Stort udvalg af skønhedsprodukter fra Nice Hair Black Friday

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Nice Hair tilbud til dig.
Lige nu har vi 5 produkter til ekstra lave priser.

Klik her og spar op til 40-70% på Black Friday hos Nicehair

Er du klar til årets største shoppingdag? Det er de hos nicehair.dk, hvor du finder et bredt udvalg af markedets bedste produkter indenfor hår- og hudpleje. Sid klar ved tasterne og få fingre i de gode Black Friday tilbud, når klokken slår midnat.  

Black Friday har for alvor taget Danmark med storm og er en stor dag for både butikkerne, men også for forbrugerne. Her har du mulighed for at gøre en god handel på mange forskellige varer, det er ingen undtagelse hos Nicehair, hvor du nemt og hurtigt kan finde de lækreste skønhedsprodukter online til de bedste priser.

 

De bedste tilbud fra nice hairSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Spar op til 40 % Se tilbud

De bedste tilbud fra nice hairSe alle tilbud her

MOROCCANOIL® Blonde Perfecting Purple Shampoo 200 ml

MOROCCANOIL® Blonde Perfecting Purple Shampoo 200 ml

DKK 189,00 Se tilbud
Lancome L’Absolu Rouge Ruby Cream 3 gr. – 473 Rubiez

Lancome L’Absolu Rouge Ruby Cream 3 gr. – 473 Rubiez

DKK 265,00 Se tilbud
So Eco 2-1 Exfoliating Glove

So Eco 2-1 Exfoliating Glove

DKK 59,00 Se tilbud
Origins Skin Glow Set (Limited Edition)

Origins Skin Glow Set (Limited Edition)

DKK 165,60 Se tilbud
Kerastase Chronologiste Masque Intense Regenerant Hair Mask 200 ml

Kerastase Chronologiste Masque Intense Regenerant Hair Mask 200 ml

DKK 395,00 Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Nicehair giver dig et overblik over gode tilbudskampagner

I Beauty kategorien finder du Nicehair. Hvis du ikke allerede har stiftet bekendtskab med Nicehair, så har du noget at glæde dig til. Nicehair er både en webshop, men har også to fysiske butikker, som sælger alt fra hårpleje, hudpleje og makeup til styling-apparater og parfume. Gennem deres hjemmeside har du mulighed for at holde dig opdateret på gode tilbudskampagne og benytte sig af tilbuddene den vej igennem.

Nicehair gør det altså nemt og overskueligt for forbrugerne at få fingre i de lækreste produkter til de lækreste priser, og på Black Friday går de lave priserne endnu mere amok.

Fordele ved at handle Black Friday tilbud på nicehair

Der er mange fordele ved at handle på Black Friday, også hos nicehair. Her kan du nemlig få store rabatter på anerkendte mærker og produkter som Vichy, Calvin Klein og Elizabeth Arden. Hvis shampooen, hårkuren eller makeuppen er ved at slippe op, eller hvis du gerne vil købe stort ind af et favoritmærke, som du ved, du får brug for, kan det godt betale til sig at købe den personlige pleje på denne dag.

 

Hvis julegaverne skal handles ind, og din partner, mor eller veninde skal forkæles med noget helt specielt, måske en parfume fra deres yndlingsmærke, kan det betale sig at følge med, når de vilde tilbud bliver aktuelle. Du kan godt begynde at glæde dig til Black Friday 2021 hos nicehair, fordi det bliver en stor tilbudsfest, med masser af penge at spare. Du kan læse mere om black Friday hos nicehair her. Derudover kan du kombinere produkter fra Nicehair med fine hårbøjler og hårspænder, som du kan finde hos blandt andet Salling og Magasin.

 

Black Friday tilbuddene hos nicehair finder du både i butikkerne og på webshoppen. Tilbuddene vil blive aktiveret ved midnat den 28. november 2021 og varer et døgn. Black Friday tilbuddene gælder altså kun i 24 timer, så det gælder også om at være hurtig, når tilbuddene starter.

Nicehair: En webshop i vækst

Nicehair forhandler mange kendte varemærker inden for blandt andet hårpleje og hudpleje. Mange af produkterne forhandles f.eks. af frisørerne selv, men ofte kan man få varerne til en god pris. Af kendte mærker inden for hårprodukter kan du blandet andet vælge mellem Olaplex pg Redken, hvor du kan finde både shampoo, hårkure og olier fra. Af andre kendte mærker inden for personlig pleje kan du finde mærker som Calvin Klein, GHD, Garnier og mange flere.

 

De fysiske butikker kan man finde i Esbjerg og Kolding. Hvis du bor langt væk fra disse byer, kan du med fordel besøge deres webshop på nicehair.dk Hvis ikke du finder det det leder efter hos NiceHair.dk, så tjek Matas, og se om ikke de har det.

542 shops

2356 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2021 Black Friday Danmark