BlackFridayDanmark er reklamefinansieret.

Alt beauty & helse hos Med24 – Vilde Black Friday rabatter

Vi har fundet alle de bedste Black Friday Med24 tilbud til dig.
Lige nu har vi 5 produkter til ekstra lave priser.

Klik her og spar op til 40-70% på Black Friday hos Med24

Black Friday gik helt amok både i 2019, 2020 og 2021 med vilde tilbudspriser i en hel uge! Black Friday 2022 hos webshoppen Med24.dk bliver endnu vildere og med flere vanvittige tilbud på de mest populære kosttilskud, vitaminer og hudplejeprodukter. 

Når årets store shoppedag løber af stablen den 26. november 2022, bliver den helt store tilbudsfest skudt i gang landet over. På denne dag går butikkerne i sort med vanvittige tilbud, kæmpe rabatter og masser af nedsatte varer – og der er ingen undtagelse hos Med24.

Igen i år disker de op med de lækreste Black Friday tilbud på alt fra kosttilskud, vitaminer og hudplejeprodukter. På deres hjemmeside kan du både læse mere om den store begivenhed hos Med24 og deres vanvittige tilbudskampagner, og du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev, så du sikrer dig, at du som en af de første ser og får fingre i de favorable tilbud!

 

De bedste tilbud fra med24.dkSe alle tilbud her

Tyvstart blackfriday: store besparelser
Se tilbud

De bedste tilbud fra med24.dkSe alle tilbud her

Mellisa Rebalancing Enzyme Shampoo – 200 ml

Mellisa Rebalancing Enzyme Shampoo – 200 ml

DKK 99,00NEDSAT
- 20%
Se tilbud
Nascorbat C syreneutral – 500 gram

Nascorbat C syreneutral – 500 gram

DKK 340,00NEDSAT
- 10%
Se tilbud
Nikkeltest, 2x10ml

Nikkeltest, 2x10ml

DKK 149,25 Se tilbud
Livol D-dråber – 10ml

Livol D-dråber – 10ml

DKK 25,50NEDSAT
- 10%
Se tilbud
Terva tjæreshampoo fra Innopoo mod skæl – 150ml

Terva tjæreshampoo fra Innopoo mod skæl – 150ml

DKK 54,95 Se tilbud

Spar op til 80%

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Med24.dk og menneskerne bag virksomheden

Med24.dk er en online helsebutik indenfor Beauty og Helse kategorien online med et lager placeret i Løkken i Nordjylland, hvor man kan finde Danmarks største udvalg af sundhedsprodukter af enhver art. Virksomheden består af medarbejdere, som har forskellige baggrunde inden for faget, og hos Med24 er det derfor muligt at få hjælp fra både en farmakonom, materialist og kostvejleder, der alle kan deres kram.

Idéen med Med24.dk er, at du altid kan bestille helseprodukter til et sundere liv, der bliver leveret inden for 24 timer. Webshoppen blev stiftet og lanceret af to barndomsvenner, Nils Træholt og Kristian Brinckmann, i 2005, der havde en fælles interesse for E-handel.

 

Webshoppen har nu over 18.000 tilgængelige produkter og deres motto er “Sunde valg, helt enkelt”. Virksomheden stræber efter at gå forrest, både i forhold til rådgivning, varesortiment, priser og levering og service inden for helsefeltet. I dag er der mere end 130 medarbejder ansat og virksomheden er blevet udvidet til andre dele i Norden. Vil du tage din sundhed til næste niveau, anbefaler vi også, at du kigger på sportsgear og træningsmaskiner, til hjemmet.

 

Hvad kan du forvente på Black Friday hos med24.dk?

Hvis du gerne vil spare penge på helsekost, så er det en fordel for dig at handle ind på Black Friday hos Med24.dk. På denne dag, kan du spare penge på vitaminer, men også på helsekost og en lang række sundheds- og hudplejeprodukter. Fordelene ved at handle ind på Black Friday hos med24.dk er, at du kan spare mange penge på de varer, som du måske allerede bruger i din dagligdag. Måske mangler du vitaminer, fordi du er ved at løbe tør? Det kan også være, du gerne vil glæde en, du holder af med en gave?

Black Friday læner sig jo op ad julemåneden, og derfor kan det være en fordel at komme på forkant med julegaverne og købe ind på denne dag. Du sparer både penge, og du undgår julegaveræsset, der raser i december måned. Hvis du handler hos Med24.dk på Black Friday slipper du endda for de lange køer i de fysiske butikker. Du får nemlig nemt og hurtigt leveret dine varer direkte hjem til dig selv – ret skønt, ikke?

Hvis ikke du finder hvad du søger, så kan du med fordel tjekke Matas ud, og se om de ikke har, hvad du søger.

595 shops

2775 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark