ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Besøg Matas på Black Friday og find året bedste tilbud

Alle de bedste Black Friday fra Matas samlet et sted. Hvad end nu mangler shampoo eller hudpleje, så har Matas det du mangler.

I Matas Black Friday finder du et af Danmarks største og mest populære udvalg af produkter. Her kan du få alt inden for skønhed og velvære til årets absolut bedste pris. Læs mere om Black Friday i Matas her og find dit yndlingsprodukt!

Hvis du overvejer at svinge forbi Matas Black Friday, så kan du godt forberede dig på at få smil fra øre til øre. På denne dag finder du nemlig årets bedste tilbud på nogle af landets mest velrenommerede produkter. Matas kan nemlig bryste sig af at være ét af danskernes favoritbrands.

I butikken finder du kategorier til din daglige personlige pleje, din skønhed, sundhed og velvære. Når du går i Matas Black Friday, bliver du både forkælet, og du forkæler dig selv – ikke mindst med forrygende tilbud og rabatter på diverse kategorier!

 

Udvalgte tilbud fra Matas på Black Friday:

Matas Men Soft Mud Wax 75ml

I samarbejde med pricerunner DKK 48 Se tilbud

Matas Natur Ansigtssolcreme SPF30 50ml

I samarbejde med pricerunner DKK 82 Se tilbud

Matas Men Bodylotion Normal Hud 250ml

I samarbejde med pricerunner DKK 39 Se tilbud

Matas Voesh Collagen Gloves, Argan Oil

I samarbejde med pricerunner DKK 47 Se tilbud

Andre lignende butikker med Black Friday: Se alle butikker her

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Det kan du glæde dig til i Matas Black Friday

Hvis du i forvejen holder af at forkæle dig selv med en god tur i Matas, kan du godt se frem til Black Friday. Her finder du alle dine favoritprodukter til personlig pleje, men til helt nye priser. Det giver dig råd til at shoppe lidt ekstra, vælge de varer, du allerhelst vil have og måske købe en gave eller to.

Billige bobler til badet og vitale vitaminer

Gaver er der nok af i Matas Black Friday, og visse produkter er da også så billige, at du nærmest får dem foræret. Og har du i øvrigt tænkt på, at det er helt i orden at give sig selv gaver en gang imellem? Det er Black Friday en oplagt mulighed for. Hvad end du drømmer om bobler i dit bad, en ny velduftende creme, vitale vitaminer eller noget helt fjerde, så finder du gaverne stærkt nedsat.

Derfor skal du gå i Matas Black Friday

Der er ikke mange grunde til, at du ikke skal gå i Matas Black Friday. Matas har et stort udvalg af produkter, der både er nyttige og nødvendige i hverdagen. Du skal alligevel have shampoo og badesæbe, så hvorfor ikke vælge noget lækkert til en god pris? Matas forhandler blandt andet produkter fra Bodylab, Ecooking og Australian Bodycare som særligt populære blandt danskerne. Derudover, så kan du finde Matas over alt. Er du i Århus C, så kan du tage et smut forbi Matas på Søndergade 44, og se deres gode tilbud.

Til Black Friday kan du vælge det, du helst vil have, uden at tænke for meget på prisen. Derfor kan du vælge det, der er bedst til dig, for det bliver man både glad, sund og skøn af. Du kan tillade dig at tage nogle af de mere eksklusive mærker ned fra hylderne, for i Matas Black Friday får du dem ultra billigt. Stadig i tvivl om, hvorfor du skal gå i Matas til Black Friday? Vi oplister fordelene nedenfor.

Fordele ved at gå i Matas på Black Friday

 • Du finder tilbud og rabatter på alle Matas’ populære kategorier.
 • Du kan shoppe det nødvendige til en ualmindeligt god pris.
 • Du kan nyde de eksklusive mærker, som er billigst i Matas Black Friday.
 • Du får det dyre billigt, og det billige endnu billigere!
 • Du forkæler dig selv med produkter til personlig pleje og velvære.
 • Du kan finde perfekte gaver og gaveæsker med alt, hvad hjertet begærer.

Disse tilbud vil du ikke gå glip af i Matas Black Friday

Siden 1946 har Matas-koncernen forsynet danskerne med produkter, der gør hverdagslivet lidt bedre. I dag findes der hele 263 Matas-butikker, og det betyder, at du nemt og hurtigt kan finde en Matas i dit nærområde. Det gælder også, når du skal i Matas Black Friday, og netop denne dag er det en oplevelse, du ikke vil være foruden. Der er nemlig tilbud på en række produkter i butikkens kategorier.

Disse 3 store kategorier får du rabat på:

 1. Skønhed. Åh, det er skønt at gå i Matas, og man bliver skøn af at benytte produkterne i denne kategori! De spænder fra hud- og kropspleje til hårprodukter og make-up fra mange forskellige mærker. Her er produkter til hverdag og til fest, til ham og til hende, til ung og gammel.
 2. Helse er den anden kategori, som du får fantastiske tilbud på i Matas Black Friday. Til din personlige helse kan du fx få vitaminer, mineraler, kosttilskud og naturlægemidler. Du kan faktisk også få kosttilskud til både hund og kat, hvis du er på udkig efter noget til dine pelsede venner.
 3. Velvære. Den tredje store kategori i Matas Black Friday er velvære med alt, hvad det indebærer. Her finder du medicin, hjælpemidler og pleje til alt fra eksem og tør hud til forkølelse og allergi. Men velvære kan også findes i en lækker duft med en god parfume.

Online tilbud til Black Friday Matas

Der er en helt særlig stemning i de fysiske butikker hos Matas Black Friday. Shoppe-humøret er højt, og alle er ivrige efter at finde noget, der giver sommerfugle i maven. Det er den ultimative oplevelse for enhver shopaholic, der gerne vil forkæle sig selv og andre med produkter til personlig pleje.

Hvis du holder mere af at shoppe hjemme fra sofaen eller en blød stol, kan du også gøre det. Der er masser af online tilbud og rabatter i Matas Black Friday. Du kan finde produkter i samtlige kategorier og garanteret også dét, som netop du er på udkig efter. Du kan følge med på Matas’ Black Friday-side, hvis du vil være sikker på ikke at misse et beat.

Populære mærker i Matas til Black Friday

Matas har som nævnt lidt af hvert, når det kommer til produkter til hverdag og fest. Med en tur i Matas til Black Friday får du nemt fyldt toilettasken, badeværelsesskabet og mere til. Du kan finde favorable tilbud på butikkens mest populære mærker, heriblandt:

 • Matas Striberne
 • Nilens Jord
 • Dior
 • Calvin Klein
 • Chanel
 • Guerlain
 • Tromborg
 • Elizabeth Arden
 • Mild
 • Clean
 • Lavinde
 • Avivir
 • Sard
 • Juhldahl
 • Swiss Clinic

Så meget kan du spare på Black Friday Matas

Hvad end du er ude efter noget til din egen personlige pleje, eller du går efter en skøn gaveæske, kan det godt betale sig at finde det i Matas Black Friday. Her kan du nemlig finde ikke bare halve, men sommetider kvarte priser – og også det, der er endnu bedre! Black Friday Matas holder sig ikke tilbage med procenterne, og du vil hurtigt vænne dig til synet af de høje rabatter på de forskellige produkter. Når du ikke at købe alt ind til Black Friday, skal du holde øje med Cyber Monday 2022.

Hvis du gerne vil have det store overblik over hvem, der sælger produkter i kategorien beauty og helse, så kan du se det her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

621 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark