Køb GoPro til Black Friday | Gør et kup! DK’s bedste tilbud samlet

Her er nogen af de butikker der har Green Friday tilbud i 2021. Det er dog ikke alle der er bekræftet endnu, så tag venligst højde for dette.

Green Friday 2021

Green Friday er en forholdsvist ny shoppingdag i Danmark, der på mange måder minder om Black Friday og Cyber Monday. Konceptet er egentlig det samme. Green Friday afholdes blot om foråret. Der er endnu ikke så mange butikker, der har taget dagen til sig endnu, men det forventes at blive stort inden for de nærmeste par år.

Lige nu er det primært de større danske webshops, der har taget dagen til sig og er begyndt at nedsætte varer. Det er ofte karakteriseret ved, at der bliver nedsat varer allerede tidligt på dagen. Ønsker du dermed at få fat i nogle af de gode tilbud, så er det med at være hurtig.

Find de bedste Green Friday tilbud

I takt med at Green Friday bliver en større dag herhjemme, er der ingen tvivl om, at der vil komme flere og flere tilbud. Det kan her være svært at overskue, hvor der er de bedste tilbud. Her kan vi hjælpe dig. Vi har nemlig samlet alle de bedste hjemmesider med Green Friday tilbud. Vi har hjemmesider i flere forskellige kategorier og uanset, om du er på jagt efter sportstøj, fiskestænger eller køkkenudstyr, så er det muligt for dig at finde gode tilbud på denne dag.

499 shops

2311 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2021 Black Friday Danmark