BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Tag træningen hjem i stuen – Køb spinningcykler Black Friday

På denne side finder du de bedste Black Friday tilbud på spinningcykel hos mere end 48 forskellige forhandlere. Vi har i øjeblikket fundet spinningcykel til 20-60% af prisen

Spinningcykel på tilbud fra Abilica

De bedste tilbud fra abilica®Se alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 20-40 % Se tilbud

De bedste tilbud fra abilica®Se alle tilbud her

NordicTrack S22i spinningcykel

NordicTrack S22i spinningcykel

DKK 24.900,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Abilica Premium Pro spinningcykel

Abilica Premium Pro spinningcykel

DKK 13.500,00NEDSAT
- 22%
Se tilbud
Keiser M3i Lite

Keiser M3i Lite

DKK 16.995,00NEDSAT
- 21%
Se tilbud
Masterfit TP900 Spinningcykel

Masterfit TP900 Spinningcykel

DKK 13.500,00NEDSAT
- 34%
Se tilbud
Abilica Racer 2.1 spinningcykel

Abilica Racer 2.1 spinningcykel

DKK 6.995,00NEDSAT
- 29%
Se tilbud

Spinningcykel på tilbud fra Apuls

De bedste tilbud fra Apuls.dkSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 20-40 % Se tilbud

De bedste tilbud fra Apuls.dkSe alle tilbud her

BH EVO S2000 Spinningscykel

BH EVO S2000 Spinningscykel

DKK 5.999,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Finnlo Speed Bike CRT Spinningcykel

Finnlo Speed Bike CRT Spinningcykel

DKK 8.699,00NEDSAT
- 1%
Se tilbud
Odin S800 Spinningcykel

Odin S800 Spinningcykel

DKK 7.500,00NEDSAT
- 39%
Se tilbud
Odin S600 Spinningcykel

Odin S600 Spinningcykel

DKK 3.000,00NEDSAT
- 67%
Se tilbud
Odin S700 Spinningcykel

Odin S700 Spinningcykel

DKK 5.000,00NEDSAT
- 60%
Se tilbud

Spinningcykel på tilbud fra Fitnessbutikken

De bedste tilbud fra fitnessbutikken.dkSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Se tilbud

De bedste tilbud fra fitnessbutikken.dkSe alle tilbud her

TITAN LIFE BIKE WARM UP

TITAN LIFE BIKE WARM UP

DKK 7.499,00 Se tilbud
TITAN LIFE INDOOR BIKE S80 PRO

TITAN LIFE INDOOR BIKE S80 PRO

DKK 8.998,75 Se tilbud
TITAN LIFE Indoor Bike S72

TITAN LIFE Indoor Bike S72

DKK 4.998,75 Se tilbud
TITAN LIFE Indoor Bike S62

TITAN LIFE Indoor Bike S62

DKK 3.998,75 Se tilbud
TITAN LIFE BIKE TRAINER S’11

TITAN LIFE BIKE TRAINER S’11

DKK 2.999,00 Se tilbud

Spinningcykel – derfor skal du have en

Spinning er gennem de sidste par årtier blevet utroligt populært i hele træningsmiljøer over hele verden, også i Danmark. Spinninglektioner tilbydes i alle træningscentre, hvor man ser flokke af storsvedende cyklister trampe i pedalerne til høj musik. Men hvad er spinning egentligt, og hvorfor er det blevet så populært? Det kan du blive klogere på her i artiklen.

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvad er en spinningcykel?

En spinningcykel kaldes også en motionscykel og er i bund og grund en cykel, der kører på stedet og som bruges indendørs. Tidligere var motionscykler meget simple i deres konstruktion, men i årenes løb er der sket en stor udvikling inden for denne type af fitnessudstyr. En motionscykel er i dag et avanceret stykke udstyr og findes med et væld af muligheder for tilpasning til den enkelte. Med sådan en fætter kan du effektivt træne både kondition, kalorieforbrænding, kredsløbstræning og udholdenhed. Du kan gå til spinning i dit lokale fitnesscenter eller have en cykel derhjemme, så er du fri til at træne når du vil. Du kan også tilføje flere træningsmaskiner til dit hjem, og lave dit eget home gym.

Hvordan bruger man den?

Inden du går i gang med at bruge cyklen, skal du have indstillet den, så den passer til din højde. Dette gælder, hvad enten det er din egen derhjemme, som du naturligvis kun behøver at indstille én gang, med mindre I er flere, der bruger den, eller i træningscentret hvor mange andre også bruger cyklen.

