Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

 

Tag et kig forbi Coop Black Friday og find dine favoritter

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Coop tilbud til dig, så du kan bruge mere tid på at shoppe.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Coop

Du handler med stor sandsynlighed i forvejen i én af Coops forretninger, fordi du her kan finde et bredt udvalg af dagligvarer til fair priser. Men husker du at handle hos Coop på en af årets største shoppedage, hvor du kan komme til at spare en masse penge? Der er selvfølgelig tale om Black Friday, som Coop allerede nu er begyndt at forberede sig til. 

Black Friday er ganske vist et fænomen vi har hentet fra den Amerikanske kultur, men ikke desto mindre har den sorte fredag rodfæstet sig på dansk jord. På denne dag er mange danskere ude i forretninger, på jagt efter gode køb. Der er nemlig mange penge at spare, især hvis man i forvejen havde tænkt sig at købe nogle bestemte varer, så det kan bestemt betale sig at shoppe på Coop Black Friday.

Udvalgte tilbud på Coop produkter på Black Friday

Udvalgte tilbud fra Coop1

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Coop1

OBH Nordica blender – Infiny Mix+ – LH91HDS0

OBH Nordica blender – Infiny Mix+ – LH91HDS0

DKK 2.889,00NEDSAT
- 55%
Se tilbud
Gastronoma blender – 18180001 – Sort og rustfri stål

Gastronoma blender – 18180001 – Sort og rustfri stål

DKK 1.799,00NEDSAT
- 56%
Se tilbud
NESPRESSO Vertuo Plus kaffemaskine fra De’Longhi – Black

NESPRESSO Vertuo Plus kaffemaskine fra De’Longhi – Black

DKK 1.399,00NEDSAT
- 14%
Se tilbud
WMF coffee machine – Stelio

WMF coffee machine – Stelio

DKK 899,00NEDSAT
- 67%
Se tilbud
Siemens espresso machine – EQ.6 Plus S100 TE651319RW

Siemens espresso machine – EQ.6 Plus S100 TE651319RW

DKK 7.999,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
Mot & Bergstrøm bench – F24 Radius – Black

Mot & Bergstrøm bench – F24 Radius – Black

DKK 9.999,00NEDSAT
- 30%
Se tilbud
Instant Pot multicooker – Duo Crisp + Airfryer 8 liter

Instant Pot multicooker – Duo Crisp + Airfryer 8 liter

DKK 2.399,00NEDSAT
- 33%
Se tilbud

Andre lignende butikker med Black Friday:

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Coop i nærheden af dig

Coop er en dagligvarekæde, der dækker over forskellige butikker, som i en lang årrække har sørget for et bredt udvalgt af dagligvarer til danskerne. Det er både små og større supermarkeder, som har varer i forskellige prisklasser, som tilgodeser forskellige danskeres behov. Fakta, Kvickly, Super Brugsen og Irma er for eksempel alle en del af Coop kæden, som har gode tilbud på Coop Black Friday. Selvom vi måske tænker på Coop som værende supermarkeder, så har de faktisk mange andre ting til hjemmet også. Dette er f.eks. senge, dyner, stole, køkkenudstyr som sous vide, robotplæneklippere, Lego og lignende.

 

I alt har Coop tilsammen omkring 1200 butikker over hele Danmark, så uanset hvor man bor, har man ofte mulighed for at handle i en af Coops lokale dagligvarebutikker og finde, hvad man har brug for. Butikkernes har altid et bredt udvalg af varer, som imødekommer forskellige menneskers livsstile eller måder at spise på. Med Coop kan du altid samle venner og familie rundt om spisebordet, weber-grillen eller til slikhygge på sofaen. Vil du vide mere om Black Friday og hvornår det starter, skal du klikke her. Derudover, så kan du med fordel tage et kig på Bilkas Black Friday tilbud – mon ikke der er noget, som du kan bruge der også. Såfremt du gerne vil køre til din lokale Coop under black friday, men ikke har fået påsat vinterdæk endnu, så har vi flere attraktive tilbud til dig her på Blackfridaydanmark.

 

Lang historie med dagligvarer

Coops historie går langt tilbage. Historien starter faktisk i 1866, hvor den første Brugs åbnede i Thisted. Men der gik næsten 100 år, før den første Kvickly åbnede i Danmark. Den åbnede i Aalborg i 1961. Siden da, er der sket meget. Eksempelvis er der i løbet af årene kommet mere fokus på dyrevelfærd, og at forbrugerne kan købe produkter, der er i overensstemmelse med en vis etik. Coop Black Friday var ikke eksisterende på daværende tidspunkt, men varerne kunne altid findes til fair priser.

 

Det gjorde også, at der blev indført dagligvarer, der markerede, at de levede op til nogle bestemte Standarder. I forhold til allergivenlighed blev der i 1975 indført MiniRisk – en række varer som var uden parfume eller andre potentielle allergifremkaldende stoffer. Coop er også den første dagligvarekæde der i 2006 kunne introducere danskerne for økologske dagligvarer.

I 2006 skete der også dét, at Coop samlede sine forskellige mærker som havde omtanke for mennesker og miljø til at hedde Änglamark. Änglamark-sortimentet vokser sig stadig større og består i dag af over 1000 varer. Så stor som Coop-kæden er, er den heller ikke kun begrænset til Danmarks grænser. I 2013 kom fakta for første gang uden for Danmark.

 

Mere end dagligvarer

Coop består af små supermarkeder, der dækker danskernes daglige behov, men de større supermarkeder har meget mere at byde på end dagligvarer. Lænestole, elektronik, elcykler og legetøj er blot nogle af de emner, man kan finde udover madrelaterede produkter. På Coop Black Friday kan du især finde stærke priser, der slår dig omkuld. Når du det ikke, kan du læse mere om Cyber Monday, hvor der også er attraktive tilbud.

Hvis du ønsker at få hjemmelevering af lækre måltidskasser, så kan du med fordel gå ind og se på de gode tilbud hos HelloFresh.
Har coop tilfældigvis heller ikke den kaffemaskine du lige går og leder efter, kan du med fordel gå ind og se, om Kaffekapslen ikke har det du leder efter.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2023 Black Friday Danmark