ANNONCER * Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.

Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.

Alt beauty & helse hos Med24 – Vilde Black Friday rabatter

Vi har ledt efter tilbud fra med24 i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud

Se de bedste Black Friday tilbud hos Med24

Black Friday gik helt amok både i 2019, 2020 og 2021 med vilde tilbudspriser i en hel uge! Black Friday 2022 hos webshoppen Med24.dk bliver endnu vildere og med flere vanvittige tilbud på de mest populære kosttilskud, vitaminer og hudplejeprodukter. 

Når årets store shoppedag løber af stablen den 25. november 2022, bliver den helt store tilbudsfest skudt i gang landet over. På denne dag går butikkerne i sort med vanvittige tilbud, kæmpe rabatter og masser af nedsatte varer – og der er ingen undtagelse hos Med24.

Igen i år disker de op med de lækreste Black Friday tilbud på alt fra kosttilskud, vitaminer og hudplejeprodukter. På deres hjemmeside kan du både læse mere om den store begivenhed hos Med24 og deres vanvittige tilbudskampagner, og du kan også tilmelde dig deres nyhedsbrev, så du sikrer dig, at du som en af de første ser og får fingre i de favorable tilbud!

Udvalgte tilbud fra med24.dk

Black Friday: Annoncer for store besparelser
Se tilbud

Udvalgte tilbud fra med24.dk

Bioderma Sensibio H2O – 500 ml

Bioderma Sensibio H2O – 500 ml

DKK 195,00NEDSAT
- 55%
Se tilbud
La Roche-Posay Hyalu B5 Serum – 30 ml

La Roche-Posay Hyalu B5 Serum – 30 ml

DKK 325,00NEDSAT
- 30%
Se tilbud
Omnimin – 360 tabl.

Omnimin – 360 tabl.

DKK 429,00NEDSAT
- 37%
Se tilbud
Beurer Blodtryksmåler BM27LE

Beurer Blodtryksmåler BM27LE

DKK 699,00NEDSAT
- 65%
Se tilbud
CeraVe Hydrating Cleanser – 473 ml

CeraVe Hydrating Cleanser – 473 ml

DKK 99,00NEDSAT
- 30%
Se tilbud
Nupo chocolate flavour kæmpekøb – 30 portioner

Nupo chocolate flavour kæmpekøb – 30 portioner

DKK 324,95NEDSAT
- 37%
Se tilbud
Locobase Repair – 100 g.

Locobase Repair – 100 g.

DKK 156,95NEDSAT
- 30%
Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Med24.dk og menneskerne bag virksomheden

Med24.dk er en online helsebutik indenfor Beauty og Helse kategorien online med et lager placeret i Løkken i Nordjylland, hvor man kan finde Danmarks største udvalg af sundhedsprodukter af enhver art. Virksomheden består af medarbejdere, som har forskellige baggrunde inden for faget, og hos Med24 er det derfor muligt at få hjælp fra både en farmakonom, materialist og kostvejleder, der alle kan deres kram.

Idéen med Med24.dk er, at du altid kan bestille helseprodukter til et sundere liv, der bliver leveret inden for 24 timer. Webshoppen blev stiftet og lanceret af to barndomsvenner, Nils Træholt og Kristian Brinckmann, i 2005, der havde en fælles interesse for E-handel. I dag finder du mærker som Ecooking og mange flere i deres kæmpe sortiment.

Webshoppen har nu over 18.000 tilgængelige produkter og deres motto er “Sunde valg, helt enkelt”. Virksomheden stræber efter at gå forrest, både i forhold til rådgivning, varesortiment, priser og levering og service inden for helsefeltet. I dag er der mere end 130 medarbejder ansat og virksomheden er blevet udvidet til andre dele i Norden. Vil du tage din sundhed til næste niveau, anbefaler vi også, at du kigger på sportsgear og træningsmaskiner, til hjemmet.

 

Hvad kan du forvente på Black Friday hos med24.dk?

Hvis du gerne vil spare penge på helsekost, så er det en fordel for dig at handle ind på Black Friday hos Med24.dk. På denne dag, kan du spare penge på vitaminer, men også på helsekost og en lang række sundheds- og hudplejeprodukter. Fordelene ved at handle ind på Black Friday hos med24.dk er, at du kan spare mange penge på de varer, som du måske allerede bruger i din dagligdag. Måske mangler du vitaminer, fordi du er ved at løbe tør? Det kan også være, du gerne vil glæde en, du holder af med en gave?

Black Friday læner sig jo op ad julemåneden, og derfor kan det være en fordel at komme på forkant med julegaverne og købe ind på denne dag. Du sparer både penge, og du undgår julegaveræsset, der raser i december måned. Hvis du handler hos Med24.dk på Black Friday slipper du endda for de lange køer i de fysiske butikker. Du får nemlig nemt og hurtigt leveret dine varer direkte hjem til dig selv – ret skønt, ikke?

Hvis ikke du finder hvad du søger, så kan du med fordel tjekke Matas ud, og se om de ikke har, hvad du søger.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

621 shops

2843 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2022 Black Friday Danmark