BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Køb din nye seng hos Nordic Dream Black Friday

En god seng er vigtigt for at få en god nats søvn. Hos Nordic Dream kan du få en seng i høj kvalitet til en god pris på Black Friday.

Klik her og find de bedste Black Friday tilbud hos Nordic Dream

 

De bedste tilbud fra NordicDream

Tyvstart blackfriday: store besparelser
SPAR OP TIL 67 % Se tilbud

De bedste tilbud fra NordicDream

Tindra Snö – 180×200

Tindra Snö – 180×200

DKK 28.995,00NEDSAT
- 55%
Se tilbud
Snefrid Fjäll – 180×200

Snefrid Fjäll – 180×200

DKK 26.995,00NEDSAT
- 59%
Se tilbud
Edda Fjord 180×200

Edda Fjord 180×200

DKK 20.995,00NEDSAT
- 57%
Se tilbud
Ragna Fjäll – 180×200

Ragna Fjäll – 180×200

DKK 34.995,00NEDSAT
- 57%
Se tilbud
Yrla Fjord – 90×210

Yrla Fjord – 90×210

DKK 13.995,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
Ragna Fjord – 120×200

Ragna Fjord – 120×200

DKK 23.995,00NEDSAT
- 56%
Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Black Friday er dagen, hvor landets butikker holder årets måske største forbrugsfest, og hos Nordic Dream er der ingen undtagelse. Her har du mulighed for at investere i drømmesengen over dem til fantastiske tilbudspriser.

Søvnen er ufatteligt vigtigt for menneskers helbred, og den rette seng kan det ofte gøre nattesøvnen betydeligt bedre. Det er mantraet hos Nordic Dream. Og på Black Friday kan du endelig få fingrene i den blødeste og lækreste seng fra deres sortiment til billige penge.

Hos Nordic Dream mener man, at alle har ret til at sove godt! Af samme grund hopper de med på tilbudsfesten på årets største shoppedag, hvor priserne er presset så meget i bund, at alle kan være med. Hold dig opdateret og klik ind på deres hjemmeside her, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvis du gerne vil være på forkant med de gode Black Friday tilbud.

Fokus på bæredygtighed og naturlige materialer

Nordic Dream er inspireret af naturen og deres håndværk er af den nordiske stil. Alle deres senge er producerede i Danmark og lavet af træ, der stammer fra svenske fyrreskove, hvor der bliver sørget for, at nye træer bliver plantet, når de gamle fældes. Denne metode har også sine fordele miljømæssigt i forhold til plantning af de nye træer og CO2.

Nordic Dream gør meget for naturen, og derfor har de samarbejde med Naturstyrelsen. Hver gang en seng bliver solgt så plantes der et nyt træ i Danmark. Nordic Dream går meget op i at passe på naturen, derfor er det vigtigt for dem at bidrage, og derfor give mere end de tager. De bruger kun naturlige materialer og har altså stor fokus på bæredygtighed, hvilket også ses i deres brug af tekstiler, som alle er certificerede ‘OEKO-TEX’.

 

Med det nordisk præg, er det ikke kun den nordiske natur som Nordic Dream er inspireret af, der bliver også brugt oldnordiske navne til nogle af deres senge.

 

Send sengen retur, hvis den ikke er noget for dig

Det kan være svært at finde drømmesengen, og det har Nordic Dream forståelse for. Man kan som kunde få lov til at prøve sengen i sit hjem i hundrede dage, hvorefter man kan få pengene retur, hvis det ikke er den rigtige. Nordic Dream står på mål for kvaliteten af deres senge, og derfor tilbyder de 100 dages tryghedsgaranti – helt risikofrit. Læs mere om dette på hjemmesiden, hvor du også kan finde både kontakt oplysninger og mere info om Nordic Dream.

 

Hvilket varesortiment kan man finde hos Nordic Dream?

På webshoppen nordicdream.dk, kan du finde et stort udvalg indenfor forskellige slags senge, madrasser og tilbehør. Det er meget individuelt, hvad man har behov for, når det kommer til at udpege drømmesengen med den optimale komfort. Hvis det blot er madrassen, der skal skiftes ud, er der hos Nordic Dream stor mulighed for at finde den rette på hjemmesiden. Her findes et stort udvalg af madrasser i mange størrelser.

 

Inden for kontinental senge er der flere valgmuligheder og størrelser at vælge mellem. En elevation kan for eksempel være et godt valg, hvis man ønsker en seng, som giver mere fleksibilitet, og hvor man har mulighed for at hæve/sænke forskellige områder på sengen. Det kan i nogle tilfælde være en fordel, hvis man er smerteplaget, eller gerne vil have hovedet længere op. Derudover har Nordic Dream også et stort udvalg af komfortable topmadrasser, der kan bidrage til at gøre din seng ekstra behagelig at sove i.

 

Når nordisk design og god kvalitet går op i en højere enhed

Hvis man er på udkig efter sengen, som giver den rette komfort, og som både er bæredygtig og dansk produceret, så er det en fordel at vælge Nordicdream. Og hvis det nordiske design falder i ens smag, og man gerne vil have en seng, som er æstetisk at kigge på, så er Nordicdream det helt rigtige valg.

 

Nordic Dream har klaret sig rigtigt godt i anmeldelser og har hele 4.8 stjerner på en af de mest kendte anmeldelsesportaler. Gode anmeldelser viser tillid og kvalitet og kan derfor være en vigtig faktor i ens beslutning.

 

Få klaret julegaveindkøbene på Black Friday – og spar penge

Ud over det enorme prisfald, som giver dig mulighed for at forkæle dig selv eller andre, du holder af, er der også andre fordele ved at handle på Black Friday. Black Friday ligger nemlig i slutningen af november, blot en lille måned før juleaften, hvilket altså giver dig mulighed for at få klaret alle eller flere julegaveindkøb.

Du sparer både penge og energi, og du får mulighed for at slippe for det stressende juleræs med gaver, indpakninger, lange køer og stress. Du kan med fordel gøre dig en idé om, hvad du søger på forhånd op til Black Friday, og dermed holde øje med, om de udvalgte varer kommer på tilbud.

 

Shop hjemme fra sofaen

Der kan være mange penge at spare ved at købe din nye seng, nyt fjernsyn, computer eller andre varer på denne dag. I forhold til julegaverne er det muligt at gøre en god handel på gaverne til din partner, forældre, børn eller venner og samtidig slippe for juleshoppingen. Du kan med fordel handle dine gaver online, direkte fra sofaen og slippe for køen i butikkerne. Fordele ved at handle online er også, at du får leveret dine varer direkte hjem til dig selv, nemt og hurtigt.

Fri levering og uden mellemled

Nordic Dream har ingen mellemled, hvilket er en fordel, både for klimaet, men også for dig som kunde. Ved at fjerne mellemleddet kan Nordic Dream gøre det billigere for dig at handle, fordi man ikke skal betale den yderligere kommission, hvis flere virksomheder er involverede.

 

Når man handler ved Nordic Dream, skal man heller ikke betale for leveringen. Den er helt, og du har mulighed for at få sat din nye seng op af en deres dygtige medarbejdere, samt mulighed for at få den gamle fjernet, hvis det er et ønske for kunden.

 

Hvordan skal jeg vælge den rigtige seng?

Hvis du er i tvivl om, hvilken seng du skal vælge og ikke helt er sikker på, lige præcis hvilket krav du eller din partner har til jeres kommende drømmeseng, kan det være en fordel at tage kontakt til sengespecialisterne hos Nordic Dream. På hjemmesiden kan du chatte med de dygtige medarbejder alle ugens dage mellem klokken 9.00 om morgen til klokken 23.00 om aftenen. Du har også mulighed for at ringe direkte til dem på hverdagene, mandag til fredag mellem klokken 9.00-16.00.

 

Når du skal vælge ny seng, er der nogle faktorer, du skal tage med i overvejelserne, hvoraf komfort og blødhed er to af de vigtigste. Er der nogle skavanker, man skal tage hensyn til? Måske døjer du med smerter i nakke, ben, arme eller ryg? Der er mange ting som er gode at tage med sig, da nogle foretrækker en blød seng, men faktisk har brug for en hårdere model.

 

Det er derfor en rigtig god idé at tage sig en snak med en sengespecialist fra Nordic Dream for at finde frem til den helt rette til dig. Det er også en kæmpe fordel, at man kan prøve sin nye seng i 100 dage i forhold til Nordic Dream tryghedsgarantien. Hvis man skal ud at investere i den bedste seng, man måske nogensinde kommer til at eje, så er det en god idé at være 100% sikker på, at det er den rigtige, som man kan få glæde af i mange år frem.

 

Black Friday som koncept

På denne dag sker der noget rigtigt stort for handlen i både Danmark, men også andre steder i verden. Black Friday er en stor shoppe dag, hvor både butikkerne i gaderne og storcentrene har masser af tilbud og rabatter på deres varer. Men festen foregår også online, nemlig i mange webshops i Danmark.

 

Black Friday fik først ordenligt fart herhjemme for 6-7 år siden, men har eksisteret i mange år i hjemlandet USA. Dagen, hvor butikkerne vel og mærke går i sort med deres priser, falder i slutningen af november og har derfor en glimrende timing i forhold til julehandlen i december.

Black Friday fejres fredagen efter Thanksgiving I USA, og selvom det ikke er en dag, hvor man normalt har fri i USA, er det alligevel en dag, som er tilegnet shopping og hyggeligt samvær med familien.

 

På denne dag kan man vælge at tage i butikkerne og gå og ose indtil at man finder noget som falder i ens smag, men man skal dog være opmærksom på, at der kan være rigtigt travlt og lange køer ude foran butikker. Derfor kan det være en fordel at handle online. Man kan gøre sig en god handel på produkter. Der findes nedsatte varer på boligdekoration, hus og have og meget andet. Men du kan også finde rabatter og tilbud på personlig pleje, modetøj og nye sportssko. Det er en stor tilbudsfest, som både kan gavne forbrugeren, men selvfølgelig også butikkerne.

FAQ

Hvilke tilbud kan jeg forvente hos Nordic Dream til Black Friday?
Nordic Dream er klar med en masse gode tilbud til Black Week. Her kan du finde populære modeller som Snedrid Fjäll, Ragna Fjäll og Edda Älv til stærkt nedsatte priser. Nogle af modellerne fås kun i begrænset antal, så du skal være hurtig.
Hvornår starter Black Friday tilbud hos Nordic Dream?
De gode tilbud hos Nordic Dream starter den 22. november 2021. Fra den 22. november holder de Black Week. Ifølge deres webshop kan du finde deres ”bedste tilbud nogensinde”. De vil have tilbud på både senge, sovesofaer, madrasser og andet.
Hvordan vælger jeg den rette seng?
Når du leder efter den helt rigtige seng til Black Friday, bør du overveje både pris, sengetype, kvalitet og design. Heldigvis kan du få højere kvalitet for dine penge på grund af de gode tilbud. Så mangler du bare at finde den rette sengetype og det helt rigtige design.
Er det pengene værd at købe en seng hos Nordic Dream på Black Friday?
Nordic Dream forhandler nogle af de bedste senge på det danske marked. De lover, at du kan finde deres ”bedste tilbud nogensinde” til Black Week. Derfor vil det uden tvivl være en god ide at kigge på webshoppen, hvis du leder efter en ny seng til Black Friday.

600 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

© 2022 Black Friday Danmark