmate S300 Robotstøvsuger

Cleanmate S300 Robotstøvsuger

DKK 475,00 Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hushjælp når du har brug den

Med en husrobot derhjemme er det som at have hushjælp, der automatisk tager sig af opgaver, du helst gerne vil slippe for. Man kan velsagtens uddelegere opgaverne til sin partner eller børn og endda betale sig til det. Men i en travl hverdag, hvor hele familien har travlt med hver deres opgaver, kan en husrobot være en fantastisk afhjælper.

 

RobotEksperten har et stort udvalg af robotter inden for forskellige kategorier, som kan klare forskelligartede opgaver, både indendørs og udendørs. Det gør, at man får mere tid til andet arbejde, hvad enten det er skoleopgaver, andre huslige pligter som at tømme opvaskemaskinen eller blot mere tid, som kan bruges på at hygge med familien eller gæster.

 

Hvad kan en husrobot?

Spørgsmålet er måske rettere: Hvad kan en husrobot ikke? RobotEksperten har forskellige robotter, der så at sige har hver deres ekspertise. Mange robotter er blevet mere synlige i vores hverdag – ofte tænker vi bare ikke på dem som robotter, men i stedet som hjælpemidler. Og det er netop dét, de er.

 

Du kan finde husrobotter til at klare de opgaver for dig, som du helst ikke vil bruge tid på. Er du træt af at slæbe rundt på en støvsuger igennem alle værelser? Eller er du så heldig at have en dejlig stor plæne, som skal klippes med jævne mellemrum? Så kan du for eksempel anskaffe dig en fin lille robotstøvsuger eller robotplæneklipper. De kommer begge i forskellige prisklasser og modeller.

 

Eller måske har du ikke mange gulvtæpper, der skal støvsuges, men i stedet meget gulvplads, der skal vaskes. Støv har aldrig en ende og spild kan forekomme, uanset om der er børn i familien eller ej. I stedet for at hive moppen og spanden med sæbevand frem, kan man spare en masse tid på at have en robotgulvasker til at klare tjansen.

 

Robotter på vejen

Man tænker måske ikke over det, men der kører mange robotter på gaden. El-cykler, el-løbehjul og segways, bliver alle brug som transportformer, der får folk hurtigere fra A til B. Uanset om man bor i en storby eller landsby, kan et transportmiddel, der kører på elektricitet, være den ideelle måde at komme frem på, hvad enten destinationen er arbejde, supermarkeder eller til en fødselsdag.

 

Frem for at tage bilen sparer man penge i længden ved at hoppe på en el-drevet cykel eller scooter, man kommer hurtigt frem uden at svede i tøjet og man gør samtidig klimaet en stor tjeneste ved at undgå benzindrevne køretøjer. RobotEksperten har el-scootere, el-løbehjul og el-cykler i forskellige prisklasser så alle kan være med.

 

Sikkerheden skal selvfølgelig også være i orden, hvorfor RobotEksperten også forhandler smarte hjelme. Uanset om man kører på cykel eller segway, medfølger der en vis risiko ved at køre i trafikken. Man kan heller ikke kontrollere andre trafikanters adfærd, så om man er barn eller voksen bør man aldrig begå sig i trafikken uden en beskyttende hjelm.

 

Spar penge og tid med den rigtige robot

En robot lyder muligvis som en luksusvare som de færreste kan have råd tid. Men med et hjælpemiddel, der kan assistere med opgaver, du helst vil have, er prisen dét værd, fordi husrobotten giver dig mere tid til at foretage andre, muligvis mere presserende opgaver.  RobotEksperten forhandler husrobotter i forskellige mærker til fornuftige priser.

 

Det kan være en god idé at holde øje med tilbud hos RobotEksperten på Black Friday, da der ofte kan være meget at spare på sådanne maskiner. Man kan med fordel følge med i tilbuddene på RobotEkspertens hjemmeside.

 

Ekspert på robotter siden 2008

Selvom mange muligvis har en idé om at robotter er noget der hører til den fjerne fremtid, har robotter eksisteret i mange år. RobotEksperten startede sin rejse i 2008 og er i dag en af Danmarks førende forhandlere af husrobotter. Med deres lange erfaring kan man altså trygt handle sin næste robot hos RobotEksperten. Og vil man spare lidt ekstra kroner, kan man med fordel gøre det på Black Friday.

 

Når man handler hos RobotEksperten får man en række fordele, som skaber større tryghed for dig som kunde. Men får blandt andet 365 dage til at returnere et produkt man eventuelt har fortrudt. Man får også gratis levering når man køber for over 500 kroner og RobotEksperten forhandler mærker, som lever op til en vis kvalitet. iRobot, Severing og Neato er blot nogle af de kendte mærker man kan købe hos RobotEksperten.

 

En mere overskuelig hverdag

De forskellige husrobotter kan generelt gøre din hverdag nemmere ved at håndtere de sure opgaver, som gør at du ikke kan bruge din tid på andre fornuftige ting. Men du kan også optimere andre områder af dit hjem med produktivt tilbehør, som forhandles hos RobotEksperten. Eksempelvis kan du få en lille robot til varmestyring, så du bedre kan overvåge klimaet indendørs og udendørs.

 

Har du en stort pool som skal renses med jævne mellemrum? Det kan en poolrobot hjælpe med. Eller har du store vinduer, som tager tid at pudse? Det kan en vinduespudser effektivt gøre for dig. Mulighederne er mange og robotterne er kommet for at hjælpe dig. Besøg RobotEksperten.dk for at lære mere om hvordan en husrobot kan hjælpe dig i din travle hverdag.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark