ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Optimér din træning med produkter fra Bodylab Black Friday

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Bodylab tilbud til dig.
Lige nu har vi 8 produkter til ekstra lave priser.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Bodylab

Hvis man stræber efter at leve en sund livsstil, så kan man, udover at dyrke motion, fokusere på at spise en sund kost. Det kan hjælpe at tilføje nogle gode tilskud til sin kostplan som proteinpulver, hvis man har svært ved at styre den lille sult i en travl hverdag. Til Black Friday kan man købe stort ind, fordi der ofte er gode tilbud, som ikke er til at modstå.

Hvis man går op i træning og en sund livsstil, er det vigtig også at spise sundt. Når kroppen bliver udsat for stress, hvilket træning jo på sin vis er, har den også brug for energi til at komme sig igen. Og det skal helst være næringsfyldte måltider, man fylder på. Hvis man ikke har tid til de store måltider, kan det hjælpe at have noget proteinpulver klar til at mixe en hurtig energirig drink.

 

Udvalgte tilbud fra Bodylab®

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Spar op til 60 % Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Bodylab®

BODYLAB BIRTHDAY BAG

BODYLAB BIRTHDAY BAG

DKK 599,00NEDSAT
- 60%
Se tilbud
BODYLAB PROTEIN BAR (12 X 55 G)

BODYLAB PROTEIN BAR (12 X 55 G)

DKK 219,00NEDSAT
- 37%
Se tilbud
REFRESH ENERGY DRINK (24 X 330 ML)

REFRESH ENERGY DRINK (24 X 330 ML)

DKK 480,00NEDSAT
- 61%
Se tilbud
BODYLAB MINIMUM DELUXE PROTEIN BAR (12 X 65 G)

BODYLAB MINIMUM DELUXE PROTEIN BAR (12 X 65 G)

DKK 219,00NEDSAT
- 32%
Se tilbud
BODYLAB PROTEIN ICE COFFEE (12 X 250 ML)

BODYLAB PROTEIN ICE COFFEE (12 X 250 ML)

DKK 300,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
BODYLAB WEIGHT VEST

BODYLAB WEIGHT VEST

DKK 1.299,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud
BODYLAB SUSPENSION HOME TRAINER

BODYLAB SUSPENSION HOME TRAINER

DKK 499,00NEDSAT
- 50%
Se tilbud
BODYLAB KETTLEBELL (12 KG)

BODYLAB KETTLEBELL (12 KG)

DKK 799,00NEDSAT
- 40%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Kvalitetsprodukter fra Bodylab

Siden 2003 har Bodylab fokuseret på forbedret næring til sportsfolk. Bodylab er en af de ledende mærker, der laver proteinpulver af høj kvalitet. Deres store udvalg af whey (valle) proteinpulver i forskellige smagsvarianter, er alle producerede i Danmark. Proteinpulveret, som navnet også indikerer, er udvundet af valle – altså af komælk – og har et højt indhold af protein.

 

Udover proteinpulver byder Bodylab også på mange andre typer produkter, der kan hjælpe dig til en bedre kost i hverdagen. Proteinbarer er for eksempel en nem og energirig snack at have med til træningen. Hvis man har brug for et kick, inden man starter et hårdt træningspas, kan man også prøve kræfter med pre-workout tilskud, som kan være med til at optimere træningen. Hop på el løbehjulet og ankom til træningen fuld af energi og overskud.

 

Det er en livsstil, ikke bare en snack

Uanset om man vælger at supplere sin kost med proteinpulver, proteinbarer eller andre tilskud, skal man huske på at det ikke er de enkelte tilskud eller måltider der gør hele forskellen. Det er ens generelle livsstil og måde at gå til kost på. Hvis man har en tendens til at spise meget usund, kan man med fordel overveje at skifte nogle af komponenterne ud med sundere alternativer som du blandt andet finder hos Coop.

 

Bodylab har en hel Fit Lifestyle kategori, som inkluderer produkter og madvarer man bruger i sin hverdag, blot med et sundere twist. Hvis du elsker pandekager med chokoladesovs til morgenmad efter en omgang træning på romaskinen, kan du f.eks. skifte melet ud i pandekagerne med Bodylab proteinpulver og skifte sovsen ud med Bodylab Zero Topping, som kan bruges på skyr, grød og de ovennævnte pandekager.