Start med sadlen. Sadlens højde skal svare til den højde dit lår er i, når du stående løfter benet op, så låret er vandret. Herefter indstiller du styret til samme højde som sadlen, evt.  en smule højere. Jo højere styret er, jo højere bliver din kalorieforbrænding og risikoen for skader reduceres. Alt med måde, så start med at have sadel og styr i samme højde, du kan regulere styret efterfølgende.

Nu kan du indstille den indbyggede computer, så du kan følge med i din træning og hvordan din krop præsterer. Sæt dig op på cyklen, klik skoene fast på pedalerne og begynd at cykle. På computeren vælger du, hvor meget modstand du vil køre med eller populært sagt, hvor stejl vejen skal være og hvor højt eller lavt gear, du vil køre i. For at forebygge skader og ikke bruge alt krudtet med det samme anbefales det at starte stille og roligt ud og dernæst gradvist øge belastningen og hastigheden.

Hvem kan bruge den?

En spinningcykel kan bruges af alle, der ønsker at styrke deres kondition og udholdenhed eller blot ønsker en lille smule daglig aktivitet. Ligesom vi cykler hele livet igennem kan også denne bruges af alle, lige fra den unge som gerne vil være i god form og måske interesserer sig meget for træning til ældre, som ikke føler at træningscentret er noget for dem, men stadig gerne vil holde deres krop i form. Rigtigt mange midaldrende har en motionscykel stående derhjemme, da det passer godt til deres dagligdag og ønsket om frihed til at dyrke motion når de vil, og med hvem de vil.

Hvilken model skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige modeller på markedet, og det betaler sig at foretage research, inden du svinger Dankortet og drager hjem med din nye jernhest. Følgende punkter bør du overveje, inden du sætter kursen mod forretningen:

Hvor meget vil du træne?

Hvis du er en garvet cykelrytter og ønsker at træne intensivt, bør du vælge en model, hvor komforten er i top, både i forhold til hvordan du sidder på cyklen, men også hvordan cyklens tråd er. Et glidende og jævnt tråd er afgørende for, om du bliver glad for cyklen eller ej. En cykel der hakker i det, og hvor det er svært rigtigt at få en stabil kørsel vil aldrig blive en succes for den erfarne og seriøse rytter.

Hvad er dit budget?

En anden faktor, der ikke er uden betydning, er prisen. Spinningcykler fås i mange prisklasser, lige fra et par tusinde kroner til op mod 50.000 kr. Det sidste er naturligvis for den virkelig seriøse eller måske endda professionelle, som har brug for at kunne køre derhjemme og træne til f.eks. cykelløb i alperne. For de fleste amatørcyklister vil en cykel i prislejet 5.000-10.000 kr. Dog være et passende valg. Som med de fleste andre ting får man det, man betaler for, og vælger du den billigste model, får du heller ikke den bedste cykel og dermed heller ikke nødvendigvis en god træningsoplevelse, og du ender måske med at give op. Køber du en lidt bedre model, kan du altid sælge den igen, hvis spinning alligevel ikke noget for dig.

Hvor meget udstyr, har du brug for?

Udstyr varierer meget, fra den helt simple computer til den meget avancerede, hvor du kan måle på alverdens parametre, f.eks. puls, kalorieforbrænding, distance og meget mere. Nogle cykler kan du koble til en app på din telefon eller apple watch og på den måde holde styr på dine præstationer.

Også det analoge udstyr som flaskeholder, typen af pedaler m.m. kan du overveje, hvad der passer til dit behov. Nogle cykler findes med kliklås til cykelsko, andre er beregnet til almindelige træningssko og atter andre tilbyder mulighed for begge, hvilket er praktisk, hvis cyklen bruges af flere, hvor nogle måske ikke har cykelsko, og andre har.

Hvor kan man købe den?

De sælges hos de fleste forhandlere af træningsudstyr. Det er i en sådan butik, du skal overveje at gøre dit køb, hvis du er seriøs omkring din træning og ønsker en cykel af god kvalitet. Er du mere til hyggekørsel engang i mellem, kan du undersøge udvalget i f.eks. Bilka eller visse byggemarkeder. Lige meget hvor du vælger at købe den, bør du prøve den, inden du køber. Der er tale om en relativ stor investering og det vil være ærgerligt at få købt en cykel, som alligevel ikke var den helt rigtige.

Hvis du har fået mod på at købe din egen spinningcykel er du hermed klædt på til at påbegynde din research. Med denne træningsform kan du holde dig i god form hele livet, så sæt i gang.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2021 Black Friday Danmark