Menu

Skal du have en billig PlayStation 5? Så bestil konsollen på Black Friday

PlayStation 5 sælges i skrivende stund til mellem 3.500 og 7.000 kr. hos danske webshops. Det er sammenlignet med andre konsoller en høj pris, hvorfor det er helt naturligt – og i øvrigt en god idé – at sammenligne priser.

Prissammenligning er dog ikke den eneste vej til en god handel. Du kan også gøre klogt i at kigge efter PlayStation 5 på Black Friday. Her vil du med stor sandsynlighed kunne købe konsollen til en fordelagtig pris.

Priskrigen er allerede gået i gang

Selvom PlayStation 5 først bliver lanceret på det danske marked d. 19. november i år, så er priskrigen faktisk allerede gået i gang. De mange forhandlere slås om at tilbyde den mest konkurrencedygtige pris, så forbrugerne vælger at bestille konsollen hos netop dem.

Foreløbigt – og indtil lanceringsdagen – er det udelukkende muligt at forudbestille PS5. Selvom du handler i dag, så får du altså tidligst konsollen leveret d. 19. november – men formentlig senere.

Proshop, Dustin Home og CDON.com er nogle af de danske forhandlere, der har åbnet op for salg / forudbestilling af PS5. I mange uger har man kunne forudbestille Sonys nyeste konsol, og det er da også noget, der har fået mange gamere frem fra gemmerne.

Det er korrekt, at du får akkurat den samme konsol, uanset hvilken forhandler du vælger, men økonomisk set er dit valg af forhandler vigtigt. Der kan nemlig være flere hundrede kroners forskel på priserne. Og bemærk i øvrigt, at der findes to forskellige versioner af konsollen.

Unge spiller PlayStation

Hvor gode tilbud på PS5 går vi i møde?

PlayStation 5 vil snart kunne findes på tilbud – det er vi næsten overbeviste om.

Det første lange stykke tid vil besparelserne dog nok være forholdsvis små. Så længe nyhedsværdien og hypen er stor, så vil forhandlerne næppe have travlt med at sætte prisen ned. Du skal derfor væbne dig med tålmodighed, hvis du har et ønske om at finde store rabatter på PS5.

Realistisk set kan du se frem til PlayStation 5 tilbud med en besparelse på mellem 5 og 10 % med afsæt i den vejledende udsalgspris. 5-10 % lyder måske ikke af alverden, men når det drejer sig om en konsol til mange tusinde kroner, så kan selv en lille rabat kunne spare dig for mange penge. Falder du derfor over et tilbud på Black Friday i den størrelsesorden, så skal du overveje at slå til.

POWER og Elgiganten er værd at holde øje med på Black Friday

Black Friday er en dag, hvor der kan spares store summer på et utal af forskellige varer. Fra tidligere år har vi lært, at der især er store besparelser at hente på elektronik.

Ønsker du at købe en PS5 eller en anden konsol på Black Friday, så bør du bl.a. holde øje med POWER og Elgiganten. Begge forhandlere er kendt for at have nogle vilde tilbud på årets største tilbudsdag. Også i år forventer vi, at de to elektronikforhandlere vil forkæle os med uimodståelige tilbud.

Kommer PlayStation 5 på tilbud, så vil der sandsynligvis være tale om køtilbud, hvor det gælder om at møde op eller sidde klar i god tid. I mange tilfælde vil de bedste tilbud være afgrænset til xx stk.

Måske kommer der også gode tilbud på spil og tilbehør til PlayStation 5

Er der grund til at glæde sig til Black Friday, hvis man allerede har sikret sig et eksemplar af PlayStation 5?

Ja, det er der i den grad. Ligesom vi forventer gode tilbud på konsollen, så er vi også næsten sikre på, at man kan købe spil og tilbehør til skarpe priser. Det kan derfor være ideelt at vente med at købe det kompatible kamera, headset eller opladerstation til enheden. Ligeledes kan man måske gøre et kup på spil som FIFA 21, Planet Coaster eller Fortnite The Last Laugh. Det er i hvert fald ikke utænkeligt.

PlayStation 4 og PlayStation 3 vil også blive sat ned i pris

Sandsynligheden for, at der kommer masser af gode tilbud på de gamle konsoller fra Sony er meget stor.

PlayStation 5 løber lige nu med al opmærksomheden, hvorfor PlayStation 4 og PlayStation 3 forventes at falde drastisk i pris. Dette kan meget vel ske på Black Friday, hvor forbrugerne er ekstra købsvillige. Påtænker du derfor at købe en af de ældre konsoller fra serien, så kan du godt sætte kryds i kalenderen.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!