 

På samme måde kan man også skifte sin peanut butter ud med Bodylab Peanut Butter eller Almond Butter, som er uden tilsat sukker eller salt. På den måde kan man med mange små ændringer i sin kosttilgang, gør en samlet stor forskel for ens egen sundhed.

 

Det skal ikke være dyrt at være sund

Bodylab har et stort udvalg af alternativer og supplementer til at føre en sund kost. Mange af deres produkter smager så godt, at man kan få fornemmelsen af, at man snydespiser. For eksempel kan du lave en lækker smoothie eller milkshake med Bodylab proteinpulver i din yndlingssmag og drikke den efter træning eller som en let morgenmad.

 

Priserne på Bodylabs produkter er fornuftige – det behøver ikke være dyrt at spise sundt, på samme måde som det ikke behøver at være smagsløst for at være sundt. Hvis man endda shopper sine Bodylab produkter på Black Friday, kan man spare mange procenter. Det gode ved produkter som Whey Proteinpulver er, at det er langtidsholdbart, så man kan købe stort ind og gemme til senere.

 

Bodylabs produkter bliver forhandlet i mange fysiske butikker og supermarkeder, men på Bodylabs hjemmeside kan du få overblik over det store udvalg af produkter og samtidig holde øje med Black Friday tilbud. Det vil nemlig ofte være sådan at produkterne er nedsat i pris på Bodylabs hjemmeside på Black Friday.

 

Mere end proteinpulver

Bodylab er dog meget mere end proteinpulver og peanut butter. De byder nemlig også tøj og udstyr der kan gøre din træning til en federe oplevelse. Hvis du vil undgå fitnesscentre og rykke træningen hjem til dig selv, kan du finde et stort udvalg af effektivt udstyr til at gøre træningen interessant derhjemme. Elastikker, ab wheels og sjippetorv er blot nogle produkterne man kan tilføre hjemmetræningen. Træningen kan du derudover afslutte med en massagepistol for optimal restitution.

 

Hvis du kan lide at drikke dit proteinpulver på farten, giver det mening at have en shaker til at blande pulveret op med. Heldigvis kan du også købe disse hos Bodylab. Den klassiske shaker i plastik, som er BPA-fri, fås til blot 29 kroner. Men der er også mulighed for at opgradere sin shaker til en bambus shaker i super kvalitet.

 

Bliv inspireret med Bodylab

Nogle gange kan det godt være svært at holde motivationen og den sunde livsstil. For at holde gejsten oppe og undgå at gå død i de samme opskrifter som kører på gentagelse, er det sundt at lade sig inspirere med forskellige opskrifter og artikler der har med krop og sundhed at gøre. På Bodylab.dk kan du netop finde interessante artikler der diskuterer emner som kost og fysisk samt psykisk sundhed.

 

Du kan også finde lækre opskrifter og blive inspireret til at bruge Bodylabs produkter i, for eksempel, smoothies, vingummier, bagværk og andre lækre desserter. Det gode ved disse opskrifter er, at de smager lige så godt som den rigtige vare uden at styre dig væk fra den sunde kurs.

 

Bestil nemt og billigt

Black Friday eller ej, så er Bodylabs produkter lige til at bestille fra Bodylab.dk. Fragten koster kun 29 kroner og leveringen tager maksimalt to dage. Hvis du køber for over 299 kroner, får du dog gratis fragt. Med de fristende smagsvarianter og lækre proteinbarer, er det ikke svært at komme op over grænsen til at modtage gratis fragt.

 

Uanset om du har brug for nyt tøj til træningen, udstyr eller proteinpulver i lækre smagsvarianter, kan du finde det hos Bodylab. Der er noget for enhver smag – bogstavelig talt. Og køber du dine Bodylab produkter til Black Friday, er der gode chancer for at spare mange penge, så både din krop og pengepung kan holde sig på den sunde kurs.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

621 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark