BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

 

Tag et kig forbi Coop Black Friday og find dine favoritter

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Coop tilbud til dig, så du kan bruge mere tid på at shoppe.

Klik her og spar op til 80% på Black Friday hos Coop

Du handler med stor sandsynlighed i forvejen i én af Coops forretninger, fordi du her kan finde et bredt udvalg af dagligvarer til fair priser. Men husker du at handle hos Coop på en af årets største shoppedage, hvor du kan komme til at spare en masse penge? Der er selvfølgelig tale om Black Friday, som Coop allerede nu er begyndt at forberede sig til. 

Black Friday er ganske vist et fænomen vi har hentet fra den Amerikanske kultur, men ikke desto mindre har den sorte fredag rodfæstet sig på dansk jord. På denne dag er mange danskere ude i forretninger, på jagt efter gode køb. Der er nemlig mange penge at spare, især hvis man i forvejen havde tænkt sig at købe nogle bestemte varer, så det kan bestemt betale sig at shoppe på Coop Black Friday.

 

De bedste tilbud fra CoopSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
OVER 80 % Se tilbud

De bedste tilbud fra CoopSe alle tilbud her

Poul M. Volther lænestol – J112 – Eg/mørkegrå

Poul M. Volther lænestol – J112 – Eg/mørkegrå

DKK 6.999,00NEDSAT
- 43%
Se tilbud
Oral-B eltandbørste – Genius 8200W

Oral-B eltandbørste – Genius 8200W

DKK 1.499,00NEDSAT
- 47%
Se tilbud
Englevagt – Indbundet

Englevagt – Indbundet

DKK 249,95NEDSAT
- 25%
Se tilbud
BabyTrold barnevogn – Star – Oliven

BabyTrold barnevogn – Star – Oliven

DKK 6.999,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
LEGO City Fire brandstation

LEGO City Fire brandstation

DKK 549,00NEDSAT
- 27%
Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Coop i nærheden af dig

Coop er en dagligvarekæde, der dækker over forskellige butikker, som i en lang årrække har sørget for et bredt udvalgt af dagligvarer til danskerne. Det er både små og større supermarkeder, som har varer i forskellige prisklasser, som tilgodeser forskellige danskeres behov. Fakta, Kvickly, Super Brugsen og Irma er for eksempel alle en del af Coop kæden, som har gode tilbud på Coop Black Friday. Selvom vi måske tænker på Coop som værende supermarkeder, så har de faktisk mange andre ting til hjemmet også. Dette er f.eks. senge, stole, køkkenudstyr, Lego og lignende.

 

I alt har Coop tilsammen omkring 1200 butikker over hele Danmark, så uanset hvor man bor, har man ofte mulighed for at handle i en af Coops lokale dagligvarebutikker og finde, hvad man har brug for. Butikkernes har altid et bredt udvalg af varer, som imødekommer forskellige menneskers livsstile eller måder at spise på. Med Coop kan du altid samle venner og familie rundt om spisebordet eller til slikhygge på sofaen. Vil du vide mere om Black Friday og hvornår det starter, skal du klikke her. Derudover, så kan du med fordel tage et kig på Bilkas Black Friday tilbud – mon ikke der er noget, som du kan bruge der også.

 

Lang historie med dagligvarer

Coops historie går langt tilbage. Historien starter faktisk i 1866, hvor den første Brugs åbnede i Thisted. Men der gik næsten 100 år, før den første Kvickly åbnede i Danmark. Den åbnede i Aalborg i 1961. Siden da, er der sket meget. Eksempelvis er der i løbet af årene kommet mere fokus på dyrevelfærd, og at forbrugerne kan købe produkter, der er i overensstemmelse med en vis etik. Coop Black Friday var ikke eksisterende på daværende tidspunkt, men varerne kunne altid findes til fair priser.

 

Det gjorde også, at der blev indført dagligvarer, der markerede, at de levede op til nogle bestemte Standarder. I forhold til allergivenlighed blev der i 1975 indført MiniRisk – en række varer som var uden parfume eller andre potentielle allergifremkaldende stoffer. Coop er også den første dagligvarekæde der i 2006 kunne introducere danskerne for økologske dagligvarer.

I 2006 skete der også dét, at Coop samlede sine forskellige mærker som havde omtanke for mennesker og miljø til at hedde Änglamark. Änglamark-sortimentet vokser sig stadig større og består i dag af over 1000 varer. Så stor som Coop-kæden er, er den heller ikke kun begrænset til Danmarks grænser. I 2013 kom fakta for første gang uden for Danmark.

 

Mere end dagligvarer

Coop består af små supermarkeder, der dækker danskernes daglige behov, men de større supermarkeder har meget mere at byde på end dagligvarer. Møbler, elektronik og legetøj er blot nogle af de kategorier, man kan finde udover madrelaterede produkter. På Coop Black Friday kan du især finde stærke priser, der slår dig omkuld. Når du det ikke, kan du læse mere om Cyber Monday, hvor der også er attraktive tilbud.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark