Menu

Sådan finder du de bedste tilbud på Black Friday

Black Friday tilbud

Black Friday er en amerikansk tradition. Black Friday beskriver fredagen efter Thanksgiving, en fejring der finder sted den fjerde torsdag i november. Traditionelt har stort set alle haft fri på selve Thanksgiving, men mange, særligt i det offentlige, har også haft fri på denne fredag efter. Af denne grund har Black Friday helt siden 50’erne været set som startskuddet på julehandlen i USA.

I de seneste cirka ti år har Black Friday spredt sig mere og mere, og er efterhånden også blevet en tradition herhjemme i Danmark – om end i en noget mere rolig udgave. Selvom folk ikke har fri som i USA, flyder butikkerne over med gode tilbud. Nogle med generelle tilbud og andre med kø-tilbud der ofte kan have helt enorme besparelser. 

Tilbud over alt

En af de store grunde til Black Fridays succes herhjemme, er hvor bredt den favner og hvor mange forskellige tilbud der findes. Stort set alle steder kan du finde et eller andet tilbud. Alt fra butikker til cafeer, biografer, restauranter og så videre. På og omkring Black Friday er der tilbud at finde, ofte i den ret seriøse ende.

Også indenfor hvilke varer der er på tilbud er der stor variation. Uanset hvad du er på jagt efter, vil du kunne finde varer på tilbud. Alt fra parfume til vaskemaskiner og meget, meget mere er på tilbud. Du kan for eksempel erhverve dig PIERRE CARDIN by Pierre Cardin parfume fra coolpriser.dk, mens du i den helt anden ende kan få LG vaskemaskine hos Bilka. Mulighederne er mange, så uanset hvad du er efter, er det nok på tilbud et eller andet sted.

2020 – en anderledes Black Friday

Året 2020 vil for altid blive husket for én ting – Corona. Virussen der har lagt hele verden ned, påvirker stort set alle aspekter af vores hverdag, og Black Friday 2020 er desværre ikke undtaget. Dog er butikker, restauranter og andre steder landet over godt forberedt på den meget specielle situation, og vil sørge for en god og sikker Black Friday. 

Den sikreste måde at deltage i Black Friday på, er selvfølgelig ved at deltage over nettet. Langt de fleste Black Friday-tilbud findes også (eller kun) på nettet. Dette gælder særligt hvis du handler hos større kæder der også har net-salg. Disse går ofte i luften ved midnat mellem torsdag og fredag, så vær klar.

Der vil dog muligvis stadig være visse kø-tilbud, og vil du have fingrene i disse, eller bare opleve Black Friday i virkeligheden, vil der også være mulighed for at gøre dette forsvarligt. Alle butikker har allerede godt styr på at have åbent med afstand mellem kunderne, og der vil uden tvivl være taget alle forholdsregler. Vil du dog være helt på den sikre side, kan nethandel være din bedste mulighed.

Black Week(end)

En sidste ting om Black Friday er, at der ofte ikke blot er tilbud på selv dagen. Mange steder kører man med såkaldt Black Week eller Black Weekend. Altså er der tilbud i ugen eller weekenden efter Black Friday. Typisk er det dog sådan, at de største tilbud enten ligger på Black Friday, eller starter der, og løber så længe lager haves. Det er meget forskelligt hvilken udgave butikker går med, så vil du have mest ud af din Black Friday, bør du undersøge dette på forhånd. Udover dette, er der også mange steder, der har tilbud op til Black Friday. Disse begynder allerede at dukke op, så hold godt øje. Der kan være gode tilbud at hente et godt stykke tid før Black Friday. Nogle Black Weeks betegner desuden ikke ugen efter Black Friday, men simpelthen ugen, hvor Black Friday ligger.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!