ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Få Black Friday tilbud på ekstraordinære rejser og oplevelser

Vi har ledt efter tilbud fra truestory i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Se de bedste Black Friday tilbud hos Truestory

Gør dig selv eller dine nærmeste den tjeneste at være opmærksom på Black Friday tilbud hos Truestory. Her bliver oplevelsesgaver og mindet om samme sat i højsædet, og på årets store shoppedag har du mulighed for at klikke dig frem til de dejligste og hyggeligste oplevelser uden at skulle have for mange kolde kontanter op af lommen.

Black Friday fænomenet er efterhånden blevet en dag de fleste kender til i Danmark. På denne dag går butikkerne i konkurrence om masser af tilbud og rabatter på alverdens varegrupper og kategorier. Men vidste du, at du faktisk også kan få vilde tilbud på oplevelser? Hos Truestory går de op i immaterielle værdier og tilbyder der er stort udvalg af dejlige oplevelse, som du kan dele med familie og venner.

 

Udvalgte tilbud fra Truestory

Black Friday: Annoncer for store besparelser
SPAR OP TIL 25% Se tilbud

Udvalgte tilbud fra Truestory

Prøv Banecykling med Velo Events

Prøv Banecykling med Velo Events

DKK 799,00 Se tilbud
Pizzakursus hos Alfred & Kamilla

Pizzakursus hos Alfred & Kamilla

DKK 295,00 Se tilbud
Kør gokart hos Racehall

Kør gokart hos Racehall

DKK 350,00 Se tilbud
Kokkeskole hos Det Franske Hjørne

Kokkeskole hos Det Franske Hjørne

DKK 499,00 Se tilbud
Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

Ost- og ølsmagning på Gundestrup Mejeri og Bryghus

DKK 249,00 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Fra kurhotel til svæveflyvning

For at skabe fantastiske minder i livet, er det vigtigt med nogle positive oplevelser. Det kan være en udflugt et sted hen, en rejse, en forestilling eller en aktivitet, som giver et ordentligt adrenalinkick. Truestory.dk er en oplevelsesplatform med et bredt udvalg af oplevelser inden for både hotelophold, dagsture, madoplevelser og meget mere.

 

Hvis du er adrenalinjunkie, eller måske kender en, som er, kan man fx vælge mellem oplevelser, der nok skal give masser af spænding. Man kan både prøve brigdewalking på Lillebælt, svæveflyvning, luftballon og dykning. Hvis man er mere til afslapning, er der både spaophold, ekstraordinære wellness-oplevelser og lidt til smagssanserne i form af ølsmagning og restuarantoplevelser. Er man mere kulturelt anlagt, er der også historiske ture og kurser i at male og andre spændende valgmuligheder.

 

Black Friday hos Truestory: Hvad er fordelene?

En oplevelse eller rejse er af en helt anden kategori end materielle ting. En oplevelse kan give minder for livet og både fremme nysgerrighed og sanseindtryk. En oplevelse kan glæde en selv, men er også oplagt som gave til en, du holder af.

 

Da Black Friday falder sidst i november, er det en stor fordel i forhold til julehandlen. En oplevelse under juletræet, eller som adventsgaver er noget som kan glæde både store og små. Ved at købe julegaverne på du glemmerdetaldrig til Black Friday, kan du spare penge, men også give gaver som kan gøre en forskel og glæde dine nærmeste. Måske et romantisk ophold, eller et spa ophold var noget som kunne glæde din partner eller din mor eller svigermor. Du kan læse meget mere om Black Friday på Truestory.dk. Skal du bruge nyt tøj til din kommende getaway, kan du med fordel tage forbi Quint på Black Friday. Butikken har en masse fede street style produkter som er perfekte til en aktiv byferie. Derudover kan du også overveje at investere i noget nyt elektronik, såsom en iPad Air 2 til flyveturen eller en powerbank, så du altid er opladt på farten.

Hvis du gerne vil følge med i hvilke tilbud som bliver aktuelle til Black Friday, kan du med fordel følge med på deres Facebook side med deres event for denne dag. Du kan med fordel også tilmelde deres nyhedsbrev for at være opdateret.

 

Kort om Truestory.dk

Virksomheden blev stiftet tilbage i 2012 og er den største platform inden for oplevelser i Skandinavien. De tilbyder en lang række af sanserige oplevelser i Danmark, men også udenfor landets grænser. Bare i Skandinavien kan man vælge mellem mere end 600 forskellige oplevelser, hvor der med garanti er noget til enhver smag.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

620 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2023 Black Friday Danmark