Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Synoptik Black Friday – Se de største besparelser her

På Black Friday er der penge og spare hvis du er på udkig efter briller og kontaktlinser. Hos Synoptik finder du et stort udvalg af briller, solbriller, kontaktlinser og mere.

Få rabat på en synsprøve under Black Week fra Synoptik her

Black Friday er lige rundt om hjørnet hvilket betyder, at det er tid til at tænke over, hvad du gerne vil købe. Mangler du et par nye briller, solbriller eller kontaktlinser, så er det til din fordel, at Synoptik har store besparelser på Black Friday. Her er nogle af de produkter, som du kan forvente at se på tilbud hos Synoptik.

De bedste alternative tilbud på briller og kontaktlinser

Saint Laurent Sl 30

I samarbejde med pricerunner DKK 2.021 Se tilbud

Alcon DAILIES AquaComfort Plus 90-pack

I samarbejde med pricerunner DKK 275 Se tilbud

Johnson & Johnson 1-Day Acuvue Moist 90-pack

I samarbejde med pricerunner DKK 339 Se tilbud

Arozzi Visione VX-200

I samarbejde med pricerunner DKK 289 Se tilbud

Alcon DAILIES Total 1 90-pack

I samarbejde med pricerunner DKK 447 Se tilbud

Johnson & Johnson Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe 90-pack

I samarbejde med pricerunner DKK 389 Se tilbud

Johnson & Johnson Acuvue Oasys 1-Day with HydraLuxe 30-pack

I samarbejde med pricerunner DKK 158 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvad kommer på tilbud på Black Friday?

Store rabatter på briller til mænd og kvinder

Synoptik tilbyder store rabatter på herre- og damebriller, hvilket er en god mulighed for at købe et par nye briller til dig selv eller tage forskud på julegaveindkøbet til dine nærmeste. Tilbuddet gør sig gældende for både briller og solbriller, og det store udvalg af forskellige stilarter sikrer at der vil være et brillestel for enhver smag.

Spar penge på linser og ekstraudstyr

Ud over brillestel tilbyder Synoptik også rabatter på linser og ekstraudstyr,som omfatter glas med glidende overgang og antirefleksbehandlinger og meget mere. Hvis du ønsker at opgradere dine linser eller tilføje nye funktioner til dine briller, er black Friday et oplagt tidspunkt at slå til.

Rabat på kontaktlinser

Hvis du bruger kontaktlinser, har Synoptik fordelagtige tilbud til dig, da de tilbyder store rabatter på kontaktlinser, som også omfatter populære mærker som Acuvue, AirOptix, Dailies og mange flere. Hvis du har brug for at få fyldt op med kontaktlinser derhjemme eller bare ønsker at prøve et nyt mærke, er det nu du skal gøre det, og med så store besparelser kan du købe et ekstra par pakker og spare i det lange løb.

Hvorfor skal man så handle ved Synoptik på Black Friday?

Synoptik tilbyder produkter i høj kvalitet med et bredt udvalg, som kan opfylde ethvert behov. Deres priser er konkurrencedygtige, så du er sikker på at finde et godt tilbud, og de har en god kundeservice, som er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller problemer. Kig derfor ind på Synoptiks hjemmeside og find det du mangler.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark