Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

½

qUINT Black Friday – De bedste tilbud på modetøj

Vi har ledt efter tilbud fra qUINT i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Quint

Det er den tid på året igen, og Black Friday nærmer sig med hastige skridt. Dette betyder, at det er det perfekte tidspunkt til at udforske de mest fantastiske tilbud i vores foretrukne tøjbutik, qUINT. Ligegyldigt om du leder efter en ny kjole til særlige anledninger, et komfortabelt hverdagssæt eller de seneste trends inden for accessories, kan du med sikkerhed forvente at finde en imponerende række af tilbud i qUINT’s brede sortiment.

Udvalgte tilbud fra QUINT

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra QUINT

BLS Ringside Hoodie

BLS Ringside Hoodie

DKK 1.100,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
New Era Jakke

New Era Jakke

DKK 1.500,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Adidas Originals

Adidas Originals

DKK 900,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Le Baiser Jeans

Le Baiser Jeans

DKK 600,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Le Baiser T-shirt

Le Baiser T-shirt

DKK 300,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Når det alligevel skal være, så lad det være billigt

Black Friday er en tid på året, som får mange op af sofaen og ud i butikkerne for at spotte gode tilbud. Det gælder især tøj, for når man alligevel skal købe tøj til sig selv, eller til andre som gave, kan man lige så godt gøre det, når der er gode tilbud på højkant. Man kan med fordel holde øje med Black Friday tilbud fra qUINT online.

Tøj dækker et praktisk behov. Det er noget, man tager på, fordi man skal, men tøj er for mange også en måde at udtrykke sig på. Det kan ligefrem være en måde at bekende, at man tilhører en bestemt klike. Man ser fx ofte, at venner ligner hinanden. Nogle shopper også sammen, især når det kommer til qUINTBlack Friday.

Er du typen, der kan lide at følge moden og den seneste trend? Eller er du den, der skiller sig ud, uanset hvor han går? Så er qUINT Black Friday nok noget for dig. For hvem vil ikke se godt ud og samtidig gøre et godt køb? Tøj kommer og går, men hvis man køber tøj i god kvalitet, kan det holde i overraskende lang tid. Det gælder blandt andet deres udvalg af tøj fra The North Face og Carhartt. Vil du også have elegante smykker til dit gear fra qUINT, kan du gå på opdagelse i ure som også er ektra meget nedsat på dagen.

qUINT har siden slut 90’erne klædt unge drenge og mænd på, som ofte er mellem 15-30 år. qUINT var oprindeligt en butik, der kom fra USA, som bød på anderledes tøj og brands, som på daværende tidspunkt ikke fandtes i Danmark. Det gjorde, at man kunne få en fed stil, som man ikke nødvendigvis så mange steder. Siden da har butikskæden udviklet sig og vokset til 21 butikker i Danmark.

qUINT stræber sig stadig på at være frontløberne på unikke brands og er ofte rundt på forskellige messer for at blive opmærksom på de nye trends, som endnu ikke er kommet til Danmark. Således kan man altid ved hjælp af qUINT, sammensætte og udtrykke sin individuelle stil og undgå at se ud som alle de andre. Få uforglemmelige oplevelser iført netop det tøj som repræsenterer dig.

Udover de 21 butikker har qUINT også en webshop, du kan shoppe online fra og få leveret din pakke lige til døren eller nærmeste pakkeshop. Besøg qUINT.dk for at shoppe i ro og mag hjemmefra. Hvis du vælger at besøge en af butikker, vil du mærke en helt speciel stemning, men god service er altid i højsædet. Her kan du kigge på sko, farverige skjorter, trendy hoodies og meget mere.

I tøj kategorien, finder du qUINT, som byder på streetwear i god kvalitet til unge mænd, der enten vil følge moden eller blot vil se præsentabel ud på en unik måde. Selvom priserne bliver nedsat til qUINT Black Friday, holder vi stadig den høje standard til det tøj, der bliver tilbudt. Kvalitet og individualitet er nemlig vigtige principper for qUINT, uanset hvordan priserne ser ud på klæderne.

Hvis du vil mærke den unikke qUINT-stemning og finde lækkert tøj, der kan give dig noget street credit, så hold et godt øje med qUINT Black Friday for at få tøjet til priser, man ikke normalt ser. Hvis du dog ikke er helt “nede med” den stil qUINT tilbyder, så vil vi foreslå, at de tager et kig forbi Kaufmann, Zara eller Shaping New Tomorrow Black Friday, som tilbyder noget mere klassisk tøj. Du kan også med fordel tjekke TeeShoppen ud, som har meget basic tøj til alle aldre.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark